- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 25
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Dediğiniz gibi belki hayırlısı buydu.Hayır asla şiddeti göz ardı ermedim hatta darp raporu bile aldım.Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünüz adamdan bebeğinizin olmaması belki daha hayırlıdır.
Yalnız sizin şiddeti kısacık özet geçip bunun dışındaki olaylara takılmanız ve hala akıl karışıklığı yaşamanız bana normal gelmedi. Bu adama karşı hala aklınız karışabiliyorsa dönün ve ömür boyu derdinizi efendi gibi çekin diyorum.
Normal tabiki yaşanmışlık var ama önemli bir nokta: insanlar asla değişmez. Sana beterini yapar bu sefer çünkü yaptıklarına rağmen geri dönmüş kabul etmiş olursun. Kanma sakın. Bi kere bitmiş bir daha düzelmez. Hem de o yavruyu asla unutamaz kendini affedemezsin.Kızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Haklısnız.Bu hayatta denenmişi denememek gerekiyor.Bi kez daha kendimi ateşe atmak istemem.Evet iftira attı aileme bile.Babama silah çekmeye çalıştı.Bunları unutmamak lazım.Aklımı başıma alıp önüme bakmam lazım.Yaklaşık 8 yıldır KK'ye üyeyim, burada yapılan yorumları takmayıp geri dönen kim varsa yeniden gelip konu açtığında bin pişmandı. Aklın yolu bir çünkü.
Duygularım diyorsun da seni döven, sana hakaret eden, kürtaja mecbur bırakan birine karşı olan şey sevgi falan değildir, sevgi böyle bi şey değil, olsa olsa alışkanlık ve boşanmış kadın olma korkusuyla eskisine sarılmaktır. Zamanında sevdiğin için oradan oynuyor işte herif.
Bi de seni tehdit edip sana iftiralar atıyordu değil mi, ailene kadar uğraşıyordu, pislik. Bırak, ne olur bırak.
Evet namusuma iftira attı şerefsiz insan ama o görecek mahkemede ben delilerimle çıkacağım.Oda boş iftiralarıyla dolanıp dursun.Yahu bu adam namusunuza dil uzatmış ötesi var mı? Ne duygusallığı yaşıyabilirsiniz dediklerinden sonra?
Allah aşkına engelle her yerden, söz hakkı falan tanıma şu pisliğe.Haklısnız.Bu hayatta denenmişi denememek gerekiyor.Bi kez daha kendimi ateşe atmak istemem.Evet iftira attı aileme bile.Babama silah çekmeye çalıştı.Bunları unutmamak lazım.Aklımı başıma alıp önüme bakmam lazım.
Haklısınız yaşadıkalrımı asla unutamam.Artık hiç bir şekilde muhatap olmayacağım,mahkemede söz hakkım olunca bana yaşattığı şeyleri yüzüne çarpacağım.Size siddet uygulayan bebeginizi kaybetmenize sebep olan kisi icin mi kafaniz karisik? Aileniz cok hakli ozlem gecer yasadiklariniz gecmez
Bence de sakin inanmaKürtaj travmasını hala atlatmış değilim,canım yana yana kürtaj oldum.Benim saf olduğumu biliyor ve kandırıyor bende salak gibi inanamaya çalışıyorum.
Evet adam dengesizin teki .Piskolojimi bozmaya çalışıyor zaten az çok bozdu.Muhatap olmamak en iyisiymiş keşke önceden bunu söyleyenleri dinleseydim.Yoo, bekleyin daha büyük bombaları gibi leş leş gevşek gevşek konuşmuştu?
Eşim önce memur olmamı istiyordu be bu konuda beni çok zorluyordu.Bende anne olmak istiyordum sonuçta herkes gibi güzel bir yuvam olsun düşüncesindeydim ama o istemiyormuş banada bunu söylemiyordu.korunmuyorduk,affedersiniz geri çekilme yöntemi oluyordu.Korunmuyor muydunuz ?
Eşiniz bebek istemediğini söylemiş miydi ?
Polisti, şikayet etmiştiniz diye hatırlıyorum. Pişman olan tek bir zerresi yoktur onun, tutuşmuştur işimden de olurum diye, kendini aklamaya çalışıyordur.Evet namusuma iftira attı şerefsiz insan ama o görecek mahkemede ben delilerimle çıkacağım.Oda boş iftiralarıyla dolanıp dursun.
Sadece nişanlilik döneminde bana güzel şeyler yaşattı o kadar onları özlüyorum ama evlenince içinden canavar çıktıDuygusallık derken?
Cani katil ruhlu adama karşı hangi duygular bunlar?
Bundan sonra dinleyebilirsin.Evet adam dengesizin teki .Piskolojimi bozmaya çalışıyor zaten az çok bozdu.Muhatap olmamak en iyisiymiş keşke önceden bunu söyleyenleri dinleseydim.
Evet silahınıda aldırmıştım şuan davası var bundanda korkuyor tabi .Polisti, şikayet etmiştiniz diye hatırlıyorum. Pişman olan tek bir zerresi yoktur onun, tutuşmuştur işimden de olurum diye, kendini aklamaya çalışıyordur.
Çok haklısınız.Bunları unutmamam gerekiyor.Çok zor şeyler yaşattı bana ne acılar çektim,şuan bile iyi değilim umarım yakın zamanda her şeyi aşmış biri olurum bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesin.Bak canım, evliliklerde ister hakarete uğra, ister dövül ister sövül bunu kabullenmek sadece kişinin kendi hayatını etkiler sadece kişinin kendisi zarar görür. Senin durumunda zarar gören tek kişi sen değilsin. Adam kendi bebeğinin katili olmuş! Kafanı karıştıracak ne var bunda? Gerçekten hala eski mutlu(!) günlerinizi mi hayal ediyorsun? Ailen arkanda, kıymetini bil ve kendine gel.
Hicbirseyi haketmiyo ona sarf edeceginiz hakareti bile. Birakin adalet konussun siz zaten kazanirsiniz allahin sopasi yok elbet cekecek yasattiginiHaklısınız yaşadıkalrımı asla unutamam.Artık hiç bir şekilde muhatap olmayacağım,mahkemede söz hakkım olunca bana yaşattığı şeyleri yüzüne çarpacağım.
Haklısınız sevseydi bebeği aldırmazdı.Umarım o bebeğimi vebalini öder.Bundan sonra önüme bakmam lazım.Yaşadığım şeyler her ne kadar kötü tecrübe olsana bir yerden başlamak ve ayağa kalkmak zorundayım.sakın geri dönmeyin daha ne yapmasını bekliyorsunuz adam her türlü kötülüğü yapmış. Sevse bu kadar travma yaşatır mıydı ? Bir şans daha verirseniz daha kötü travmalar yaşayıp ayrılırsınız.
Bebeği aldirdiniz.Yuvanizi ozluyorsunuz.Hiimmm ilgincKızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Asla dönme , çocuğuna kıyan adamdan hayır gelmezKızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?