kafam çok karışık :(

Yaa uzun sure aratmalari kontrol et sık sık girmiosa sorun yok ama sürekli bakiosa aciklarsin da o bilmiomu aratmalari da silmemis?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bende ondan bi anda arayıp bağırmadım kendimi tuttum ama aklımdan da çıkmıyo en iyisi boşvermeye çalışmak galiba çünkü o konuyu açarsam kavga ederiz gibi duruyo teşekkür ederim cevabın için canım

Yaa uzun sure aratmalari kontrol et sık sık girmiosa sorun yok ama sürekli bakiosa aciklarsin da o bilmiomu aratmalari da silmemis?

biliyo canım benim baktığımıda biliyo ama kızı zaten görürüm diye ismiyle aratmamış soyismiyle aratırmış

biliyo canım benim baktığımıda biliyo ama kızı zaten görürüm diye ismiyle aratmamış soyismiyle aratırmış

Kizin soyismini bilmiomusun ki ole aratsin cok sacma sen sadece bi sure takip et baktinki girio bikac defa o zaman soyle ha ama bikere girmis ve bidaha hic girmemis o zaman hic acma salla gitsin belkide bise duymustur o kiz hakknda bakmistir filan art niyetli olmadan takma kafana bise yoktur olsa silerdi aramayi

dediğin gibi takipte kalıcam canım inşallah bidaha tekrarlamaz teşekkür ederim cevabın için

Aynı şey benim de başıma geldi. Hem de çok tesadüfen görmüştüm ben. Çok saçma birşekilde inkar etti sonuna kadar hatta o çıldırdı falan. Annesi bile girmişti araya yanlışlık vardır diye :) Sonra kabul etti engelli zaten bende yeni hesap falan açarsa onu da engelleyim diye korkuyorum ulaşmasından falan diye zırvaladı. Baya aylarca çekti ceremesini. Ama ben hiç sonrasında kontrol etmedim. Çünkü o kadar boğmak ve boğulmak bana göre değil. Yine yapıyorsa nasıl olsa birşekilde görürüm Allah çıkarıyor karşımıza ben buna çok inanıyorum. Bir daha görmicem demiştim uyarmıştım sonuçta kendi bilir yani.

Ee sen bu adamla hala sevgili misin?
_________

Bu ayda yılda bi'aratmalara çok takılmamak lazım.
Hangimiz merak etmiyoruz ki ben dıdısının dıdısını bile aratıyorum bazen.
He bu ayınkine bakarsın, haftada bir bakmış düzenli olarak onu inceliyo ozaman orda hop noluyo dersin.
Ben bi'gün erkek arkadaşıma "hiç eskiyi aratıp baktın mı" dedim suratıma yalan söylersem bu her türlü çakar bakışı atarak "evet" dedi "niye?" dedim "insanım merak ettim sen hiç bakmadın mı " dedi ben de "haklısın insan merak ediyo ben de bakmıştım" dedim veee adam sinirlendi niye baktın niye merak ettin

Valla takılır tabıkıde onun aynı cınsınden bendede vardı aynı seylerı yapıordu.Ben kac kez uyardım konusdum.Bu sefer baska kız aratmalar hemde sıfresını herseyını bıldıgım halde..Golgene bıle guvenme..Sonra uzulursun.Al karsına konus ..En azından rahatsız oldugunu bılsin..

aynen canım Allah çıkarıyor insanın karşısına ben daha bişey diyemedim ama takipteyim bi yanlılşını arıyorum patlamak için teşekkür ederim cevabın için canım

Neden ayrıldıklarına bağlı. Kız onu terkettiyse gayet olabilir bir şeyler. Ama oğlan kendisi ayrıldıysa bir şey olduğunu sanmıyorum. İhtimal tabi bunlar, fazla kurcalamayın derim.

biz bakınca kaldıramazlar zaten canım daha bişey söylemedim ama sormakta istiyorum bi yandan teşekkür ederim cevabın için

Neden ayrıldıklarına bağlı. Kız onu terkettiyse gayet olabilir bir şeyler. Ama oğlan kendisi ayrıldıysa bir şey olduğunu sanmıyorum. İhtimal tabi bunlar, fazla kurcalamayın derim.

kız bunu aldatmış galiba tam bilmiyorum ama öyle söylemişti inşallah sadece merakından bakmıştır teşekkür ederim cevabınız için

sonsuz güvenemiyorum zaten canım erkeklerin yapısı çok farklı ne zaman ne yapcakları belli olmaz onların teşekkür ederim cevabın için

Evet en iyisini yapmışsın yoksa dediğim gibi olacaktı.Adamın aklına durup dururken sokmayın o şahısı sizi seviyor ki yanınızda.Kendinize güveniniz olsun. Önemli değil bu arada mutluluklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…