Iste konuyu okuyunca uzuldugum buTaşınır ben ona bırsey deniyorum ama insan gücünün yetmediği birleşti eşinden bekler yada bunu bak ben kadınım sana ohtıyavın bar siye bile söyler ama cevap böyle olunca emin ol kendi çok kötü hissediyorsun belkıde fark edılmek için yapıyor insan bunu
Hayır öyle bi talebinde olmadı para işlerine de ben bakıyorumMaas kartiniz esinizde mi bu arada merak ettim
Kendisi napiyor evliliginiz icin. Esiniz hayatinizda olmasa ne kaybedersiniz ?Hayır öyle bi talebinde olmadı para işlerine de ben bakıyorum
Oğlum geç uyanıyor gelınce 6 -7 saat uyuyor mecbur kaldık biraz bakıcı arıyorumEsiniz gece çalışıp, gunduz cocuga nasil bakıyor ben ona takildim.
Hiç birşey farkındayım ama öyle bir çıkmaz ki insan benliğini yitiriyor ben bu degılım bılıyorum amaKendisi napiyor evliliginiz icin. Esiniz hayatinizda olmasa ne kaybedersiniz ?
Daha önce yaptım hatta agrına gıtsın dıye konu komşudan utandığımı bile söyledim artık gücüm yok sanırım son demlerini yaşıyoruzSorun sizde değil tembel ,gamsiz esinizde.
Sorumluluklarini yapması üzerine ciddi bir konuşma yaptiniz mi kendine çeki düzen versin herşeyi ben yaparım moduna girmeyin inatla o yapana kadar yapmayın.
Bizimkini anası böyle yetiştirmiş annesi bizdeyken eşimden tuz istemiştim o getiremez şimdi deyip kalktı kayınvalidem düşünbu rahatligi biz veriyoruz maalesef.
eşimin annesi kardesı 1.5 litrelik pet siseyi bile tasimazlar belim agrir diye bunu ne zaman farkettim biliyormusunuz marketten geldik, kaynanamlar da yanimizda ben aman esim tek basina tasimasin diye bir karis boyumla posetleri yuklendim asansore kadar tasiyacagim nasil olsa diye, esim benden once gitmisti binaya elindekileri birakti arkasini dondu kosar adim geliyor bende saniyorum ki bana kosuyor bacisinin elinde bir tane icinde yesillik olan poset var onu almaya kosuyormuş
birde ay kolum koptu falan diyor.
bende ruhum amele tabi sizin gibi baba olmayan bir evde ana kiz her isi kendimiz yapmisiz ya alisigiz normali bu saniyoruz, adamda alismis sizin esiniz gibi bana iki damacanayi tek basina tasir gozuyle bakiyor, o gun aydinlandim bir dahada hic bir agir posete elimi surmedim
kendi degerimizi once kendimiz bilmedigimiz surece kimse bizim degerimizi bilmiyor maalesef.
Hanım efendi 2 -3 aydın mecburiyetten bu sekılde bakıyoruz gelınce 6 saat kadar uyuyor bende vicdansız degılım ben gelınce de uyuyor sonra uyanıp sabaha kadar oyun oynuyor bu döngü böyle devam ediyorEşiniz gece çalışıyor gündüz çocuğa bakıyormuş bu adam uyumuyor mu? Ne bekliyorsunuz
bizimki de oyle suyu bile ayaklarina goturmus, halada öyle utanmasa eliyle besleyecekBizimkini anası böyle yetiştirmiş annesi bizdeyken eşimden tuz istemiştim o getiremez şimdi deyip kalktı kayınvalidem düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?