kafam çok karışık...

eltim eşime annesine falan derken çok karışık olmuş anlamadım

aslında iş sömürmeye ilerde dönüşmezse çok güzeldir, hediye almak, maddi yardım......sanırım kv denin direktifi bu konuda sizi korkutmuş.....
Taşınma olmasa farklı düşünürdüm belki
Ama taşınma maddi manevi zor ve ihtiyacı makineyse kayınvalide de çıtlatmış gibi düşündüm oğullarına
Tek alınca kasıyosa iki kardeş birlikte alsın bence eltinin gazına gelinmesin

Kv ortaligi karistiriyo kimbilir ufak capta ne yardimlar yapmistir.büyük birsey alinacagi icin soruyordur.hem konu sahibi de supheleniyor ondan gizli birsey yapacagndan
O galiba annesinin sözüyle yapıyomuş bana kendi fikri gibi anlattı diye kızıyo
Daha önce maddi yardım yapılmış mı ki ? hiç yer almıyo konuda

evet yani konu sahibinin farkındalığı olmalı tabi,eltin neye nasıl tepki verirse, aynı tepkiyi almak gaza gelmek olur!

eşimde bende çalışıyoruz ama ev kredimiz var ondan ötürü ucu ucuna denk geliyo gerçekten yinede karşı değildim taksitlendirip öderdim ama kandırılmak zoruma gitti
neresi kandirilmak sormasi ayib.ana ogul sohbet etmisler annesi demis beyaz esya alsaniz iyi olur diye konusamiyacaklarmi bunlar ana ogul..bundan soylememis..belkide senin boyle kizacagindan dolayi cesaret edememis adamada hak ver.

neresi kandirilmak sormasi ayib.ana ogul sohbet etmisler annesi demis beyaz esya alsaniz iyi olur diye konusamiyacaklarmi bunlar ana ogul..bundan soylememis..belkide senin boyle kizacagindan dolayi cesaret edememis adamada hak ver.
konu sahibine göre eşinin kendi fikriymiş gibi söylemesi yani,kv karıştırmaması...

eltim eşime annesine falan derken çok karışık olmuş anlamadım
Kayınvalidenin 3 oğlu var
1 i taşınıyo
Kayınvalide kalan 2 oğluna ( biri konu sahibinin kocası ) diyo ki bi çamaşır makinesi alsanız iyi olur ev hediyesi, ihtiyaçları var

Konu sahibinin kocası, akşam eşine yani konu sahibine diyo ki makine mi alsak kardeşime ev hediyesi? Konu sahibi de taşınan eltiye küs diye pek gönüllü olmasa da fiyat araştırması yapıyo netten hangi marka makine ne kadara filan işte

Sonra diğer çoook sevdiği eltisi arıyo, kayınvalide dedi makine alın diye ben cırladım kocama aldırtmam sende ayık ol ama benim söylediğimi söyleme diyo

Konu sahibi de tam fiyat bakıyodum ama madem kayınvalide icazet vermiş ve eşim bana bu kısmı atlayarak anlatıyo bende eltim gibi cırlasam mı

Bende diyorum ki boşver 2 abi alsın bi makine, kardeşlik böyle bişey. Eltinin gazına gelme

Ben yerinizde olsam konuyu hiç uzatmayıp, yeni ev açmışlar madem ihtiyaçlarıda var alırdım bir makine hayrını görün derdim.
Bu konuyu dallandırıp budaklandırmazdım! banane diğerlerinden eşimle benim hayrımız olsun der geçerdim
Bence öyle yapın ha sonrasında devamlı birşey olma gibi durumlar söz konusu olursada ozaman elimi masaya vururdum
Ev hediyesi almak üstelik ihtiyacı olan birine yani kardeşe ayrı ,devamlı para istemeleri sömürme yapmaları ayrı yani

Kv ortaligi karistiriyo kimbilir ufak capta ne yardimlar yapmistir.büyük birsey alinacagi icin soruyordur.hem konu sahibi de supheleniyor ondan gizli birsey yapacagndan
mutlaka yapmıştır şüphelerim var..bir ay kadar öncede annesiyle konuşurken ben kapıyı açtım annesine bak kimse bilmesin ikimizin arasında dedi..ne kadar sorduysamda kıvırdı söylemedi...bunlarıda görünce patladım artık

Aslında bana göre birşey yok ne var annesi demişse bir anne oğluna al diyemez mi ?
Netice eşide gelip karısına sorup fikir alıyor hop diye diretmiyor

Aslında bana göre birşey yok ne var annesi demişse bir anne oğluna al diyemez mi ?
Netice eşide gelip karısına sorup fikir alıyor hop diye diretmiyor
Bende öyle dedim
Kandırmak dediğin eşine sormadan makineyi alınca olmaz mı
Ama konu sahibi neden annesinin söylediğini benden sakladı diyo, birebir her ayrıntıyı anlatmasa ne olur ki
Belki de kayınvalide adı geçince iş büyür diye anlatmadı
Ben eltiyi fena buldum, ispikçi ya söyleme ya saklama

O galiba annesinin sözüyle yapıyomuş bana kendi fikri gibi anlattı diye kızıyo
Daha önce maddi yardım yapılmış mı ki ? hiç yer almıyo konuda
Ya diyor ya benden habersiz aldiysa ya da alacaksa haram zikim olsun diye ben aldysa yaptginin cok yanlis oldugunu belirtiyorum.ayrica herkes cok normal almasi falan demis kendi baslarina boyle birsey gelse ne yapacaklar acaba,durumlari iyi olsa basimin gozumun sadakasi olsun der gecer,krediyi zor oduyoruz diyor.kimse kimseye birseyi direktifle zorla aldiramaz bu durumda

Ben bu eltiyi çok sevmedim ama
Başkalarına da 'sakın benim söylediğimi söyleme' deyip sizin anlattıklarınızı yetiştiriyo olabilir
yok öyle bi insan değil zaten başka bişey için aramıştı o beni ben kaynımın konusunu açınca söyledi bana...artık hiç birşey alasım gelmiyo gaza gelmekle alakalı değil ama içimden gelmiyo

Zaten zorla aldıran yok
Kocası sormuş konu sahibi de fiyat bakmış. Silah zoruyla mı bakıyomuş ?
Elti aramasaydı bu iş bu kadar büyümezdi bence
Maddi olarak zorlarsa iki kardeş alabilirler aslında ama elti gazlıyo ben kocama aldırtmam sende ayık ol diye

Duygularıma tercuman oldun
Ben burada sayın elticiği çok masum bulmadım üzgünüm !!!!
Küçük hesaplar peşinde koşan insanlardan nefret ederim
Benm hayatımdada var böyleleri tek kalem yeterli böyle insanları silmeye mesafe göstermeye
Buda bunlardan biri işte bariz ELTİ !!!
Ayrıca konu sahibi belkide şuan ki vereceğiniz tepkinin yüzünden eşiniz okAdar küçük bir detayı size anlatmamıştır.
Kendi fikri gibi göstermiştir.

yok öyle bi insan değil zaten başka bişey için aramıştı o beni ben kaynımın konusunu açınca söyledi bana...artık hiç birşey alasım gelmiyo gaza gelmekle alakalı değil ama içimden gelmiyo
Ben geçmişi bilmiyorum ama haybeye para dağıtılmaz siz de para basmıyosunuz sonuçta
Ama bir kardeş taşınmış maddi manevi zorlanmışsa bir ev hediyesini normal buluyorum, kayınvalide demese bile ben kendim derim eşime hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…