Kafam çok karışık

sevgisinden kesin eminmisiniz ve şimdi barışsanız hemen evlilik mi düşünüyorsunuz barışın ailenizi ikna etmeye çalışın ilerleyen zamanda önünüzü daha iyi görüp daha saglık bi karar verebilirsiniz

Bütün doğruları siler atar.

Anlıyorum kendine güvenin yok, yeni birini bulabilir misin emin değilsin ama inan ki dolandırılıp sonra ayrılmak zorunda kalmaktan daha iyidir.barışsan ne olacak sanki. kendince birkaç ay daha yalnız kalmayayım, kendi kendime sevgilim var diyeyim diye hep paradan hem adamdan olacaksın.süreyi uzatmak hiçbir işe yaramayacak ki.paralara konunca yine ayrılmak zorunda kalacaksın zaten.o yüzden ikilemde kalmak saçma.soru basit: şimdi ayrılmak mı? Başın belaya girdikten sonra ayrılmak mı?

Evet evlilik düşünüyoduk sevdiğini ve değer verdiğini düşünmüştüm ama ailem maalesef ikna olmuyor onu da denemiştim

Birileri bunu diyince mantıklı geliyor ilerisi olmayacağı için de zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum

Ben o bankadan faizsiz kredi çekebileceğim için benden istemiş güya ama para olaylarını ben de sevmiyorum özellikle sevgililik döneminde
Bıraksın bu işleri ya sevgilisinden kredi çekmesini isteyecek kadar fütursuz birinin sevgisinden ne olacak. Ardına bile bakma.
Hesap adını da değiştir lütfen, zorla bunalıma sokuyorsun kendini…

Birileri bunu diyince mantıklı geliyor ilerisi olmayacağı için de zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum
Bir erkek kız arkadaşına kredi falan çektirmek istemez, lütfen gözünüzü açın, ancak eşler çekebilir birbirine, adamın mizacı budur belki annesinden kız kardeşinden de istiyordur, ama tüm toplumlarda kültürlerde bu ayıptır, ben kız olduğum halde sevgilimin parasına tenezzül etmem, bu yüzsüz adamla ne barışması

En sonunda erkek arkadaşımın benden borç istemesi ve en son kredi çekmemi istemesi yüzünden ayrıldım ayrıca bazı konularda baskı yapması gibi sorunlar da vardı

Bazen barışmayı düşünüyorum
Maşallah, barışın tabii. Kredi çekin, kefil olun, para verin. (!)

Tek sorun ailenin baskısı mi sence ?
Adam kredi cekecek senin kadar saf birini bulamamış.

Borç istemiş kredi çektirmeye çalışmış bacım gözünü aç adam maddi olarak seni sömürmeye çalışıyor sen hala üzülüyor bilmem ne derdindesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…