- Konu Sahibi Kavunicibalik12
Öncelikle herkese merhaba ben üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim, 3 yeni bitti daha doğrusu. Direk konuya gireyim sizi de yormayayım şimdi. Benim aklım o kadar yoğun ki ve kimseye açmakta istemiyorum nedense. Yıllardır içimde birşey hissediyorum dini anlamda açıklığımdan çok rahatsız oluyorum, ailen biraz dine farklı yaklaşıyor. Yani nasıl desem sen okumuş bi insansın tesettür neden aklına geliyor diyorlar. Aslında ben tam karar versem karşıma çıkacak kişi abimdir heralde. Normalde beni o kadar çok sever ki çok güzel muhabbetimiz vardı, en çok sevdiği insan belki de benimdir. Neyse bn konuma döneyim. Şuan çok mutlu değilim, rahatsız oluyorun her giyindiğimden. Uzun birşey giyinemiyorum çok fazla kıro gibi oluyorum, kısa giyinsen hiç olmuyor. Ailemi kaybetmek istemiyorum, onlar hep böyle yaşamışlar, bütün aile bakımlı ojeli şıkır şıkır. Ben onları en ufak bi sözünde çok kırılıyorum. Bn kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazen düşünüyorum okul bitince kimseye bağımlı olmadığım bi zaman tesettüre girerim diyorum. bu arada ben namazlarıma dikkat de ederim, oruçlarımı tutarım.Bilmiyorum hiç