Kafam çok karışık

Ya gerçekten umursamayın ya da ayrılın. Kendinizi böyle arada derede bırakırsanız çok yıpranırsınız

Bir kere güven kırıldı mı, bir şeyler yok oldu mu, her şeyin eskisi gibi olması imkansızdır. Her dokunuşunda, her yüzüne bakışında aynı şeyleri hatırlarsın. Bir daha asla güvenemeyeceksin, evliliğiniz devam ederse birbirinize zulüm edeceksiniz. Bu durumu kaldıramıyorum diyorsan, tek yol var;boşanmak. Aksi hâlde hiçbir zaman iç huzurun olmayacak.

Bir kere güven kırıldı mı, bir şeyler yok oldu mu, her şeyin eskisi gibi olması imkansızdır. Her dokunuşunda, her yüzüne bakışında aynı şeyleri hatırlarsın. Bir daha asla güvenemeyeceksin, evliliğiniz devam ederse birbirinize zulüm edeceksiniz. Bu durumu kaldıramıyorum diyorsan, tek yol var;boşanmak. Aksi hâlde hiçbir zaman iç huzurun olmayacak.
Ben zaten kendimi geçtim artık çocuğumu düşünüyorum yinede sağol 👍

Ya boşanacaksınız yada unutmasanızda umursamayacaksınız. Bu şekilde hayatı kendinize zindan edersiniz ve yine aynı durumla karşılaşmanızda yüksek ihtimal olur

İnsanın başına gelmeden bilmiyor malesef
Bende önceden öyle konusurdum

Bunun başına gelmeyle ilgisi yok bence üçüncü bir seçenek yok çünkü. Belirsizlikte yaşamak şimdi olduğu gibi sizi yormaktan başka bir şeye yaramaz. Bir karar verin ne yapacağınıza dair yoksa çok yıpranırsınız

Yıldım buradaki telefon karıştırma konularından😂 Bu konuyu tenzih ederek söylüyorum yakalıyorlar telefondan sonra gerisi hep aynı ne yapayım bilmiyorum, boşanmamam, çocuğum babasız kalmasın, ailem arkamda değil, mesleğim yok, param yok...
Evet haklısın😂. Unutsan unutulmaz affetsen affedilmez.

Kendinizi niye düşünmüyorsunuz? Boşanamam diyorsanız o zaman kendinize hayatı zehir etmeyin, bir daha bu tarz araştırmalara girişmeyin, yapmadım yalanlarına da kanmayın.

Back
X