Mesaj atma bence, kendin en iyisini bilirsin tabi. Ama erkekler bizden farklı yaratılmış. Biz kalbimizle, onlar beyniyle hareket ediyor. Mesajına cevap vermezse üzülürsünBen de şu an hemen hemen böyle bi durumla karşı karşıyayım. İnan kalbim ağrıyor. Oturdum ağlıyorum, ayrı değiliz ama arayamıyorum. Kendin için en doğru kararı ver. Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm ..
Senin adına da üzüldümm. İlk defa bu durumdayım. Ondan zor olsa gerek. Seni çok iyi anlıyorum. Ayrı olmadığımız halde bunu ben de yaşadım. Zor tutuyor insan kendini. En kötüsü de cevap vermeyecek korkusu. Mesaj atmam, atmamalıyım. Bunun bilincindeyim. Bunaldık ikimizde. Ama o çok ciddiydi. Bu beni çok üzdü. Ben ona kötü bir şey yapmadım. Anlam veremediğim bir netlik vardı ortada. Elimden geldiğince yalnız kalmamaya çalışıyorum. Ama geceleri yetiyor üzülmeye. Kafam çok karışık işte.
Selam kızlar..
Nasıl başlasam bilemiyorum.. Bizim hikayemiz çok güzel başlamıştı. Kötü olan bir şey de yoktu aslında. Ben ilk defa sevdim. O da sevdi gerçekten. Buna eminim. Son zamanlarda çok tartıştık. Onun işleri, aile hayatı yüzünden eskisi kadar konuşamıyorduk. Hak veriyordum ama bazen kavgalar yaşıyorduk konuşamıyoruz diye. Bazen ayrılık derecesine geliyorduk ama ayrılamıyorduk. Ben de bir şey olsa surat asıyordum. 2 gün öncesine kadar kavga ettik ve sonucu ayrılıkla sonuçlandı. Çok net konuşuyordu. Benim suratımı asık görmek istemediğini, ilerde daha fazla üzüleceğimizi söyledi. Bu ara da bayağı sorunları vardı. Ben de üzerine gittim sanırım tuzu biberi oldu. Artık olmaz dedi. Buna alışmanın zor olacağını ama alışmak zorunda olduğumuzu söyledi.
Ne düşüneceğimi şaşırdım. Çok çaresiz bir haldeyim. Çok seviyorum ben onu. O da beni seviyor biliyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Anlattığım herkes, bizi tanıyan herkes şoka giriyor. Herkesin kıskandığı bir ilişkimiz vardı. Onlar böyle tepki verince ben daha da inanamıyorum bitmesine. Ne yapabilirim bilmiyorum. Mesaj atmıyorum, zor oluyor kendimi tutmak ama atamam.
Sizce pişman olup döner mi?
Burda yazilanlar suan bana ne kadar tanidik geliyor anlatamam.. Cok sevmek nedir, severken ayrilmak nedir, buna anlamk verememek nedir bunlarin hepsini ben bir aydir yasiyorum ve bu yüzden seni cok iyi anlayabiliyorum.. Maalesef bende henüz o sorunun cevabini bulamadim ama bu erkekler bi ayri alem.. Bize aci cektirmek icin yaratilmislar sankiSabret sabrin sonu selamettir ben Dualara siginiyorum suan baska elimden gelen birsey yok zaten
aynı sebeplerden bende eski sevgilimle çok kavga ediyordum.Bu durumdan , ilgisizliğinden rahatsız olan da ben olduğum için ayrılmak isteyen de bendim normal olarak.O şekilde yürümediğini düşünüyorsanız bitmesi en iyisi olmuş inan .Erkek arkadaşın büyük olasılıkla kafasını dinlemeye çalışacak bir süre herşey normale döndüğünde tekrardan sana dönecektir.(Sevgisi tükenmediyse tabi)
zaman ver ve olur da barışırsaniz üstüne gitme bütün sorunların üstüne Senden destek beklerken böyle yapman kötü olmuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?