- 4 Ekim 2020
- 151
- 78
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya boşanacaksınız yada unutmasanızda umursamayacaksınız. Bu şekilde hayatı kendinize zindan edersiniz ve yine aynı durumla karşılaşmanızda yüksek ihtimal
Evet haklısın. Unutsan unutulmaz affetsen affedilmez.
Unutmak istemiyorum aslında unutmayayım ki bı daha kimseye güvenmeyeyim zaten birtek bebeğim var aklımdaUnutmaya çalışın zaten bebeğiniz de olacakmış bi şans daha verin zamanla ortaya çıkar hatasından ders çıkarıp çıkarmadığı. Tabi bu çok yıpratıcı bi süreç olacak. Güven birdaha geri gelmez.
Bende size katılıyorum. Başıma gelmedi ama bebek olmadan once hep derdım eğerki biriyle konuştuğunu duyarsam anında boşarım bakmam geriye diye. Şimdi ikincimiz geliyo Boyle duşununce çok kolay olmicağını anliyorum. Çocuk olunca kolay olmuyo kestırıp atmak. Başıma gelmedi Boyle bir olay ancak kolay değildir mutlaka. Bebeğımız babasindan ayrı kalmasını duşunemiyorum. Ben zaaten babasiz buyudum. Ne demek olduğunu biliyorum. İnşallah güveninizi geri kazanır. Yoksa Boyle yaşamak kolay değıl.İnsanın başına gelmeden bilmiyor malesef
Bende önceden öyle konusurdum
Unutmadığınız sürece evliliğinizin sağlıklı bi şekilde devam etmesi imkansız ama.. Hep hatırlayacaksınız, imalarda bulunacaksınız, affedemeyeceksiniz. Eğer affedemeyeceksiniz eninde sonunda biter bu evlilik. Boşanmak isteyip istemediğinize iyi karar verin.Unutmak istemiyorum aslında unutmayayım ki bı daha kimseye güvenmeyeyim zaten birtek bebeğim var aklımda
Tşk ederim tabi kide çocuk olmasaydı arkama l bile bakmazdimBende size katılıyorum. Başıma gelmedi ama bebek olmadan once hep derdım eğerki biriyle konuştuğunu duyarsam anında boşarım bakmam geriye diye. Şimdi ikincimiz geliyo Boyle duşununce çok kolay olmicağını anliyorum. Çocuk olunca kolay olmuyo kestırıp atmak. Başıma gelmedi Boyle bir olay ancak kolay değildir mutlaka. Bebeğımız babasindan ayrı kalmasını duşunemiyorum. Ben zaaten babasiz buyudum. Ne demek olduğunu biliyorum. İnşallah güveninizi geri kazanır. Yoksa Boyle yaşamak kolay değıl.
Teşekkür ederim çok şükür öyle tabi evet pişman zaten sadece konuşturmak için yazdım arkadaşım istedi diyor ama yazmamsliydim diyorAhhh... bu aldatan insanlari Rabbim bildigi gibi yapsin
Konu sahibi hayati kendine zehir edersin, bu sekilde olmaz, kendinide cocugunuda heder edersin. Unut demiyorum evet unutulmuyor fakat cocugun icin bu aciyla yasamayi ögrenmen lazim. Gün gectikce icindeki öfke üzüntü azalacak.
Cok sükür hayattasin sagligin iyi bebegin iyi gerisi bos... öyle düsünüp kendini teselli etmeye calis...
Esin pismanmi? Caba veriyormu? Gerisini akisina birak...
Eger bu evliligi devam ettirmek istiyorsan bu konuyu kapatman lazim!
Bilmiyorum belki o zamana kadar bebeğim biraz büyür bir iş bulurum kafamda bir sürü şeyUnutmadığınız sürece evliliğinizin sağlıklı bi şekilde devam etmesi imkansız ama.. Hep hatırlayacaksınız, imalarda bulunacaksınız, affedemeyeceksiniz. Eğer affedemeyeceksiniz eninde sonunda biter bu evlilik. Boşanmak isteyip istemediğinize iyi karar verin.
Canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur insAllah...Bilmiyorum belki o zamana kadar bebeğim biraz büyür bir iş bulurum kafamda bir sürü şey
BenceMerhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum çünkü derdimi kimseye anlatamıyorum zaten hep suskun biriyimdir ben bi kaç sene önce görücü usulüyle evlendim güzel bir evliliğim vardı herhangi bir sorunumuz yoktu
Neyse plansız bir şekilde hamile kaldım çok zor bir hamilelik yaşadım hiç birşey yiyemedim kaç ay eşim bana çok yardımcı oluyordu çok destek veriyordu herşey yolunda giderken işten geldiği bir gün annemle konuşmak için telefonunu istedim önce biraz bakındı sonra da verdi
Bende annemle konuştuktan sonra telefona bakinip durdum ki ona çok güvenirdim herkes yapar o yapmaz derdim neyse sosyal medya şifresini bir arkadaşına verdiğini gördüm bunu bana söylemişti önceden hesabına birşey yapacakmış falan bende şifreyi aldım kendi telefonumdan giriş yaptım uyandı yemek falan yedik oturduk telefonuyla sürekli uğraşıyordu.
Bende girdim ve bir kızla konuştuğunu gördüm daha doğrusu kız onu reddediyor oda sürekli yazıyor
Beynimden vurulmuşa döndüm ne yapacağımı bilemedim arada da bana bakıyor yüzün niye düştü falan diyor telefonu bıraktı kız yazma diye mesaj atınca dayanadim yazdım sonra geri aldım mesajı bunu görünce kız hemen engelledi devam etselerdi ne olacaktı kim bilir. Sonra hicbirsey demeden odaya gittim saatlerce ağladım mesaj yazdım gördüm herşeyi sakın buraya gelme bosanacağim falan önce bir durdu hicbirsey yazmadı sonra geldi şifremi verdiğim arkadas yazdı bana da konuştur dedi deniyirduk kızı falan inanmadım tabi kovdum o gün hep ağladım
Mesajlar yazdı özür diledi engelledim her akşam geldiğinde yalvarıp ağladı affetmedim ama hicbirsey de yapamadım kimseye diyemedim öyle tüm hamileligimi bı odada geçirdim çıkmadım
Doğumdan sonra da lohusalık haliyle çok yıprandım çok zordu yanlizdim bu durumda özür diledi tamam affetim dedim ama unutamıyorum her defasında bu yüzden yine kavga ediyoruz .Bana şansını zorlama bı daha yapmicam zaten ben yazmadım huzur ver diyor ama olmuyor işte o güven gelmiyor bı daha ne halin varsa gör deyip sonra özür diliyor yine
Ben ne yapacağımı bilmiyorum birtek bebeğimi düşünüyorum
Bence bir aile danışmanından yardım isteyin öyle hemen boşanma gibi şeyleri düşünmeyin oturun eşinizle konuşun neden böyle bir şey yapmış .Tabi ki de hoş bir şey yapmamış ama dinlemeden konuşmadan ani kararlar vermeyin belki sizin ilginiz eksilmistir ona karşı vs.Bence düzelir eskisi gibi mutlu olursunuz . Konuşarak halledeceginize inanıyorum:)Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum çünkü derdimi kimseye anlatamıyorum zaten hep suskun biriyimdir ben bi kaç sene önce görücü usulüyle evlendim güzel bir evliliğim vardı herhangi bir sorunumuz yoktu
Neyse plansız bir şekilde hamile kaldım çok zor bir hamilelik yaşadım hiç birşey yiyemedim kaç ay eşim bana çok yardımcı oluyordu çok destek veriyordu herşey yolunda giderken işten geldiği bir gün annemle konuşmak için telefonunu istedim önce biraz bakındı sonra da verdi
Bende annemle konuştuktan sonra telefona bakinip durdum ki ona çok güvenirdim herkes yapar o yapmaz derdim neyse sosyal medya şifresini bir arkadaşına verdiğini gördüm bunu bana söylemişti önceden hesabına birşey yapacakmış falan bende şifreyi aldım kendi telefonumdan giriş yaptım uyandı yemek falan yedik oturduk telefonuyla sürekli uğraşıyordu.
Bende girdim ve bir kızla konuştuğunu gördüm daha doğrusu kız onu reddediyor oda sürekli yazıyor
Beynimden vurulmuşa döndüm ne yapacağımı bilemedim arada da bana bakıyor yüzün niye düştü falan diyor telefonu bıraktı kız yazma diye mesaj atınca dayanadim yazdım sonra geri aldım mesajı bunu görünce kız hemen engelledi devam etselerdi ne olacaktı kim bilir. Sonra hicbirsey demeden odaya gittim saatlerce ağladım mesaj yazdım gördüm herşeyi sakın buraya gelme bosanacağim falan önce bir durdu hicbirsey yazmadı sonra geldi şifremi verdiğim arkadas yazdı bana da konuştur dedi deniyirduk kızı falan inanmadım tabi kovdum o gün hep ağladım
Mesajlar yazdı özür diledi engelledim her akşam geldiğinde yalvarıp ağladı affetmedim ama hicbirsey de yapamadım kimseye diyemedim öyle tüm hamileligimi bı odada geçirdim çıkmadım
Doğumdan sonra da lohusalık haliyle çok yıprandım çok zordu yanlizdim bu durumda özür diledi tamam affetim dedim ama unutamıyorum her defasında bu yüzden yine kavga ediyoruz .Bana şansını zorlama bı daha yapmicam zaten ben yazmadım huzur ver diyor ama olmuyor işte o güven gelmiyor bı daha ne halin varsa gör deyip sonra özür diliyor yine
Ben ne yapacağımı bilmiyorum birtek bebeğimi düşünüyorum
Haklisiniz. Bu durumda tavsiyem bosanin olacak. Onunla aranizin iyi olmasi zor en azindan kendinizle araniz iyi olsun. Ama bilmiyorum calisiyor musunuz? 22 yasindaymissiniz birkac sene once evlendim demissiniz. Buyuk ihtimal 18e basinca elendiniz. Okula devam ettiniz mi ya da calistiniz mi? Isiniz yoksa aileniz size kucak acacak mi? Bunlar onemli konular. Ama uzatma artik gibi cikis yaptiysa size yuzsuzlugu ele almis demektir. Ve maalesef hepimiz biliyoruz ki arkadasim yazmis cok klise bir yalan. Ne yaparsiniz bilemem ama bu konuda kafaniz net olsun bu adam bu halti yemis.Malesef öyle unutulmuyor
Teşekkür ederim umarımBen 36 yasindayim ..ilk genclik gecti..askin yerini aliskanliklar aldi..pek cok seyi aman neyse bu seferde boyle olsun der kapatirim..ama bir tek bu aldatma olayina cok takik vaziyetteyim..aninda kapi onune koyarim..ben size bosanin demiyorum..maalesef maddi sikintilar ve daha da cok olan manevi baskilar kadinlari hic birakmiyor..benim maddi bir bagim bagliligim yok belki de ona guveniyorum..ailemde pek çok aileden farkli olarak arkamda durur lafima itimad eder..size sabir diliyorum..umarim hersey istediginiz gibi olur
19 yaşında evlendim Malesef devam etmedim ama evlilik için değil başka sebeplerden işim yok ama Ailem yanımda olur onu biliyorum ama çocuğuma en ufak birşey derlerse kaldiramam benHaklisiniz. Bu durumda tavsiyem bosanin olacak. Onunla aranizin iyi olmasi zor en azindan kendinizle araniz iyi olsun. Ama bilmiyorum calisiyor musunuz? 22 yasindaymissiniz birkac sene once evlendim demissiniz. Buyuk ihtimal 18e basinca elendiniz. Okula devam ettiniz mi ya da calistiniz mi? Isiniz yoksa aileniz size kucak acacak mi? Bunlar onemli konular. Ama uzatma artik gibi cikis yaptiysa size yuzsuzlugu ele almis demektir. Ve maalesef hepimiz biliyoruz ki arkadasim yazmis cok klise bir yalan. Ne yaparsiniz bilemem ama bu konuda kafaniz net olsun bu adam bu halti yemis.
Yaptım demiyor ki zaten o konuşmak istiyorda ben istemiyorumBence
Bence bir aile danışmanından yardım isteyin öyle hemen boşanma gibi şeyleri düşünmeyin oturun eşinizle konuşun neden böyle bir şey yapmış .Tabi ki de hoş bir şey yapmamış ama dinlemeden konuşmadan ani kararlar vermeyin belki sizin ilginiz eksilmistir ona karşı vs.Bence düzelir eskisi gibi mutlu olursunuz . Konuşarak halledeceginize inanıyorum:)
Sağol canım inşallahCanim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur insAllah...