Kafam çok karışık

Hayattankopan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
221
583
103
27
Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
şuan kendisi benden ayrılmayı hala kabullenemedi barışmak için ısrar ediyor üzüldüğünü düşünüyorum bu yüzden ben de üzülüyorum. Bazen barışmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisinden çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım ya bir daha kimse beni bu kadar sevmezse diye üzülüyorum

Aileniz onay vermediğinde diretmeyin ya ailen senin düşmanın değil iyi biri olsa onlar neden hayır desin.
Erkek arkadaşın niye senden borç istiyor hadi onu geçtim niye kredi çektiriyo? Bence barışmak istemesinin sebebi yarım kalan işini tamamlamak.
Bu arada o kafadan da çıkın neden birisi sizi sevmesin ki

" Erkek adam şöyledir böyledir" kafasını pek sevmem ama bu konuya cuk oturuyor.

Erkek adam, sevdiği kadından borç istemez , ona kredi çektirmez. Tam tersi kadının elini kolay kolay cebine attırmaz.

Seven insan böyle olmaz. Ama sen hâlâ " ya beni seven kimse olmazsa" diyorsun. Bu adam da seni sevmiyormuş ki. Mış gibi yapıyormuş.

Çok fazla borcu olduğu için benden para istedi bir daha olmaz gibi şeyler söylüyor beni kimsenin dsevmeyeceğini düşünmemin nedeni hem geçmişte olan kötü tecrübelerim hem de kendime güvenim olmaması

Baskasindan kredi cekmesini isteyen adamin borc odeme mefhumu gelismemistir, sevilecek ya da uzulmeye degecek biri degil, iyi yapmışsınız ayrilmakla.

Üç satır yazıda
1. Yıprandık
2. Kültürel farklılık
3. Borç
4. Kredi
5. Erkek arkadaşın baskıları
6. Adam edebi ile ayrılmayı bile becerememiş
7. Aile onayı yok
Yazıyorsun

Sen hala dönsem mi kafasındasın illa bir dolandırılıp kullanılasın var heralde??

Müge Anlının son bir ay ki bölümlerini izler misin rica etsem? Sevgilisi için kredi çeken ama fakir fukara 100 tl istese vermeyecek hatunlar çıktı hep…
Adamlar pufffff oldu aşk bitti…

Şükür namazı kıl.

Evet hepiniz haklısınız aslında sadece duygusal baktığım için üzüldüm acaba gerçekten seviyor mudur beni seven birini mi kaybettim diye çünkü genelde benim dediklerimi yapan biriydi. Sadece borç konuları kafamı karıştırdı

Seni gerçekten sevseydi senin ustunden kredi cek diye darlamazdi aileni dinle onlar senin annen baban evlatlarının kötü olmasını istermi sence... empati yap sen evladının içine sinmeyen biriyle evlenmesini istermiydin hele bide para mevzusu varsa

Ben eşler arasında senin paran benim param olayını asla sevmiyorum ama daha 1 yıllık sevgiliylen kredi çektirmek isteyen insandan koşarak kaçılmalı kadın erkek farketmez.
Birisiyle 10 yillik iliskiniz olsa dahi kredi cektirme olayina girmeyin.

Bankalar önüne gelene kredi ve kredi karti dağıtırken baskasindan kendisi icin kredi cekmesini isteyen adamin kredibilitesi sifirdir. Borc sadakati olmayan kadindan da erkekten de bir yol olmaz.

Acik net yaziyorum aldigi borcu odemeyen, verdigi borcun pesine dusmek zorunda birakan herkes güvenilmezdir.

Ben o bankadan faizsiz kredi çekebileceğim için benden istemiş güya ama para olaylarını ben de sevmiyorum özellikle sevgililik döneminde

Çok fazla borcu olduğu için benden para istedi bir daha olmaz gibi şeyler söylüyor beni kimsenin dsevmeyeceğini düşünmemin nedeni hem geçmişte olan kötü tecrübelerim hem de kendime güvenim olmaması
Borcu senin için yapmadıysa sanane onun borcundan. Şöyle adamlardan uzak dur iyi birisi elbet denk gelir. Engelle bunu yoksa sonra çoook pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…