Kafam karisik.. Ne yapmaliyim?

Oiynuny seni sevdiğini düşünmüyorumi. Senin ona karşı olan ilgin hoşuna gidiyordur. Git de demiyor bir kenarda dursun diyor resmen. Zamanını harcama bu çocukla

Ama gercekten seviyordu, sevdigini bana kac kere kendi ilk soylemisti, kendi ilk acilmisti... Su an konustugu baska kimse de yok. Sevdigini hissediyorum 2 sene olmus yani onceden tedirgindim simdi eminim. Ailesi de biliyor beni, sadece o daha erken goruyor bi is sahibi olmak istiyor, kendinden emin olup bi iliskiye baslamak istiyor. Ama bende ona bu surecte destek olmak istiyorum yanisinda olmak istiyorum ama bu boyle yaptikca bisey de yapamiyorum

Ama gercekten seviyordu, sevdigini bana kac kere kendi ilk soylemisti, kendi ilk acilmisti... Su an konustugu baska kimse de yok. Sevdigini hissediyorum 2 sene olmus yani onceden tedirgindim simdi eminim. Ailesi de biliyor beni, sadece o daha erken goruyor bi is sahibi olmak istiyor, kendinden emin olup bi iliskiye baslamak istiyor. Ama bende ona bu surecte destek olmak istiyorum yanisinda olmak istiyorum ama bu boyle yaptikca bisey de yapamiyorum
Sevgili olmak için iş güç sahibi olmaya da gerek yok sonuçta. Ne bileyim çok garip davranıyor. Ya da gerçekten çok umursamaz biri. İnsan seviyorsa hadi bir gün konuşmaz iki gün konuşmaz. Sonra dayanamaz merak eder illa ki arar sorar. Hele ki aylarca hiç duramaz

Ya gurur la ne alakasi var anlamiyorum? Ben hicbi zaman mesajlarla bogmadim onu. Yazdigim zamanlar oldu ama niye boyle davraniyorsun diye bogmadim da.. Havadan sudan konustuk, o da belli ediyodu hoslandigini, kiskaniyordu. Biseyi bilmeden, yargilamayin lutfen

isteyen insan 2 senede yol alırdı. canı sıkıldıkça siiznle mesajlaşmış. siz de gayet farkındasınız. mesaja boğun boğmayın, beni istemeyen adama ben mesaj atsaydım bunu gurursuz sayardım kendimi. madem hoşlanıyodu o zaman neden sevgili olmadınız şimdiye kadar? çünkü adam istemiyor.

Sevgili olmak için iş güç sahibi olmaya da gerek yok sonuçta. Ne bileyim çok garip davranıyor. Ya da gerçekten çok umursamaz biri. İnsan seviyorsa hadi bir gün konuşmaz iki gün konuşmaz. Sonra dayanamaz merak eder illa ki arar sorar. Hele ki aylarca hiç duramaz
isteyen insan 2 senede yol alırdı. canı sıkıldıkça siiznle mesajlaşmış. siz de gayet farkındasınız. mesaja boğun boğmayın, beni istemeyen adama ben mesaj atsaydım bunu gurursuz sayardım kendimi. madem hoşlanıyodu o zaman neden sevgili olmadınız şimdiye kadar? çünkü adam istemiyor.

Haklisiniz, ben size hak veriyom ama kendime yediremiyom. Hani 2 sene deger vermisim hicbiseye varamamisim.
Su an konusuyorduk yine, peki sizce ne yapmaliyim ne demeliyim?

Haklisiniz, ben size hak veriyom ama kendime yediremiyom. Hani 2 sene deger vermisim hicbiseye varamamisim.
Su an konusuyorduk yine, peki sizce ne yapmaliyim ne demeliyim?
Bir de sevgiliyken böyle davranan adamdan evlenince çok birşey beklememek lazım. Sanıyor musun ki evlilik yoluna girince sihirli değnek dokunmuş gibi değişiyor insan.
Seven insan arar sorar de. Ben sevdiğim için bu zamana kadar aradım ama yoruldum artık. Seviyorsan bundan sonra sen arar sorarsın de. Son bir şans vermiş olursun. Baktın adamdan yine ses yok. Kendi yoluna bak. Daha çok gençsin kimler neler çıkar karşına. Emin ol senin bu yaşadığın da aşk sevgi değil tam olarak

Bir de sevgiliyken böyle davranan adamdan evlenince çok birşey beklememek lazım. Sanıyor musun ki evlilik yoluna girince sihirli değnek dokunmuş gibi değişiyor insan.
Seven insan arar sorar de. Ben sevdiğim için bu zamana kadar aradım ama yoruldum artık. Seviyorsan bundan sonra sen arar sorarsın de. Son bir şans vermiş olursun. Baktın adamdan yine ses yok. Kendi yoluna bak. Daha çok gençsin kimler neler çıkar karşına. Emin ol senin bu yaşadığın da aşk sevgi değil tam olarak

Aynen dediginiz gibi yapicam. Son kez ama son kez konusucam, yoksa ilerde pisman olabilirim niye konusmadim diye.
Eger yine susarsa kendi yoluma bakarim, dunyanin sonu degil ya kendi bilir..

Oncelikle sunu idrak etmen lazim seven insan utanmaz cekinmez her turlu yazmaya konusmaya calisir , 2 yil olmus bir yol gidilememisse umudunu kes derim.
Sevgili olmak icin iyi bir ise iyi bir gelire gerek yok hemen yarin evlenecek degilsiniz zaten yasiniz da kucuk. Sil her yerden ugrasmaya degmez

Merhabalarr, benim derdim biraz uzun ve bayaa kafa karistirici bisey. Oncellikle kendimi kisa tanitim, 19 yasindayim, yurt disinda kaliyorum, ogrenciyim.

Derdime gelirsek,neredeyse 2 senedir sevdigim biri var. Ozamandan beri de konusuyoruz arada sirada, ama bu oglan bana tuhaf davraniyor. Bi iyi bi cok soguk, 2 senedir buna anlam veremiyorum. Benimle 1 hafta iyi sonra birden mesajima bakip yazmiyor. Oyle yapinca bende bisey diyemiyorum ama 1 ay sonra geri yazsam hemen cok iyi felan. Bu oglan cok utangac biri, meraktan ölse yazmaz yazamaz. Yada cok umursamaz bazen anlayamiyorum. Bana gecen sene beni sevdigini soylemisti ama sonrasi gelmedi, bulusacaktik o gun gelemiyecegini soyledi. Halen konusuyoz arada amaa anca ben yazarsam, bazen de saatler sonra cevap veriyor. Bana surekli konusmak istemesem silerdim seni felan diyor, hani yazmami istiyor. Yazmayin diyeceksiniz ozlesin diyeceksiniz ama 2 3 ay yazmadigim da oldu, anca sosyal mediaya sozler sarkilar koyuyor, oyle belli ediyor ozledigini ama bi icraat olmuyor. Bana karsi bos degil bunuda biliyorum, ama boyle arada kaldim. Hep bi belirsizlik. Yani demek istedigim 2 senedir hic bi yere varamadik, boyle giderse de varamicaz. Bana gore bu benimle ilgilenmek ugrasmak istemiyor, ama gitmemi de istemiyor. Kendimi cok degersiz hissediyorum. Kac kere unutmayi denedim, ama basaramadim. Bu oglan bana uzaktan akraba oluyor, ablasiyla da bi kac aydir tanisiyoz. Su an cok iyi anlasiyoz, gercekten bana kardesi icin degilde beni sevdigi deger verdigi icin boyle oldugundan eminim. Cunku surekli ben ne karar verirsem arkamda, kardesi olsada.
Bana yardimci olun lutfen ne yapmaliyim?
mis
Ve unuttugum bisey var , bunun kuzeni beni istedi, hatta annemleri felan aradilar. Ama biz kesinlikle istemedigimiz soyledikte, bunu da takiyor kafasina neymis te kuzeni istemis beni hani ilerde evlensek ne derler diyomus
çocuk senı yedekte tutuyor
can sıkıntısını gideriyor üzgünüm
yasın cok genç neden ugrasacaksın ki böyle tiplerle

cıkart hayatından kes iletişimi

çocuk senı yedekte tutuyor
can sıkıntısını gideriyor üzgünüm
yasın cok genç neden ugrasacaksın ki böyle tiplerle

cıkart hayatından kes iletişimi

Dediginiz gibi bende hissediyorum bazen yedekte tuttugunu...
Iki senedir unutmaya calistim ama her defasinda olmadi ki, bi turlu biseyler oluyor geri konusuyorduk

Back
X