- 22 Şubat 2019
- 221
- 583
- 103
- 27
- Konu Sahibi Hayattankopan
-
" Erkek adam şöyledir böyledir" kafasını pek sevmem ama bu konuya cuk oturuyor.Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
şuan kendisi benden ayrılmayı hala kabullenemedi barışmak için ısrar ediyor üzüldüğünü düşünüyorum bu yüzden ben de üzülüyorum. Bazen barışmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisinden çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım ya bir daha kimse beni bu kadar sevmezse diye üzülüyorum
Çok fazla borcu olduğu için benden para istedi bir daha olmaz gibi şeyler söylüyor beni kimsenin dsevmeyeceğini düşünmemin nedeni hem geçmişte olan kötü tecrübelerim hem de kendime güvenim olmamasıAileniz onay vermediğinde diretmeyin ya ailen senin düşmanın değil iyi biri olsa onlar neden hayır desin.
Erkek arkadaşın niye senden borç istiyor hadi onu geçtim niye kredi çektiriyo? Bence barışmak istemesinin sebebi yarım kalan işini tamamlamak.
Bu arada o kafadan da çıkın neden birisi sizi sevmesin ki
Mesleği var aslındasenin paranı da sevmezse henüz ekonomik bağımsızlığını elde edemeyen bir erkekle evlenirsen ileride çok ağlarsın bacım benden söylemesi
Baskasindan kredi cekmesini isteyen adamin borc odeme mefhumu gelismemistir, sevilecek ya da uzulmeye degecek biri degil, iyi yapmışsınız ayrilmakla.Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
şuan kendisi benden ayrılmayı hala kabullenemedi barışmak için ısrar ediyor üzüldüğünü düşünüyorum bu yüzden ben de üzülüyorum. Bazen barışmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisinden çekiniyorum.
Üç satır yazıdaMerhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
Seni gerçekten sevseydi senin ustunden kredi cek diye darlamazdi aileni dinle onlar senin annen baban evlatlarının kötü olmasını istermi sence... empati yap sen evladının içine sinmeyen biriyle evlenmesini istermiydin hele bide para mevzusu varsaMerhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
Birisiyle 10 yillik iliskiniz olsa dahi kredi cektirme olayina girmeyin.Ben eşler arasında senin paran benim param olayını asla sevmiyorum ama daha 1 yıllık sevgiliylen kredi çektirmek isteyen insandan koşarak kaçılmalı kadın erkek farketmez.
Ben o bankadan faizsiz kredi çekebileceğim için benden istemiş güya ama para olaylarını ben de sevmiyorum özellikle sevgililik dönemindeBirisiyle 10 yillik iliskiniz olsa dahi kredi cektirme olayina girmeyin.
Bankalar önüne gelene kredi ve kredi karti dağıtırken baskasindan kendisi icin kredi cekmesini isteyen adamin kredibilitesi sifirdir. Borc sadakati olmayan kadindan da erkekten de bir yol olmaz.
Acik net yaziyorum aldigi borcu odemeyen, verdigi borcun pesine dusmek zorunda birakan herkes güvenilmezdir.
Borcu senin için yapmadıysa sanane onun borcundan. Şöyle adamlardan uzak dur iyi birisi elbet denk gelir. Engelle bunu yoksa sonra çoook pişman olursunÇok fazla borcu olduğu için benden para istedi bir daha olmaz gibi şeyler söylüyor beni kimsenin dsevmeyeceğini düşünmemin nedeni hem geçmişte olan kötü tecrübelerim hem de kendime güvenim olmaması
Kredi çektirmez belki az seven kişibir daha kimse beni bu kadar sevmezse diye ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?