- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.263
- 28
- 36
- Konu Sahibi Hayattankopan
-
Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
şuan kendisi benden ayrılmayı hala kabullenemedi barışmak için ısrar ediyor üzüldüğünü düşünüyorum bu yüzden ben de üzülüyorum. Bazen barışmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisinden çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım ya bir daha kimse beni bu kadar sevmezse diye üzülüyorum
Bir daha olacak.istersen deneÇok fazla borcu olduğu için benden para istedi bir daha olmaz gibi şeyler söylüyor beni kimsenin dsevmeyeceğini düşünmemin nedeni hem geçmişte olan kötü tecrübelerim hem de kendime güvenim olmaması
Bütün doğruları siler atar.Evet hepiniz haklısınız aslında sadece duygusal baktığım için üzüldüm acaba gerçekten seviyor mudur beni seven birini mi kaybettim diye çünkü genelde benim dediklerimi yapan biriydi. Sadece borç konuları kafamı karıştırdı
Anlıyorum kendine güvenin yok, yeni birini bulabilir misin emin değilsin ama inan ki dolandırılıp sonra ayrılmak zorunda kalmaktan daha iyidir.barışsan ne olacak sanki. kendince birkaç ay daha yalnız kalmayayım, kendi kendime sevgilim var diyeyim diye hep paradan hem adamdan olacaksın.süreyi uzatmak hiçbir işe yaramayacak ki.paralara konunca yine ayrılmak zorunda kalacaksın zaten.o yüzden ikilemde kalmak saçma.soru basit: şimdi ayrılmak mı? Başın belaya girdikten sonra ayrılmak mı?Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
şuan kendisi benden ayrılmayı hala kabullenemedi barışmak için ısrar ediyor üzüldüğünü düşünüyorum bu yüzden ben de üzülüyorum. Bazen barışmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisinden çekiniyorum.
Evet evlilik düşünüyoduk sevdiğini ve değer verdiğini düşünmüştüm ama ailem maalesef ikna olmuyor onu da denemiştimsevgisinden kesin eminmisiniz ve şimdi barışsanız hemen evlilik mi düşünüyorsunuz barışın ailenizi ikna etmeye çalışın ilerleyen zamanda önünüzü daha iyi görüp daha saglık bi karar verebilirsiniz
Birileri bunu diyince mantıklı geliyor ilerisi olmayacağı için de zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorumAnlıyorum kendine güvenin yok, yeni birini bulabilir misin emin değilsin ama inan ki dolandırılıp sonra ayrılmak zorunda kalmaktan daha iyidir.barışsan ne olacak sanki. kendince birkaç ay daha yalnız kalmayayım, kendi kendime sevgilim var diyeyim diye hep paradan hem adamdan olacaksın.süreyi uzatmak hiçbir işe yaramayacak ki.paralara konunca yine ayrılmak zorunda kalacaksın zaten.o yüzden ikilemde kalmak saçma.soru basit: şimdi ayrılmak mı? Başın belaya girdikten sonra ayrılmak mı?
Bıraksın bu işleri ya sevgilisinden kredi çekmesini isteyecek kadar fütursuz birinin sevgisinden ne olacak. Ardına bile bakma.Ben o bankadan faizsiz kredi çekebileceğim için benden istemiş güya ama para olaylarını ben de sevmiyorum özellikle sevgililik döneminde
Bir erkek kız arkadaşına kredi falan çektirmek istemez, lütfen gözünüzü açın, ancak eşler çekebilir birbirine, adamın mizacı budur belki annesinden kız kardeşinden de istiyordur, ama tüm toplumlarda kültürlerde bu ayıptır, ben kız olduğum halde sevgilimin parasına tenezzül etmem, bu yüzsüz adamla ne barışmasıBirileri bunu diyince mantıklı geliyor ilerisi olmayacağı için de zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum
Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
Maşallah, barışın tabii. Kredi çekin, kefil olun, para verin. (!)Bazen barışmayı düşünüyorum
Hesabım çok eski o zamanlar da bunalımdaydım sanırım.Bıraksın bu işleri ya sevgilisinden kredi çekmesini isteyecek kadar fütursuz birinin sevgisinden ne olacak. Ardına bile bakma.
Hesap adını da değiştir lütfen, zorla bunalıma sokuyorsun kendini…
Tek sorun ailenin baskısı mi sence ?Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
Kredi çekmedim zaten saf olsam yapardım onuTek sorun ailenin baskısı mi sence ?
Adam kredi cekecek senin kadar saf birini bulamamış.
Bu kişinin sana geri dönmesinin amacı bu zaten onu soylemek istiyorum. Seni manipüle ederek barışmaya ikna eden adam krediye mi ikna edemeyecek ?Kredi çekmedim zaten saf olsam yapardım onu
Borç istemiş kredi çektirmeye çalışmış bacım gözünü aç adam maddi olarak seni sömürmeye çalışıyor sen hala üzülüyor bilmem ne derdindesin.Merhabalar öncelikle. yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımı sevsem de ailem istemediği için kültürel farklılıklar olduğu için ben çok yıprandım. En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı
Duygusal olduğumu bildiği için bunu kullanmaya çaılışıyor da olabilir dediğiniz gibi duygularında samimi mi bilemiyorumBu kişinin sana geri dönmesinin amacı bu zaten onu soylemek istiyorum. Seni manipüle ederek barışmaya ikna eden adam krediye mi ikna edemeyecek ?
Samimi değil değil bacım değil. Sonra saf diyince kızıyorsun. Saf ; salak anlamında değil kandirilmaya müsait anlamında söyledim.Duygusal olduğumu bildiği için bunu kullanmaya çaılışıyor da olabilir dediğiniz gibi duygularında samimi mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?