onu unutmamış olsaydı senle değil onla olurdu ...
kafanı kurcalayıp mutsuz olma,tadını çıkarrrr ...
Unutamamaktan degil öylesine merak etmiş olabilir.sana karşı davranislari normalse iliskiniz iyiyse kurcalama bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba herkese erkek arkadaşımın benden çok önce çok sevdiği bir kız varmış ilişkimizin başlarında onu hala sevdiğinden şüphe duyuyodum ve bir gün konuşmuştuk bu konuyu bana o sadece çocukluktu benim ilk aşık olduğum insan sensin demişti dün facesine girdim kızın soyismini arattırmış benim kontrol ettiğimi biliyor görürüm diye galiba soyismi yazıncada çıkıyor çünkü. onu hala kafasından atamadığından korkuyorumsormadım daha öyle bişey yoksada söyleye söyleye aklına düşürcem kızı diye.. ne yapmalıyım sizce ne düşünceğimi bilemedim
Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar demisler atalarimiz gecmisi kurcalamanin anlami yok daha simdiden guvenmeyip kontrol etmissiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başka bi konuya giricektim ama sevgilimin eski sevgilisi kou olunca buraya girdim direkt..
Ne kadar çıkmışlar onlar *
siz ne kadardır berabersiniz ?
merhaba herkese erkek arkadaşımın benden çok önce çok sevdiği bir kız varmış ilişkimizin başlarında onu hala sevdiğinden şüphe duyuyodum ve bir gün konuşmuştuk bu konuyu bana o sadece çocukluktu benim ilk aşık olduğum insan sensin demişti dün facesine girdim kızın soyismini arattırmış benim kontrol ettiğimi biliyor görürüm diye galiba soyismi yazıncada çıkıyor çünkü. onu hala kafasından atamadığından korkuyorumsormadım daha öyle bişey yoksada söyleye söyleye aklına düşürcem kızı diye.. ne yapmalıyım sizce ne düşünceğimi bilemedim
aklına düşürme canım benim kendine güven ve hiiiççç umursama, benim erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da ona çok düşkünmüş her dediğini yaparmış ara sıra söyler ama ben amaan ben daha güzelim daha tatlıyım der geçerim
herşeyin çözümü coolluk :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sürekli olmuyo canım ama inşallah merak edipte bakmıştır teşekkür ederim cevabın içinşu aratmalara o kadar takmayın bence
merak edip ne yapıyor diye bakmıştır
sürekli olmuyorsa üzerinde durmaya değmez
etmiyorum canım tabi ilk görünce arayıp bağırasım geldi ama ya dedim bişey yoksa boşuna tartışma çıkartmayım yada yüz yüzeyken sakin bi şekilde neden arattırdın aşkım mı desem ki boşvermeye çalışıyorum ama aklımın bi köşesinde şüpheValla ben kizardim niye arattin diye , belki meraktir ama etmesin merak sen eski sevgilini merak ediyor musun ??
5 ay falan çıkmışlar galiba 2 seneyi geçti canım bizimde
etmiyorum canım tabi ilk görünce arayıp bağırasım geldi ama ya dedim bişey yoksa boşuna tartışma çıkartmayım yada yüz yüzeyken sakin bi şekilde neden arattırdın aşkım mı desem ki boşvermeye çalışıyorum ama aklımın bi köşesinde şüpheteşekkür ederim canım cevabın için
Aynı bizim durumumuz gerçekten..
BEnimde sevgilimde eski takıntısı var gibi hissederdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?