kafam çok karışık :(

cevizlidondurma

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
2
0
16
Kocaeli
merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim ve yardımlarınızı bekliyorum..
aslında benim olayım şöyle üç yıldır aynı sınıfta okuduğum bi çocuk var.bu çocuk ilk yıl benden hoşlanıyomuş bunu bana ondan hoşlanan yine aynı sınıfta olan bi kız arkadaşım söylemişti bende tabi o ara bu çocuğa ters davrandım benden uzak dursun arkadaşım üzülmesin diye. neyse birinci yıl bitti geçen yıl da gayet sakindi herşey bi atraksiyon olmadı aramızda yani bende bitti sanmıştım ama bu yıl benimle o kadar ilgilendiki.. ben başta onla hiçbişey düşünmemiştim bigün benimde içimde ısındı ona bianda sonra biz konuşmaya başladık bi buçuk ay kadar.. sonra bişey oldu ve kendini geri çekti okulda falan gördüğünde kafasını falan çevirdi altı yedi ay geçti okul kapandıktan sonra tekrar bişeyler yapmaya başladı ama şuan yine susuyo hiçbişey yapmıyo benimde kafam çok karışık noldu da bi iyi bi kötü oluyoruz anlayamıyorum. ve ben sanırım bu gel git döneminde iyice etkilendim nolcak benim bu halim? :)

onun da istediği senin iyice etkilenmendi zaten canım emin ol bu şekilde bir gizemli tavırlar vs. senin daha çok onu kafana takmana neden olacağını biliyor kafası da karışık belli ki git geller yaşıyor en iyisi uzak dur canım yıpranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…