Kafam karışık,olaya duygusal bakıyorum.

üzülmenizi istemem ama salaklığı artık bırakıp akıllı davranmalısınız belki de burdan size 9273636 kez engelleyin yazdık , neden engellemiyorsunuz??
Whatsaptan engelledim.normalden mesaj atmış.Ordanda engelledim,Annemi arıyor tabi annem cevap vermiyor.Babam kızdı bana neden o adama cevap veriyorsun hala.Haklısınız muhatap olmamam gerekiyor.

Dava açıldı zaten.Boşanma sürecindeyim.Aklı sıra beni kandırmaya çalışacak.

Daha Pazartesi konu acmıssınız, dava dilekçesinde bir sürü iftira atmış size, evlenmeden önce başkasıyla birliktelik yaşamanıza kadar dil uzatmış.
Hiç mi zorunuza gitmiyor tüm bunlar?

Bırakın duygusallığı falan artık. Eşinizle kesin iletişimi.
Aileniz bir müddet telefonu falan alsın elinizden hatta. Yani o kadar sağlıksız düşünceleriniz.

Yaklaşık 8 yıldır KK'ye üyeyim, burada yapılan yorumları takmayıp geri dönen kim varsa yeniden gelip konu açtığında bin pişmandı. Aklın yolu bir çünkü.
Duygularım diyorsun da seni döven, sana hakaret eden, kürtaja mecbur bırakan birine karşı olan şey sevgi falan değildir, sevgi böyle bi şey değil, olsa olsa alışkanlık ve boşanmış kadın olma korkusuyla eskisine sarılmaktır. Zamanında sevdiğin için oradan oynuyor işte herif.
Bi de seni tehdit edip sana iftiralar atıyordu değil mi, ailene kadar uğraşıyordu, pislik. Bırak, ne olur bırak.

Dilekçeye bazı asılsız söylemleri oldu.Sonra aradım bunu neden iftira atıyorsun dedim pişmanın,huzursuzum dedi.Bende yapmayacaktın o zaman dedim.
Yahu bu adam namusunuza dil uzatmış ötesi var mı? Ne duygusallığı yaşıyabilirsiniz dediklerinden sonra?

Size siddet uygulayan bebeginizi kaybetmenize sebep olan kisi icin mi kafaniz karisik? Aileniz cok hakli ozlem gecer yasadiklariniz gecmez

Peki şu an kafanızı karıştıran şey ne? Birlikte bu çocuğu istemediğinize karar verir gebeliği sonlandırma kararını verirsiniz anlarım ama siz bambaşka birşey yaşamışsınız.Peki hep adam elinizden tutup yatağa götürünce hamile kalacak ,elinizden tutup doktora götürünce kürtaj mı olacaksınız?

Evet dilekçede iftira atmış.zoruma gitti gerçekten.Haklısınız duygusal bakmamam gerekiyor.Güçlü olup önüme bakmalıyım.Engelledim her yerden artık muhatap olmak istemiyorum.

peki dayağı da özlüyor musun? Ya da zorla bebeğini öldürtmeye çalışmasını???

İnanın bende çoçuğu aldırmak istemedim.Hamileyken şiddet uyguladı ve kesede kanamam vardı doktor biraz bekle belki düşük yaparsın aldırmaktansa düşük yapmayı tercih ederdim.Ama şerefşiz onu bile bekleyemedi.

Sizin adınıza çok sevindim.Yaşadığım kötü şeyleri düşünüp böyle bir adamdan kurtuldum demeliyim.Duygusalığı bir kenara bırakıp işin mantıklı kısmını düşünmeliyim.Beni arayıp kandıracağını düşündü ha başarmakta üzereydiki hemen farkına vardım ve tuzağına düşmedim.İnşallah bende mutlu olurum.

Benimde zoruma giden madem evlendin insan çoçuk istemez mi ama adam istemiyordu.Keşke ilk başta söyleseydi asla evlenmezdim.Ama adamın hayatı yalanmış.Allah’ından bulur inşallah.

Bak canım, evliliklerde ister hakarete uğra, ister dövül ister sövül bunu kabullenmek sadece kişinin kendi hayatını etkiler sadece kişinin kendisi zarar görür. Senin durumunda zarar gören tek kişi sen değilsin. Adam kendi bebeğinin katili olmuş! Kafanı karıştıracak ne var bunda? Gerçekten hala eski mutlu(!) günlerinizi mi hayal ediyorsun? Ailen arkanda, kıymetini bil ve kendine gel.

sakın geri dönmeyin daha ne yapmasını bekliyorsunuz adam her türlü kötülüğü yapmış. Sevse bu kadar travma yaşatır mıydı ? Bir şans daha verirseniz daha kötü travmalar yaşayıp ayrılırsınız.

İlerisini bilemeyiz, illa ki bi belirsizlik ve korku olur ama burayı biliyorsun, neler yaşadığını biliyorsun, dönersen bin beter olacağı da ortada, önemli olan şimdi bu işi tamamen bitirip kurtulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…