kafam iyice karıştı ...

Bence siz o paraları unutun
ödeyecek gibi durmuyorlar
sadaka vermiş sayın kendinizi bir daha isterlerse de vermeyin ama
gercekten böyle hevesli hevesli anlatırken ailenin hevesini kırması çok kötü bir durum
işte bunu engellemenin yolu onları bu tür kararlara dahil etmemk siz çekirdek ailesiniz nasıl yasayacağınıza nerde yasayacağınıza siz karar verirsiniz
işte böyle onlara sorunca hiç hak etmedikleri halde kendilerini söz sahibi hissediyorlar
eşime söyledim ne gerek vardı anlatmaya diye ne bileyim belki biraz yardımcı olurlar yada ev sahibiyle görüşüp fiyatı indirmeye çalışır babam diye düşündüm dedi eşimde bu var malesef

eşime söyledim ne gerek vardı anlatmaya diye ne bileyim belki biraz yardımcı olurlar yada ev sahibiyle görüşüp fiyatı indirmeye çalışır babam diye düşündüm dedi eşimde bu var malesef

Hala anlamamis ailesinin karakterini
İnşallah bu olaydan sonra anlar

eşimin ailesi benimle dogum dann önce kavga etmemize ve 3 hafta ayrı kalmamıza neden olmuş dogum için hastanede 2 2.5 gün 1. gün tek basıma kalmama ragmen hiç arayıp sormamışlar ne doguma nede dogumdan sonra 52 gün hiçbiri gelmemiş ti gecenlerde eltim ufak caplı bi ameliyat oldu ama ta 1 hafta önceden evine gitmeler hastane getirip götürmeler iş yaptırmamalar görümcem dahil kaynım kv kp der teyze falan hastanede sabahlamalar eve geldikten sonra 7 8 gün orda kalıp hizmet etmeler hediyeler vs. eşim de anne haymeana canından oluyordu dogum yaptı kaç defa acillere düştü bir gün gelip sormadınız demiş sonra kv demler bana bi ev bulduk tam size göre uygun dediler umut verdiler sonra nasıl oldugunu anlamadan ev sahibi çocukluya ev vermeyecekmiş o yüzden biz tutacagız o evi dediler sonradan eltim söyledi kp der eltime kızım çok begendiysen siz tasının biz yardımcı oluruz demişler eşim bunada kızmış
Yuhhhhh resmen kayirmanin böylesi ya ohaa yani

Back
X