KAFAM ÇORBA

Koyun duymasi evlilik için yeterli mi Hayır.
Kardeşinin kapısının olmasi için yeterli mi Hayır.
Cevabi kendiniz vermişsinz aslında sevmeyi daha önceden biliyorum böyle bişey değil demişsinz.konunuzdaki en doğru lafi etmişsinz

Yaş kaç? Egitiminiz nedir? Kendi ayaklarim uzerinde durayim da kardesimi yanima alip mutlu mesut yasayalim fikri sizde olusmamisken evlenip kurtulma fikri cok cok cok yanlis bence... Bdv sizin gerekcelerinizi gerekce gosterip evlenen sonrasinda kv beni eziyor kocam beni dovuyor vs vs tarzinda konularla dolu. Biri de siz olmayin insallah...

Köy umrumda değil onu niye dedim bilmiyorumda
Ben amacım biraz sevip birazda mantık olması aslında 4 yıl birini sevdim hemde nasıl sevdim ama mantık olarak gram uymuyordu yani böylede olmak istemiyorum belkide ondan hala ilerletmeye çalışıyorum

Diger sayfalari yeni okudum. Evet olgunluk yasla olmuyor ama 20 cok erken. 4 yil cok sevdim uzulen ben oldum demissiniz ama ergenlik caginda yasanan iliskilerin geneli oyledir. Simdi bu yasadiginiz hisleri makul goruyorsunuz ama is hayatinda goreceksiniz ki hem mantiginiza hem kalbinize hitap eden insanlar da mevcut. Bence sevmiyorsunuz. Bahane uretmekten kacinin. O kisiye de bos umit vermeyin bence. Ayaklariniz uzerinde durmadan lutfen ama lutfen evlilik dusunmeyin. Yine de sizin karariniz tabi ki. Hakkinizda hayirlisi olsun.

20 yaşındayım üniversite son sınıfım. Dövme ezme bunlara ne ben ne ailem izin vermez onlarda öyle kişiler değil zaten tabi anlaşamayız belki o ayrı ama hiç tanımadığım bi aile değil ondan ailem sıcak bakıyor zaten bildiğimiz bi yere git diyorlar. Zaten kardeşimede bi kapı açılır derken benim yanımda olcak hep konuştugum kişide öyle diyo kardeşin bizle kalır babandan daha iyi bakarsın sen der genelde. İnşallah dediğiniz kişilerden olmam da iyiki evlenmişim derim

Kendine biraz zaman ver. Hiç acele etme. Her şeyi çok iyi düşün, emin oldukdan sonra karar ver. Siz hemşireniz galiba, erkek arkadaşın ne mezunu? Eğitimleriniz denk mi? Senin çalışmana müsade edicek mi? bunları da düşün bence. Hakkında hayırlısı olsun.

Radyoterapistim erkek arkadaşım lise mezunu eğitimde büyük bi farkımız yok çalışmama izin verir kesinlikle hem konuştuk hemde maddi açıdan daha rahat olmak istediğimiz için oda ister. Zaman vermem gerekiyor bencede mesela bugün buluştuk inceleyim bi dedim izle biraz dedim hiç bi şey anlamadım istihareye yatırdım iki büyüğümü ikiside hiç irşey görmedik dedi. Hayatımda hiç net birşey olmadığı için zorlanıyorum çok fazla

Burda ne dense de sen evleneceksin bu çocukla bariz belli.
Hayırlısı.

Evlilik için çok erken. Çalışıp kardeşinle kendine bir düzen kurabilirsin. İllaki evlenerek kardeşine bakacaksın diye bir şey yok. Sende biraz paranı kendine harca, hayatı öğren. Belki karşına daha iyi biri çıkacak. Hayat bu belli mi olur. Evlilik zaten çok zor bir kurum, sevgi olmadan çok zor yürütürsün. Babanız da biaz fedakarlık yapsın sizler bir düzen kurana kadar evlenmesin.

Netlesene kadar kendinize de ona da zaman taniyin en azindan. Belki de buyuk bir askla baglanacaksiniz bir anda kim bilir..

Burda ne dense de sen evleneceksin bu çocukla bariz belli.
Hayırlısı.

İçimden tamda bunu geçirdim. O zaman ne diye yazıyosun diceksiniz haklısınız da ama amacım büyük kişiler bu konuda ne düşünür iyisini kötüsünü doğrusunu yanlışını bi nebze daha iyi anlamak

Babam onu yapmaz da karşıma daha iyi biri mutlaka çıkar belki daha kötüsü çıkar bilemiyorum. Bu işler ne zor ya başında böyleyse devamı nasıl evlenenler nasıl ilerliyor anlamıyorum valla ben bu kararsızlıkla uzun bir süre düşüncem belli. Ama sevgi olmazsa zorluklara biraz daha zor dayanılıyor onu anladım

Babanız neden evlatları için fedakarlık yapmıyor. Siz babanızla konuşun. Evliliği biraz ertelesin. Seninde yaşın çok küçük evlilik için. Acele etme canım benim. Her şey gönlünce olsun, inşallah çok mutlu olursun.

Netlesene kadar kendinize de ona da zaman taniyin en azindan. Belki de buyuk bir askla baglanacaksiniz bir anda kim bilir..

İnşallah ya istiyorum ki bu verdiğim karardan pişmanlık duymayayım aşk olmasada birbirimize olan sevgimiz artsın saygımızı hiç kaybetmeyelim inşallahda öyle olur da bende daha rahat evet diyebilirim :/

Babam çok değer verir bize ama 1.5 yıl tutabildik ancak artık istiyor. Babam bizimle konuştu zaten evlenmek istiyorum diye bizde onay verdik. Çünkü babam çok zor biridir ve evlenmesi şart hayatını düzene sokması için. İnşallah ablacım ya hepimizin allah gönlüne göre versin :)

Cok tatlıymış bence hemen evlen. Gozleri doluyor birlikte nese eglence guzel bunlar daha ne olsun zaten ne ariyorsun simdi evlenmem senle dese asik olursun oldugunu anlarsin bu mu lazim corbanin koyulaşması icin bence hic dusunme evlilik yoluma da girmişsinizne güzel. Hic dusunme baska

Evlilik, kardeşe kapı, evlenmek üzere olan baba evinden gitmek için yapılmayacak kadar ciddi bir müessese. Evlenirsen, bu sözü daha iyi anlayacaksın. O yüzden duygularından emin olarak hareket et, daha 20 yaşındasın, her şeyinle emin ve kararlı yürü kararlarına. Ve hep mutlu ol :)

Evlilik için bunların yeterli olmadığı biliyorum. Herşeyi de düşünüyorum ciddi anlamda.

Karalı durmayı denicem. Evliliği yaşayana kadar anlamayacağım kesin hep hayalimde günlük gülistanlık günler vardı ama hayallerdeki gibi olmuyor çevremden görüyorum malesef. İnşallah mutlu olurum oluruz :))

Reactions: Yeu
Evlilik çok güzel, evliliğin her günü ayrı bir keyif ve sürekli sana bir şeyler katıyor. Ama artık ev çekip çeviriyorsun bazı oklar tamamen sana dönüyor. Onları iyi yönlendirmek gerekiyor . Yoksa gözün korkmasın, değişen ve fsrklılaşan tek şey,sorumluluk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…