benim erkek arkadaşımın benden önce en uzun o olmuş galiba ama sürekli ayrılmış kız bundan biz 5 aylık falan çıkarken ayrılmıştı benden arkadaşımada o kızı unutamadığı söylemiş sonra geri döndü çok pişman oldu ama içimden çıkmıyo o kızı sevmediğini biliyorum ama aklımda hep o kızla ilgili soru işaretleri var ondan böyle onunla küçücük bi olay bile olsa yiyip bitiriyorum kendimi
Kafan karismasin yine sen istedigini yap tabi ama ben sorardim bide 2 yil olmus benimde 2 yillik iliskim var whatsaptan sadece benimle konusur geçen baktim gorulme tarihi farkli bulustugumuzda aldim telefonu elime kimle konustunda sildin dedimbiraz takintiliyim ben
Aynen canım kızı belki sevgilim unuttu ama ben unutamadım..
Bizimde 3.-4. ayımızda onu daha çok sevmiştim demişti..
Unutmadımm..
ilk defa arattırdı o kızı faceden ama içim içimi yiyor sormucam dedim ama sormadan rahat edemicem yüz yüzeyken sakince konuşcam onunla teşekkür ederim cevabınız içinayda yılda bir merak eder bakarsa kavga sebebi değildir bence bir yere kadar. ama sadece bir isme düzenli bakarsa kötü niyet ararım.
işte insanın içinden çıkmıyo.. anlıyosundur beni canım bi ara iyice takıntılı hale getirip her gün takip ediyodum kızı faceden sonra durdurdum kendimi çok zor böyle hissetmek bi arayıp bağırasım var ama kavgada çıkmasın istiyorum yüz yüze en iyisi galiba
E seninki gene iyiymiş.Benim dengesiz eski kız arkadaşından bahsediyodu bi ara
Erkek milletine güvenilmez
Kendilerini bişey sanıyolar dengesizler
Benimki bide sürekli başka kızlara bakıyo yanımda ama kendisi bana göz açtırmaz
Bende öyleydim halada öyleyim..
Kıza hergün bakıyorum faceye girmeden ona bakıyorum ne mantıksa artık..
Ama ben daha 3 ay öncesine kadarb işeyler yakaladım o yüzden kendimi alakoyamıyorum..
Aklıma geldi yine bakasım var ya..
Sevgilim o kızın ismini görünce duraksıyor gibi geliyo bana üstelik..
Ben takıntılıyım...dürüst olayım buna takardım ama bi konuda daha dürüst olmam gerek, bırak ki benim eski sevgilim ben asla sevdiğimden değil de sırf meraktan bana teklif eden veya isteyen çok alakasız birilerini bile aratmışlığım vardırinan o arattırdıklarım bunu bilse kendilerini çoook özel sanırlardı ama mesele sırf "merak" işte...:26:
banada öyle geliyo bi farklı oluyo sanki belkide ben kafamda kuruyorum ama konuşucam yüz yüze ben böyle hissediyorum dicem bilsin içimdekileri sende konuş canım ama sakince üzüldüğünü söyle kavgaya döndürmeden belki rahatlarsın onunla konuşunca
Biz kavga ederekte konuştuk sakincede..
Hatta konuştuktan 5-10 dk sonra başka bi muhabbette;
-x'te böyle derdi
ben böyle oldum tabii.
Sonra kavga çıktı kavga büyüdüüü büyüdüüüü büyüdüüü..
Sonrada ortaya benimle beraberken kızı arattığı çıktı
kötü bi durum ya Allah sabır versin canım ama seninle beraber onunla değil bunu düşün böyle düşününce içim rahatlıyo benim
Bence bu facebook aramalarını çok ciddiye alma. 2 senedir berabermişsiniz geçmişe mazi derler bence bu konuyu gündeme getirip huzurunuzu bozma. Eğer bu durum devam ederse şüphelenirsen vs alır karşına ciddi ciddi konuşursun.
merhaba herkese erkek arkadaşımın benden çok önce çok sevdiği bir kız varmış ilişkimizin başlarında onu hala sevdiğinden şüphe duyuyodum ve bir gün konuşmuştuk bu konuyu bana o sadece çocukluktu benim ilk aşık olduğum insan sensin demişti dün facesine girdim kızın soyismini arattırmış benim kontrol ettiğimi biliyor görürüm diye galiba soyismi yazıncada çıkıyor çünkü. onu hala kafasından atamadığından korkuyorumsormadım daha öyle bişey yoksada söyleye söyleye aklına düşürcem kızı diye.. ne yapmalıyım sizce ne düşünceğimi bilemedim
doğru olan o gibi sanki ama sakince neden arattırdın desem eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi mi olcak ki teşekkür ederim canım cevabın için
aynen öyle. kendimden biliyorum agresiflik işe yaramıyor. bana güvenmiyor musun sen diye karşına gelebilir. sen fark ettirmeden gözlemde kal bence
kendimi tutucam canım sessiz kalıcam ama takiptede olucam aynısını bidaha yaparsa patlarım bu sefer ama. bence onlarda bakıyodur canım da bize çaktırmıyolar galibaBi de şu var tatlım, düşün ki bı aratmalar aratan tarafından silinebiliyo, yani aratıp aratıp silebiirdi ve senin haberin dahi olmazdı veya bir çok mükerrer hesap olduğu gibi başka bi hesap açardı aratır dururdu...evet ben de buna çok takarım ama diğer taraftan da durduk yere huzurunu bozma derim eğer durabiliyosan (ki empati yapayım ben çatlarım) sorma bakalım devam ediyo mu...çünkü sen "uyandırırsan" zaten tedbirini alır...bir çok arkadaşımızın da dediği gibi bu aratmalar bişeyin göstergesi değil ama diğer taraftan da bi şeyin işareti de olabiliyor. Eğer sessiz kalabiliyosan kal ve gör bakalım sürekli bir durum mu bu ?...acaba erkekler bizim kimi aratıp aratmadığımızı merak edip arkadaşlarına danışıyo mu merak ettimhayır onlar bizi bu kadar önemsiyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?