- 27 Mayıs 2025
- 18
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi AlfaLojiii
-
Cok teşekkür ederim boşandığımdan beri yeni bi hayat kurma sevinci kalbimde oğlum kücük birden düzeni tamamen değişirse kaldıramaz diye gitmemiştim mersindenBen olsam abla/kardeşimi ve değişikliği seçerdim.. çünkü senin ruhuna iyi gelirse mutlu olursun ve o mutluluğun evladına yansır diye düşünüyorum.
Zaten 2-3 sene sonra mazeretle geri dönme hakkımız varKüçük yerler de bazen çok sıkıcı olabiliyor. En azından çocuk bir az büyüyene kadar 1 2 senelik gidip deneyebilirsiniz. Ben Küçük yerlerdeki gençlere çok üzülüyorum bazen, napıyor nereye gidiyorlar diye. Ama sizin daha 11 yaşında, o zamanlarına var.
Ha o zaman deneyin ya değişiklik iyi geliyor insana. Olmadı beğenmediniz, o zaman da dönersiniz. Hem aklınızda da kalmamış olur.Zaten 2-3 sene sonra mazeretle geri dönme hakkımız var
Teşekkür ederimHa o zaman deneyin ya değişiklik iyi geliyor insana. Olmadı beğenmediniz, o zaman da dönersiniz. Hem aklınızda da kalmamış olur.
Mersin'de genel hayat şartlarınız nasıl ? Yaz gelince denize rahatlıkla gidilebilen bölgelerden birinde misiniz ? Oğlunuz çok küçük değil. 11 yaşında bir çocuğun düzenini değiştirmek gerekli mi gerçekten ? Yeni gideceğiniz şehirde kimseyi tanımadığınız için çocuğunuza karşı daha korumacı olmayacak mısınız?Merhabalar çok kararsız olduğum bir konu var, kısa sürede karar vermem gerek. eşimle 4 sene önce boşandık, 11 yaşında oğlum var, kendi memleketimde mersin'de yaşiyoruz. Ama oğlumu alıp yeni bi şehirde yeni bi hayat kurmak istiyorum Denizli'ye tayin isteyeceğim oğlum biraz buruk ama yine de kabul etti elbette alışır zamanla, gideceğimiz şehirde kız kardeşim öğretmen. Mersin artık yaşanmaz oldu trafiği insanları, denizli kücük erkek çocuk yetiştirmek için daha sakin bir sehir. Bir yanım annem babam burda kendi doğduğun şehir nasıl gideceksin diyor, bir yanım da oğlumla sıfırdan hayat kurma heyecanı dolu, oğlumun babası da yurt dışına yerleşti. Arkadaşlarım kafamı karıştırdı burda annen var orda nöbete kalsan çocuğun ne olacak falan diye, ama zaten annem burda da ayda yılda bir gelip bende kalıyor oğlum okuldan gelip kendi kendine bakıyor, güzel hanımlar lütfen bana fikir verin kafam karıştı oğlumu üzmekten de korkuyorum pek istemiyor cünkü. Ama burda hiç arkadasım yok orda bacım var calıştıgım iş yerindeki insanlardan bile bıktım. Şimdiden teşekkürler
Mersin'de boşandığımızdan beri borç ödemekten ev iş okul hep evde sayılırız sahil kentinde yiz ama geçen yaz denize bile gitmedim oğlumla araba da olmayınca zorlandık sosyal hayatımız yok diyebilirimMersin'de genel hayat şartlarınız nasıl ? Yaz gelince denize rahatlıkla gidilebilen bölgelerden birinde misiniz ? Oğlunuz çok küçük değil. 11 yaşında bir çocuğun düzenini değiştirmek gerekli mi gerçekten ? Yeni gideceğiniz şehirde kimseyi tanımadığınız için çocuğunuza karşı daha korumacı olmayacak mısınız?
Denizli'de herşeyin daha iyi olacağını size düşündürten nedir ?Mersin'de boşandığımızdan beri borç ödemekten ev iş okul hep evde sayılırız sahil kentinde yiz ama geçen yaz denize bile gitmedim oğlumla araba da olmayınca zorlandık sosyal hayatımız yok diyebilirim
Eski eşimle yaşadıgım tüm olumsuz anılar acılar ailesinden yediğim dayaklar kaybettiğim bebekler travmalarım hepsi burda sıfırdan yeni bi hayat kurma heyecanı çok ağır basıyor burda bi arkadasım bile yok orda kardeşim varDenizli'de herşeyin daha iyi olacağını size düşündürten nedir ?
Evet arkadaşlarım burda dedi bende orda da arkadaşların olacak dedim şu an internetten denizli'de kiralık ev bakıyor teyzenle denizlide gezeriz dedimBen olsam ben de Mersinde yaşamaktansa Denizli'de ya da bir Ege ilinde yaşamak isterdim. Kız kardeşiniz oradaymış dolayısıyla yalnız kalmayacaksınız. Bence olur ama oğlunuz üzülecekse bir kez daha düşünün derim. Neden istemiyor? Okuldaki arkadaşlarından ayrılacağı için mi?
Kardeşim için değil ki boşandığım günden beri egenin küçük bi ilçesine gitmek istiyordum oğlum kücük diye bekledim kardeşim de daha bu sene evlendi Denizli'ye taşındıAslında gitmisken İzmir gibi büyük bir yere mi taşinsaniz. Denizli, Mersin kışlarina alışan için zorlu dur. Sırf bir insan için ( baciniz) bu umut tüm düzeni değiştirmek garip geldi
Kardeşiniz ile aranız nasıl,iyi ise arkadaş gibiyiz derseniz gidinEski eşimle yaşadıgım tüm olumsuz anılar acılar ailesinden yediğim dayaklar kaybettiğim bebekler travmalarım hepsi burda sıfırdan yeni bi hayat kurma heyecanı çok ağır basıyor burda bi arkadasım bile yok orda kardeşim var
Bir de kardeşimin Denizli'de kimsesi yok o benden çok istiyor tayin talebinde bulunmamıKardeşiniz ile aranız nasıl,iyi ise arkadaş gibiyiz derseniz gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?