1)nasıl söyleseydi anem aradı emrivaki yaptı diyemezdi bence!okadar sinirliyimki neyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum..eşim 2 gün önce evine yeni taşınan kaynımlara çamaşır makinası almamışlar onu biz alalımmı diye sordu? ((durumları çok iyi değil ama küs olduğum eltimin 30 bin kadar eden takılarını bozdurup sadece beyaz eşya alacaklarını biliyordum)) bende neden nasıl alıcaz çok pahalıdır falan gb.cümleler kullandım oda abisiyim iyi olur sevinirler falan dedi konu orada kapandı..dün kendi kendime internetten makina fiyatlarına bakıyordum hani hayır yaparız diye iyi niyetli düşüncelerle baktım..sonra buradaki çok sevdiğim eltim aradı...normal muhabbet ederken ben dedimki kaynım evine taşınmış aradınmı hayırlı olsun diye dedim oda bana hayır aramadım aramakta istemiyorum dedi.. ((eltim eşime eltimden duyduğumu söylemeyeceğime dair söz vererek anlattı bana)) bi kaç gün öncesi eşim onlara gittiğinde eltim mutfaktayken abisine demişki annem aradı x in çamaşır makinası yok ona makina alın demiş eltimde bunu duyunca kaynıma kıyametler koparmış alamayız demiş..akşam bi şekilde konuyu açtım kavga çıkardım kesinlikle almayacağımı ve benden gizli şimdiye kadar yaptıysa ve yaparsada haram zıkkım olsun dedim...şimdi kızlar;
1) ben sinirimi atamıyorum kaynanamı arayıp bundan sonra bizden maddi olarak hiç bir beklentiye girmemeleri gerektiğini söylemek istiyorum ama bunu akşam eşimin yanında arayakmı söylesem yoksa gün içerisinde arayarakmı söylesem bilemedim..
2) kocam resmen beni aptal yerine koydu bunu ona yedirmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum (ayrıca akşamdan beri küsüm konuşmuyorum)...
3) eltime söz verdim ondan duyduğumu söylemicem ama kocama aslında annesinin arayıp bu teklifi yaptığını bildiğimi göstermek istiyorum....
başınızı şişirdim hakkınızı helal edin...
hadiye almasında sıkıntı yok dedimya zaten dün araştırıyordum ama kaynanamın bunu emrettiğini duyduğum için kocamın beni aptal yerine koymasına sinir oldum ayrıca bende çalışyorum kv lafıyla yapamam bunuSadece anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum. Eşinin kardeşine bir ev hediyesi almasında ben sakınca görmedim. Neden huzursuzluk çıkartıyorsun anlamadım.
kocama küslüğüm sadece beni aptal yerine koymasından yoksa hediyeye karşı değilim abisi alabiliriz ama hem kv emri üzerine olup hem beni kandırması...Bi de önce çamaşır makinesi fiyatlarına bakıyoken
Sonra kocana küs olduğundan bahsediyosun
Elti her lafı taşımasa şimdi bu kadar büyümezdi bu konu
Yarın birgün sen taşınırsın sana da ev hediyesi alınır, kardeşlik böyle bişey
o zaman şöyle yap; kaynımlar taşınacak, düşündüm çamaşır makneleri yok, eşime dedim hediye alalım diye, o da tamam çok pahalı olmasın dedi! makine bakıyorum diye kv arardımhadiye almasında sıkıntı yok dedimya zaten dün araştırıyordum ama kaynanamın bunu emrettiğini duyduğum için kocamın beni aptal yerine koymasına sinir oldum ayrıca bende çalışyorum kv lafıyla yapamam bunu
Ben o zaman daha bilmiyordun da yeni öğrendin sandımkocama küslüğüm sadece beni aptal yerine koymasından yoksa hediyeye karşı değilim abisi alabiliriz ama hem kv emri üzerine olup hem beni kandırması...
hahaha kesinlikle çok zekice ... suratının alacağı ifadeyi düşünemiyorum.. ortadan ikiye çatlardı herhaldeo zaman şöyle yap; kaynımlar taşınacak, düşündüm çamaşır makneleri yok, eşime dedim hediye alalım diye, o da tamam çok pahalı olmasın dedi! makine bakıyorum diye kv arardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?