Doğuma Hazırlık kafam karışık bebek arabası??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozfagu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
93
28
Arkadaşlar kizimiza bebek arabasi alacağız ama o kadar secenek varki kafamiz cok karışti oöncelikle en fazla 1000 liraya kadar cikabiliriz.aradigimiz özelliklerin en başında hafif ve çift yönlü olması geliyor bir de daha çok yüksek modeller hosumuza gidiyor ama olmasada oolabilir
Ayrıca iklim şartları sert olan bi yerde yaşadığımız için tente ayak örtüsü gibu avantajlari önemli. Simdiden teşekkürlerrr

Biz hafta sonu chicco mağazında kampanya vardı. Bebek arabası, portbebe, ana kucağı ve çantasını 1200 TL' e aldık 600 TL de hediye çeki verdiler. yağmurluk, ayak örtüsü gibi özellikleri var. Sadece tek yönlü.

Chicco' nun mağazalarına bakabilirsiniz.

Biz hafta sonu chicco mağazında kampanya vardı. Bebek arabası, portbebe, ana kucağı ve çantasını 1200 TL' e aldık 600 TL de hediye çeki verdiler. yağmurluk, ayak örtüsü gibi özellikleri var. Sadece tek yönlü.

Chicco' nun mağazalarına bakabilirsiniz.
Mrb hangi modeli aldınız acaba? Ben liteway plus.ı istiyorum ama onda geçerli değilmiş.

Ben ayhan çocuktan aldım hem fiyatı uygun hem kaliteli hem de aradığım bütün özellikler vardı kargoyla bi günde geldi

ben gecen hafta bu markayı aldım 900 tl ıdı ama haftasonu ındırıme gırmız travel sıstem 700 e aldım
Hayırlı olsun biz de aldık jokerden. İndirimi buldum sonunda. 900dü 300 hediye ceki aldık. Sıra yavruları gezdirmede :) hayırlı doğumlar.

Am22op.jpg
Arkadaşlar KANZ da DOLL marka seyahat sistemli bebek arabası bu ay sonuna kdr indirimde 799 tl ve aradığım her özellik var ben onda karar verdim chicco almaya kararlıyken bu karşıma çıktı bu bana kullanışlı geldi chicconun trio sprint modelini düşünüyordum port bebesi için ama onuda en fazla 5 ay kullanabilcem benim için oturma ünitesi daha önemli..DOLL da zaten araç koltuğuyla kullanılabiliyor oturma ünitesi çıkıp araç koltuğu monte edilebiliyor aracınız varsa onu terch etmenizi öneririm.ayrıca port bebede nekdr rahat olabilcek ki çocuk sonuçta araç koltuğunda anne karnındaki şeklini alabiliyor ve reflüsü artmıyor sürekli yatarak port bebede gezdirmek sürekli kusmasına da sebep olur sanırım.ayrıca doll un fiyatı çok uygun geldi özelliklerine göre.resminide ekleyeym bi fikir olarak düşünebilirsiniz ..
Am22op.jpg

Mrb bende casual Cadillac air aldım ürün çok güzel bir araştır bence pişman olmazsın ebebekte indirime girmişti erken aldık biz daha kullanmadim ama çok araştırdım almadan önce

Bende dun baby2 go jupiter travel sistem aldim buyuk ihtimal bgun elime gecer 600 tl indirimli fiyatiydi biraz fazla gibi geldi sonradan insallah deger o paraya

Canım bende çok araştırdım. Kraft twist air yada rlx almaya die gittik bugün. Ama kısmet ya renk bulamayınca birebir aynı özelliklerde baby2go volo lx aldık. 1350 tl vermek yerine 900 tl ye bunu aldık. Çift tarafa çıkarmadan döndürebiliyorsun. Tenteside çok güzel kapanıyor. Biz begendik aldık sende bakmak istersenn:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 268
Bende dun baby2 go jupiter travel sistem aldim buyuk ihtimal bgun elime gecer 600 tl indirimli fiyatiydi biraz fazla gibi geldi sonradan insallah deger o paraya
merhaba acaba arabanızdan memnun kaldınız mı bende cok kararsızım araba konusunda artı ve eksilerini yazar mısınız?

Canım bende çok araştırdım. Kraft twist air yada rlx almaya die gittik bugün. Ama kısmet ya renk bulamayınca birebir aynı özelliklerde baby2go volo lx aldık. 1350 tl vermek yerine 900 tl ye bunu aldık. Çift tarafa çıkarmadan döndürebiliyorsun. Tenteside çok güzel kapanıyor. Biz begendik aldık sende bakmak istersenn:)

güle güle kullanın. bende kraft twist istiyorum önceden casual istiyorduk gönlümüz krafta kaydı. aynı özellikler demişsiniz. port bebe oluyor mu ?

merhabalar arkadaslar bix wollex new york kullsnıyrz gercktn cok memnunum. normalde 1500 ama hepsiburadada yılbasında 800 tl ye inmişti o zaman aldık su an yine indirimde 950 tl. yatak seklini aldıgı için bn su an sepet besik gbi kullanyrm evde. henuz besiğinde hc yatrmadm. 4 tekeride cıkıp yıkanabiliyo. bu sayede dısarıda kullandktan snra yıkayıp içeri alabilirsnz. bz ldıgımzda tekerler için kılıf hediye verdi. içeride kılıfları takıyorm

canım bizde chicco urban aldık.ve cok araştırdık.kullanan tanıdklarımda var.cok menun oldugunu soylediler.

canım ben urbanı joker mağzasında sordum parçaları ayrı satılıyor dedi sadece arabasına 949 dedi siz demi ayrı aldınız fiyat nekadar ben pusetinide istiyorum port bebe olması süper bi avantaj

X