Doğuma Hazırlık Kafam iyice karıştı. ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sevim_2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
20
2
86
Arkadaşlar ben 12 +1 de dr %80 kız dedi 4 5 gün sonra tekrar gittim kesin olmamakla birlikte çıkıntı var erkek dedi dün bbiraz rahatsizlandim be devlet hastanesinde ablam çalıştığı için devlete gittim bobreklerimden şüphelenip radyoloji ye ultrason à gönderdiler orada dr bakarken bebek erkek mi dedi çok şükür bir problem cikmadi sonra kadın doğuma çıktık birde ben bakayım dedi 15 haftamdyim bu arada cinsiyetini sorduk söyledik birinin kız birinin erkek dediğini yaklaşık bi 10 dk baktı ve bacak arası boş dedi kafamiyice karıştı anliyacan iz böyle bişey yaşanan varmı yorumlarınızı alabilirmiyim

Canım 12. haftada cinsiyet net belli olmaz daha çok küçük o yüzden doktorlar yanılabiliyor

Benimde 12. Haftada erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum dedim 16. Hafta gittik çok hareketliydi göremedik 18. Hafta netleşti erkek dedi ama ben bu hafta tekrar gideceğim kontrole o zaman yine soracağım hala erkek mi diye

Benimde 12. Haftada erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum dedim 16. Hafta gittik çok hareketliydi göremedik 18. Hafta netleşti erkek dedi ama ben bu hafta tekrar gideceğim kontrole o zaman yine soracağım hala erkek mi diye
muhtemelen kesinleşmiştir o , çünkü 20. haftada biz renkli ultrasona girmiştir orada da söylemişti doktor

ben de benzer durumdayım.
14+2 de özel bir hastanedeki kadın doğum uzmanı "bacaklarının arasında bir çıkıntı var gibi ama... ...kız da gelebilir" dedi.
15+0 da başka bir kadın doğum uzmanı "doktorun karar verememekte haklı, bir yerden bakınca çıkıntı var, diğer yandan bakınca kız gibi. %70 kız diyorum." dedi.
16+1 de sabahtan başka bir kadın doğum uzmanı "bu bebek kız, diğerleri kordonla karıştırmıştır" dedi. öğleden sonra gittiğim doktorum "bebeğin cinsiyetini söylemişmiydik? (cevap: hayır) erkek dedi :) (cevap: hayretle erkek mi? -yukarıdaki meseleyi anlattım, biraz daha baktı) evet kız" dedi.
Ben de kızım diye seviyorum :))
erkek olsa kesin belli olurdu sanırım.

H canim dün yine dr gittim bugün cinsiyeti kesinlestirmemiz lazım dedim kız dedi sonra bu çıkıntıyi görünce kararı degisiyo dedi bağdaş kurmuş oturuyo du bebis bi tatlı bişeyler yedek tekrar bakayım dedi yedim baktı yine kız dedi sonra tekrar erkek ama %100 erkek dedi ben pipi falan görmedim dedim dr ben Gördüm ya yeter dedi bi oğlum var onun erkek olduğunu isbatli ogregrenmistim dr um direk pipi sini çekip elime vermişti bir türlü tatmin olamıyorum allah hayırlısını versin tabiki ama kafam iyice karıştı çok merak ediyorum ne olduğunu düşünmekten kafayı yiyecem kız mı erkek mi diye

canım dün kasık ağrısı nedeniyle başka bir doktora daha gittim.
ben sormadım cinsiyetini, o kız bebek dedi, hiç de tereddüt etmedi.
benim bebeğim 18+1 de kız olarak değerlendirilip, annesini rahatlattı.
bu da benim ikinci kızım.dr "ne güzel arkadaş olurlar" dedi.
çok hoşuma gitti.
senin de bebeğin hayırlı olsun.
2 haftaya kesin öğrenirsin. sabırlı ol :)
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…