Kafam karisik kizlar yardimmmm

E
Konunun içeriğine arkadaşlar yorum yazar da sizin kibar olduğu için görüşmek istemedim demenize şoke oldum.Kibarlığı kılıbıklıkla karıştıranlardan mısınız?? Kriterleriniz böyle giderse ilerde çok sıkıntı yaşarsınız söyleyim.Her kadın kendine (hatta herkese) kibar davranan,nazik,beyfendi birini hak eder.

Evet kilibikla karistiranlardan olabilirim ki genelde böyle tipleri kılıbık olarak gorurum

J
Benim ilk aklıma gelen sizde güven oluşturmak istemesi. Sen ilksin teksin geyiği. İkinci ihtimal paravan evlilik başka türlü o yaşa gelmiş bir adam külahıma anlatsin.

Aklıma o ikinci dediginiz geldi ama sosyal medyada takip ettiği yabancı kızlar vardı bi kaç tane . Ben sorunca sildi kızlar i.oyle bisey olsa kızlarla ilgilenir mi ki.

Bi’ adamın 36 yasına kadar ilk tek olayına inanmıyorum. Bunlar bana palavra geliyor. Henüz yenisiniz biz anamız babamızla tanışmak icin 9 ay bekleriz netice de sizde 9 9 aylar devirin bir bakalım.
İlk baslarda kibar mı kibar tatlı mı tatlı mı herif simdi bana “aslan parcası yasıyor musun” diyor.... bacanak iliskisine döndü nerdeyse.

Sadece kibarliğina takildiysan şimdi çoğu kişinin arayıp bulamadığı şey.

Bazı insanlar kariyer odaklı olup hayatına ciddi birini almayı reddediyor. Belki gerçekten böyledir. Ama benim anlamadığım insanların neden geçmişte yaşadığı ilişkileri, hoslantilari sorulur bilmiyorum. Buna kafam basmıyor. Nişanlıma bunu sormadım. O da bana sormadı. Hatta arada şakasına biseyler dediğimde bile ben senin daha önce birinden hoşlandığını duymak istemem içim acır der. Mantıklı da geliyor bana. Birinin hayatında biri olmuş olmamış bizden önce bizene. QUOTE="Pimpirikli10, post: 63947080, member: 991585"]
Sadece kibarliğina takildiysan şimdi çoğu kişinin arayıp bulamadığı şey.

Bazı insanlar kariyer odaklı olup hayatına ciddi birini almayı reddediyor. Belki gerçekten böyledir. Ama benim anlamadığım insanların neden geçmişte yaşadığı ilişkileri, hoslantilari sorulur bilmiyorum. Buna kafam basmıyor. Nişanlıma bunu sormadım. O da bana sormadı. Hatta arada şakasına biseyler dediğimde bile ben senin daha önce birinden hoşlandığını duymak istemem içim acır der. Mantıklı da geliyor bana. Birinin hayatında biri olmuş olmamış bizden önce bizene. En güzeli herkesin geçmişi arkasında bırakıp yeni sayfa açması

Evet bu konuda haklısın ama ben biraz didiklerim böyle şeyleri. Hatta konusu açıldığında ben kendimle ilgili de bisey söylemiştim hemen konuyu değiştirmişti

Evet bu konuda haklısın ama ben biraz didiklerim böyle şeyleri. Hatta konusu açıldığında ben kendimle ilgili de bisey söylemiştim hemen konuyu değiştirmişti
Didikleme işte bu sefer adamla evleneceğin tutar bu seferde adama her yaklaştığında geçmişi gelir aklına. Ha iyi kötü özelliklerini tart tabi ki kapat gözünü evlen demiyorum ama eski sevgilisi falan gerek yok saçma bilgilere

Hayır tabikide benim öncelikli kriterim zaten efendi olması ama aklımda sadece su oluştu acaba kadınlara karşı bisey hissetmiyo gibi bi durum olabilir mi .
Fikir verir mi bilmem ama benim eşimde evlendiğimizde 36 yaşındaydı. Aynı merakı ben de duymuştum. Çok sormadım, o da üstü kapalı olmuştur vs dedi. Sonradan anladım ki küçük düşmemek için öyle demiş, gerçekten kimse olmamış hayatında. Evlendiğimizde o da bayağı tecrübesizdi. Ama hissizlik diye bir sorun yok. Eşim cimri biri, bence cimrilikten dolayı hayatında kimse olmamıştır. Belki sizde de öyledir.

Didikleme işte bu sefer adamla evleneceğin tutar bu seferde adama her yaklaştığında geçmişi gelir aklına. Ha iyi kötü özelliklerini tart tabi ki kapat gözünü evlen demiyorum ama eski sevgilisi falan gerek yok saçma bilgilere

Bunun dışında hiç bir kötü özelliği yok işte bu yüzden aklım çok karısıyo.Ve gerçekten çok iyi bi insan

Fikir verir mi bilmem ama benim eşimde evlendiğimizde 36 yaşındaydı. Aynı merakı ben de duymuştum. Çok sormadım, o da üstü kapalı olmuştur vs dedi. Sonradan anladım ki küçük düşmemek için öyle demiş, gerçekten kimse olmamış hayatında. Evlendiğimizde o da bayağı tecrübesizdi. Ama hissizlik diye bir sorun yok. Eşim cimri biri, bence cimrilikten dolayı hayatında kimse olmamıştır. Belki sizde de öyledir.

Aa iyi ki yazdınız böyle birinin yazması çok mutlu etti beni.Yani cimri değil hatta öyle şeylerin lafı bile olmuyo tanıdığım kadarıyla. Ama bu sizin eşiniz gibi değil rencide olurum falan da demiyo gayet gururla kimse olmadı istemedim biseyler hissedemedim ama şuan hissediyorum yeter ki tamm de diyo. Ilk defa birine duygularımı acikliyorum diyo.Yani hayatında kimse olmayınca farklı dusunuyo insan . Siz şuan mutlusunuz inşallah 😊

Valla ben de gayet beğenilen bir kadınım ama uzunnnnn zamandır sevgilim yok, niye derseniz kısmet bence uygun biri çıkmadı. Çıkanlar içime sinmedi. Ben de çok çalışıyorum ayrıca. Yani acaip bir durum göremedim adamda.

Adam kültürlü , aklı başında bir tip diyorsunuz da sizinle ne işi var tek oraya takıldım. Bir erkeği kibar diye beğenmemişsiniz, ille de öküzce davranan bir tip arıyorsanız ancak öküz bulursunuz. Bu adam da kafasız geldi bana, bu kültür ve zeka seviyesindeki bir kadının peşinde koşuyor ... bilemedim yani al birini vur ötekine olmuşsunuz ayrı ayrı şekillerde bence zaten çift falan olmayın uyumsuzsunuz. Sen bir kıro bul, o da kıro kızları kovalamaya devam etsin

Valla ben de gayet beğenilen bir kadınım ama uzunnnnn zamandır sevgilim yok, niye derseniz kısmet bence uygun biri çıkmadı. Çıkanlar içime sinmedi. Ben de çok çalışıyorum ayrıca. Yani acaip bir durum göremedim adamda.

Adam kültürlü , aklı başında bir tip diyorsunuz da sizinle ne işi var tek oraya takıldım. Bir erkeği kibar diye beğenmemişsiniz, ille de öküzce davranan bir tip arıyorsanız ancak öküz bulursunuz. Bu adam da kafasız geldi bana, bu kültür ve zeka seviyesindeki bir kadının peşinde koşuyor ... bilemedim yani al birini vur ötekine olmuşsunuz ayrı ayrı şekillerde bence zaten çift falan olmayın uyumsuzsunuz. Sen bir kıro bul, o da kıro kızları kovalamaya devam etsin

Kıro kız tabirinden ne kadar elit olduğun anlasiliyo. Eminim sen kimseyi begenmemissindir bu elit halinle 👍👍
Ha ayrıca oturup da şuan senin gibi kendimi de övmuycem bende sunu buldu bunu buldu diye

Kıro kız tabirinden ne kadar elit olduğun anlasiliyo. Eminim sen kimseyi begenmemissindir bu elit halinle 👍👍
Ha ayrıca oturup da şuan senin gibi kendimi de övmuycem bende sunu buldu bunu buldu diye

adam kibar diye gay olabilecegini mi dusundunuz ben mi yanlis anlamisim?

Aa iyi ki yazdınız böyle birinin yazması çok mutlu etti beni.Yani cimri değil hatta öyle şeylerin lafı bile olmuyo tanıdığım kadarıyla. Ama bu sizin eşiniz gibi değil rencide olurum falan da demiyo gayet gururla kimse olmadı istemedim biseyler hissedemedim ama şuan hissediyorum yeter ki tamm de diyo. Ilk defa birine duygularımı acikliyorum diyo.Yani hayatında kimse olmayınca farklı dusunuyo insan . Siz şuan mutlusunuz inşallah 😊
Ufak tefek problemler olsa da mutluyuz şükür. 6 yıllık evliyiz Bebeğimiz olmuyor, onunla uğraşıyoruz. İnşallah sizde mutlu olursunuz.

Benim 39 yaşında bir arkadaşım var, iyi bir işi var, maddi durumu iyi, tipi çok kötü değil ama hayatında 3 ayı geçmiş bir ilişkisi olmadı. Çekingen değil ama cimri ve kimse için prensiplerinden vazgeçmeyen biri. ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Sizin tanıştığınız kişide de bu tür huylar olabilir, en iyisi tanıyı görmek.

Back
X