kafam çok karışık

Yani ayda kaç lira istiyorsun.

verdiği paranın ülke genelindeki nafaka standartının üzerine olduğunu biliyorum... benim sormak istediğim konu ocak ayından sonra maaşı yükselince nafaka miktarını mahkeme yoluyla artırıp artıramayacağımdı... anlaşmalı olunca belki bu hakkımızı kaybederim diye korkuyorum... şimdi 3500 yurtdışına çıkınca 5-6 bin lira verse oğlum hiçbir lüksünden geri kalmaz...

verdiği paranın ülke genelindeki nafaka standartının üzerine olduğunu biliyorum... benim sormak istediğim konu ocak ayından sonra maaşı yükselince nafaka miktarını mahkeme yoluyla artırıp artıramayacağımdı... anlaşmalı olunca belki bu hakkımızı kaybederim diye korkuyorum... şimdi 3500 yurtdışına çıkınca 5-6 bin lira verse oğlum hiçbir lüksünden geri kalmaz...
Ben troll olduğunuzu düşünüyorum artık. Sevgili Mune Mune

9 yaşındaki çocuğun ne lüksü var? Okul çıkışı özel şoförlü limuzinine binip Vakko Bistrot'ta bir kahve+macaron keyfi yaptıktan sonra akşamları Chicago'ya NBA maçı izlemeye falan mı gidiyor? Neymiş yani 9 yaşındaki çocuğun lüksü bu kadar??? Çocuğun rahatını psikolojisini bu kadar düşünüyorsanız ona babasını aldatan bir anne ve boşanan ebeveynler vermeseydiniz en başta.

Çocuğunun lüksünü o kadar düşünüyosan aldatma gibi bir karaktersizlik yapmayacaktın! Ben o adamın yerinde olsam zırnık vermem sana! Hoş o da napsın çocuğu için veriyor zaten! Sokakda kalmadığına şükretmiyor da hala 3500 lerden bahsediyor! Üzgünüm ama artık adamın yakasından düşüp asgari ücretle çalışma zamanı tabi onu da bulabilirsen!

çalışmak istemiyor değil de başarabilir miyim onu bilmiyorum, ondan korkuyorum... şimdiye kadar hiç çalışmadım... umarım iş hayatına alışabilirim...

Evlilik birligini temelden sarsacak hata yaparken de bunu dusunmusmuydunuz? Hala gozunuz adamin parasinda. E bir zahmet calisacaksiniz artik.

5 6 bin mi versin? Benimki de zamanında 100 lira nafaka verecekti güya. Beş lira vermedi sağ olsun yıllardır.
Ama annem ona muhtaç olmamak için gelecek üç kuruşuna tamah etmemek için iş hayatı sıfırken işe girdi hiç de gocunmadı. Ne kazandıysa onu yedik. Yani kaldırın kendinizi de iş bakın. Olanı harcayacaksınız. Hem kocamı aldatayım hem boşandığımız hâlde bana baksın olmuyor. Ayıp yani

Valla bence adam baya mübarek bir adammış hem boynuzlan hem çocuğunu böyle bir kadına birak ustune bir de ev ver begendireme.Benve bu alcakligi yapanların birazcık onurlu olup ceketini alip cikmalari lazim ama nerde benim pislik de arabayi goturdu utanmadan bir de askerlik icin çektiğimiz krediyi kakalamaya çalıştı.Bir de akıl almak için konu açıyorsunuz size mi üzülecekler? Inşallah kocanız kendisini hak eden seven bir kadın bulur mutlu olur o yavruyu da elinizden alır ahlakli bir kadının yaninda yetisir

o da benim salaklığım... eşim sürekli yurt dışında çalışıyor sadece 8-9 ayda 10 günlüğüne geliyor, şu anda ben ankaradayım o istanbulda ama ocak ayında yine gidecek... çok yalnız kaldım, seni de götüreyim dedi yurt dışında yaşamak istemediğim için kabul etmedim, çocuğun okulu falan... şimdi burada açılan konuları okuyunca anlıyorum ki çok büyük hata yapmışım, sadece telefonda kavga ettiğimiz bir gün çok ağlamıştım moralim çok bozulmuştu, o sıradaki duygusal boşluğumdan bir hata yaptım... şimdi telafi de edemiyorum... çok moralim bozuk...
Siz kötü bür insan değilsiniz. Başkası olsa adam yılda 2 kez geliyorken sürekli boynuzlar keyfine de bakardı. Bu evlilik öok yanlışmış. Çiftler ayrı yaşayacaklarsa neden evli kalırlar ki? O ülkeye taşınmalıydınız. Saçma olmuş.

Bence konu sahibinin eşi başka kadınlarla gününü gün etmiştir yabancı bir ülkede. Hem ayrı ve o kadar uzun kalacak hem de sadık kalacak. Öyle bir erkek yok. Zaten telefomda bile bağırıyormuş. Sevgisi ve saygısı olmadığı açık. Adam başka kadınların koynunda gezerken kadının sadece mesajlaşması bile olay oluyor. Kadınlar da bu adaletsizliğe çanak tutuyor.

burada diğer kadınların kocalarından çektiklerini okudukça gerçekten kaybettiğim kişinin değerini daha iyi anlıyorum... dayaklar, hakaretler, ana kuzusu olmalar, şiddet, geçim sıkıntısı vb hiçbiri olmadı... sadece öfke kontrolü sorunu vardı, biraz da ilgisizdi... gerçi yurtdışında günde 14 saat çalışırken ne kadar ilgili olabilirdi diye sorguluyorum şimdi...
Onu aldattığınızı nasıl öğrendi

Lüksünüz icin siz de çalışın madem.
Ayrıca çocuğunuzu lüks yetiştirmek yerine, ahlaklı dürüst ve yetinmesini bilen bir çocuk olarak yetiştirin.
Özel okula gitmiyor bu çocuk ve aylık 6000 TL ne gibi bir luks yaşatiyorsunuz çocuğunuza ?
Özel dersler mi aldiriyorsunuz.
Spor, kurs vs var mi?
Sadece adamin çocuğu degil, çalışın siz de katkıda bulunun.
Adam yine iyi insafliymis.

Son düzenleme:
alacağı maaşın değil oğlumun mutluluğunun peşindeyim... geliri çok iyiyken iyi yaşamaya alıştık, şimdi çekip gidince bize vereceği parayla oğluma bu hayatı sağlayamam... çocuğumun istediğini alıp yapamazsam çok üzülürüm... çocuğu sana vereyim sen ona güzel bir hayat sağlarsın imkan sağlarsın diyorum, ben oğlumu alırsam iş hayatım etkilenir çocuğuma bakamam diyor... oğlum da benle yaşamak istiyor... bu arada 5 yıl değil tabii ki ilk eşimden soğumam o ... kaldı ki kimseyle yan yana gelmedim , sadece sosyal medyadan görüşüyordum...

ayyyy kiyamissss, sadece sanal alemde boynuz takmis..... bunun icin bosanilir mi yahuuuuu

Siz kötü bür insan değilsiniz. Başkası olsa adam yılda 2 kez geliyorken sürekli boynuzlar keyfine de bakardı. Bu evlilik öok yanlışmış. Çiftler ayrı yaşayacaklarsa neden evli kalırlar ki? O ülkeye taşınmalıydınız. Saçma olmuş.
"Başkası olsa" siz tüm kadınları böyle mi görüyorsunuz? Bir de kadın dayanışması kadın hakları diye gezersiniz. Ayrıca adama niye iftira atıyorsunuz, gözünüzle gördünüz mü aldattığını? Başka kadın olsa her gün başkasıyla aldatırdı siz azıcık aldatmışsınız aferin diye sırtını mı okşayalım napalım?!

yoo başkası olsa sürekli boynuzlamazdı. Siz gibi ahlak yoksunu insanlar böyle düşünebilir ancak. Adam birlikte gidelim demiş hanımefendi rahatı bozulacak diye kabul etmemiş. Neymiş çocuğun okulu varmış. Millet gidip yurt dışında okuyor bu bahane mi. Bide çok matah bişey gibi saçma sapan yorumlar yapmayın Allah aşkına. !
Bence konu sahibinin eşi başka kadınlarla gününü gün etmiştir yabancı bir ülkede. Hem ayrı ve o kadar uzun kalacak hem de sadık kalacak. Öyle bir erkek yok. Zaten telefomda bile bağırıyormuş. Sevgisi ve saygısı olmadığı açık. Adam başka kadınların koynunda gezerken kadının sadece mesajlaşması bile olay oluyor. Kadınlar da bu adaletsizliğe çanak tutuyor.
Tabi sizin zihniyette birinin adamında karısını aldatacağını düşünmeSi çok normal. Bravo 👏

yoo başkası olsa sürekli boynuzlamazdı. Siz gibi ahlak yoksunu insanlar böyle düşünebilir ancak. Adam birlikte gidelim demiş hanımefendi rahatı bozulacak diye kabul etmemiş. Neymiş çocuğun okulu varmış. Millet gidip yurt dışında okuyor bu bahane mi. Bide çok matah bişey gibi saçma sapan yorumlar yapmayın Allah aşkına. !

Tabi sizin zihniyette birinin adamında karısını aldatacağını düşünmeSi çok normal. Bravo 👏
Şikâyet ettim. Adil bir admin varsa seni banlar. Pis ağız.

Back
X