Iste konuyu okuyunca uzuldugum buTaşınır ben ona bırsey deniyorum ama insan gücünün yetmediği birleşti eşinden bekler yada bunu bak ben kadınım sana ohtıyavın bar siye bile söyler ama cevap böyle olunca emin ol kendi çok kötü hissediyorsun belkıde fark edılmek için yapıyor insan bunu
Ona mecbur benım gitme ıhtımalım yok ondandır herşeyi benım üstlenmem kendi hatam ruhunda vardı bende alıştırdım galıbaBu adam bu tembellikle işe nasıl gidiyor.
Bende bilmiyorum ki ben mi abartıyorum diye düşünüyorum etrafa bakıyorum kimsenin evliliği bu şekilde değilEee o evdeki erkek kisisi ne ise yariyor?
Güldürdün beni allah razı olsunNeyse milletin kocasına giydirmiş olmayım şimdi gece gece
Bende artık hastalanmakta korkuyorum içimin yangını biraz sönsünler fikir olsun istedim buraya yazdım bAsalak bir erkek daha. Esinizin keyfi gayet yerinde her isi siz ustlenmissiniz. Bosanmazsaniz da Allah korusun hasta olursunuz bu gidisle. Kendinizi suclamayin sakin. Evlilik kadinin butun yuku sirtlamasi erkege hizmet etmesi cocuga bakmasi degildir. Hayati paylasmaktir.,sorumluluklari, cocuga bakimi. Yapmayin onun yapmadigi seyleri siz de biraz keyfi kacmali ki akli basina gelsin.
Evli degilim ama hayatımın tüm sorumluluğunu almis biri olarak bile damacana tasimiyorum yine de agir kaldirmam yasak da olsa mecbur tasiyoruzBende bilmiyorum ki ben mi abartıyorum diye düşünüyorum etrafa bakıyorum kimsenin evliliği bu şekilde değil
Evli degilim ama hayatımın tüm sorumluluğunu almis biri olarak bile damacana tasimiyorum yine de agir kaldirmam yasak da
Taşınır ben ona bırsey deniyorum ama insan gücünün yetmediği birleşti eşinden bekler yada bunu bak ben kadınım sana ohtıyavın bar siye bile söyler ama cevap böyle olunca emin ol kendi çok kötü hissediyorsun belkıde fark edılmek için yapıyor insan bunuEvli degilim ama hayatımın tüm sorumluluğunu almis biri olarak bile damacana tasimiyorum yine de agir kaldirmam yasak da olsa mecbur tasiyoruz
Iste konuyu okuyunca uzuldugum buTaşınır ben ona bırsey deniyorum ama insan gücünün yetmediği birleşti eşinden bekler yada bunu bak ben kadınım sana ohtıyavın bar siye bile söyler ama cevap böyle olunca emin ol kendi çok kötü hissediyorsun belkıde fark edılmek için yapıyor insan bunu
Duygularıma tercüman oldun şunaIste konuyu okuyunca uzuldugum bu
Ben tek basina tum.sorumluluklari alirken evliyken de aynı duzen gitmesi bana da koyardi neden evlendim ki derdim o yuzden size hak verdim
İnşallahBenim eşim de damacana taşımaz ama bel fıtığından dolayı.ee bende zorlanıyorum arıtma taktirdik artık çözüm diye.
Marketi eskiden ikimiz hallederdik şimdi eşim kendisi gidiyor.parasina falan bakmadan alıyor ama takmıyorum eskisi gibi.
Pazarı ben hallediyorum eşim getirip götürüyor sadece beni.
Faturaları çarşıya ben çok gittiğim için ben hallediyorum.esimde diğer giderleri ödüyor.
En baştan bizde böyle bir iş bölümü yapmamıştık.ben evde çok yoruluyorum zaten iş bitmiyor.
Sonradan bı şekilde yavaş yavaş eşime de sorumluluk verdim biraz rahatladım.
Hiç yapmayacağı şeyleri biliyorum artık söylemiyorum bile ama eskiden kahvaltıya yardım etmeyen adam artık çayı demler bana yardım eder gerçekten rahatladım.
Bence yavaş yavaş sorumluluklarını hatırlatın.soylemiyorum ağlıyorum diyosunuz ya söyleyin.
İçinize atmayın hasta olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?