anne değilim bu yüzden söylediklerimi ne kadar önemsersiniz bilmiyorum.ama sizi konularınızdan tanıyorum.kızınızla müthiş bir bağ var aranızda.bu harika bişey.
ben derim ki anaokuluna gitsin.bu gelişimi içinde her açıdan iyi olacaktır.sıkılır mı demişsiniz.ilk başlarda mutlaka zorlanacaktır ama sonra hoşuna gidecektir..kardeşi yok bildiğim kadarıyla.paylaşımı öğrenecektir ve (çok sık hasta olduğundan bahsetmiştiniz daha önce 'başka biriylemi karışrırıyorum acaba')bağışıklık sisteminede yardımcı olacaktır.
calısmak herzaman ıyıdır,bence elındekının kıymetını bıl.kızın kucuk oldugu ıcın ıdrak edemıyor calısman gerektıgını fakat buyudukce sana destek olacak.ben bu sene sınava hazırlanıyorum (unıversıte)evımde oglumla hep ıc ıceyız ama calısmaktan ılgılenemedım oynayamadık,baslardan bunu cok sorun ettı ,benle oyna nıe ılgılen.v.s dıyeama sonra ogluma dedımkı bak oglum ben calısım,sınavı kazanım para kazanıcam ve grı araba alıcaz onunla gezerız dedıkten sonra bana hıc engel oladı hatta anne neden ders calısmıyosun dedıgı bıle olmustur .sende boyle bısey denesen kızın ıcın belkı daha gonlun rahat olurdu.
kızım benim herşeyim hayatım onun etrafında dönüyor belki abartıyorum ama dizginleyemiyorum kendimi..
kızımı bu yıl mutlaka anaokuluna göndereceğim ama özele mi devlete mi ona karar vermedim,özele verirsem tam gün olacak sabah 8 akşam 7,,devlet sabah yarım gün olacak diğer zaman kızımla bana kalacak :) çok kararsızım,bu arada evet kızı çok sık hasta olan kişi benim malesef
Yanlışım varsa eğer şimdiden özür dilerim ama hatırladığım kadarı ile sen zaten çalışmayı ve işini pek sevmiyordun heralde, kızını sanki işten çıkmak için bahene ediyorsun gibi geldi bana.
Belli bir zaman sonra evde de olsan kızına yetmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?