Kafam cok karisik:(

yildizz55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
4
1
1
33
Merhaba..aylardir bir sikintim var.icinden cikamiyorum.1 yillik evliyim.gecenlerde esimin sifresini aldim ve neredeyse her iki ayda bir eski sevgilisini arattigini gordum internette.evlenmeden once biliyordum az cok gecmisini.cok sevdigi ve olayli ayrildigi bir kadin oldugunu biliyordum ama bunu gormek beni sok etti cok uzdu.konuyu actim bir hissinin sevgisinin kalmadigini soyledi ama aklima yatmiyor.ne yapmaliyim sizce??

Merak herkeste olur gül geç seni seçmiş sonuçta kendine güven huzursuzluk çıkarmaa bence

Merak çok güçlü bir duygudur.

Kediyi merak öldürür .

Çok üzerinde durmayın. Sadece bakmıştır belki sırf meraktan.

Zaman zaman hepimiz benzer şeyler yapıyoruz.

Mesajdır, aramadır vb. yoksa bence çok düşünmeyin. Hepimiz zaman zaman meraktan dolayı birilerine bakabiliyoruz.

İnsanlar onu eski sevgili inşallah benim kadar mutlu değildir veya perisandir diye yapar daha çok.. Aslinda bir tür rekabet de denilebilir. Yani hala romantik ilgi olduğunu zannetmiyorum

Ben anlamıyorum evlendikten sonra geçmişteki sevgiliyi merak etme duygusunu. Bende bakıyorum ama merakımdan bu benim Esi mi sevmedigimi göstermez diyenler olacaktır. Bence eski sevgilinin onsuz nasıl bir hayat sürdüğü mutlu olup olmadığı hatta olaylı ayrıldıkları için belki de süründüğünü görmek istemiştir.
Ama bunlar evlenmeden önce olur yada olmalıydı.
Şimdi evli ve eskiyi iyi yada kötü merak etmesi çok saçma. Bence tavrını koy kırgınlığını belli et.

bizim değil senin ne düşündüğün ne kadar güvendiğin önemli
ben önemsiz yada önemli dersem öyle mi olacak
ki eşinin yaptığı kırar insanı

Hadi 1-2 kere bakmak normal karşılanabilir. Merak eder insan benden sonra hayatında kim olmuş evlenmiş mi diye de. Sürekli bakmak da hayatında ki kişiye saygısızlık bence.

Bir iki kere olsa ben de boyle derdim ama bir iki ayda bir aramasi cok kafami kurcaladi

Sik sik aratmasi huzursuz edebilirdi belki ama iki ayda bir falan bakiyorsa merakindandir o.

Ben de merak ettigimde kimlere bakmiyorum ki... Bu onlara ilgi duydugum anlamina mi gelir? Kesinlikle hayir.

Hayatina giren kadinlardan hicbirini merak etmeyip sadece bu kisiye bakmasi hala hislerinin oldugunu gostermez mi.ben mi abartiyorum

Hayatima son giren ama zerre kadar bir sey hissetmedigim adami gunde onlarca kez stalkliyorum. Sadece meraktan, baska bir aciklamasi yok.

Bende arada senede 1-2 bakarım
Hemde 3-4 üne :)
Ama geçmişe özlem.duydugumdan yada şimdi mutsuz olduğumdan değil, sadece meraktan.
Eşinize görüp rahatsızlığınızi dile getirdiyseniz artık bakmaz bence

Back
X