Kafam çok karıştı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün akşam eşime sizin burda yazdıklarınızı anneme söyliceğimi söyledim babası kafasını karıştırmış.Para biriktircektik hani diyor.Seni anlıyorum bilmem ne resmen döndü.Bende tamam dedim konuşmadım.Eğer bi daha sana bi söz söylücek olursa hemen bana söyle dedi ben vericek cevabımı biliyorum dedi.Babama da o zaman söylücek çok lafım var dedi.Of ya kimse anlamıyo ki eşimde anlıyorum desede ne kadar anlıcak

tren geçmiş çoktan sana el sallamak kalmış malesef..düşünene kadar eşin çoktan caymış belli ki Alllah yardımcın olsun

kusura bakma canım ama o evde annen seninle birlikte yaşamıyor ve büyüklerin dediği gibi de aman görme etme sen kendi işine bak la da olmuyor madem eşin ayrı evi istiyor kayınpederinde tamam demiş bir an önce ayrılın bence
önemli olan sizin mutluluğunuz ve ruhsal sağlığınız değil mi? anneden bir iki gün söylenir belki sonrada unutur

al aferin sana güzelim bak adam bekledi bekledi seninle fikir birliği yapamayınca sağın solun lafını dinledi sen yaşadıklarını unutup annem için dedin o senin yaşadıklarını daha çabuk unutup babam diyecek.. sana ağır gelen laflar ona ağır gelmezse.. ben sana çıkalım demiştim şimdi durumum sıkışık derse 3 kuruş biriktireceğini düşündüğün parayıda evdeki kalabalığın harcına harcayıverirse görürsün!!

senin şimdiyapacağın tek şey var o fitne görümcenin bir falsosunu yakalamak ha oda bu süreç içinde pervane gibi dönüp sana kan kusturup kimseye göstermezse sen çekersin.. ha ama o aynı devam ederse şimdi eşinle konuşmayıp görümcenin bir falsosun da patlayacaksın.. dayanabilirim sanmştım ama dayanamıyorum diyeceksin çıkalım ayrı eve nolur diyeceksin.. eşini ikna edeceksin..
işte bu kadar
kayın babanı da baban kadar sevsen bile değer mi onca eziyeti çekmeye.. ayrı evde olunca hiç görüşmeyecez mi sanıyon öyle olmaz merak etme.. canın isteyince git çat kapı ziyaret et.. görümcene de sana gelmedim babama geldim de oh bi güzel misafir ol çay yaptır görümcene ne tembelsin bi ikram et de.. sonrada ne derse desin duyma git evine..
evin ayrı yolun doğru olur.. o ardında istediği kadar kudursun nasılsa görmeyecen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…