Kafam karışık,olaya duygusal bakıyorum.

Dediğiniz gibi belki hayırlısı buydu.Hayır asla şiddeti göz ardı ermedim hatta darp raporu bile aldım.

Normal tabiki yaşanmışlık var ama önemli bir nokta: insanlar asla değişmez. Sana beterini yapar bu sefer çünkü yaptıklarına rağmen geri dönmüş kabul etmiş olursun. Kanma sakın. Bi kere bitmiş bir daha düzelmez. Hem de o yavruyu asla unutamaz kendini affedemezsin.

Haklısnız.Bu hayatta denenmişi denememek gerekiyor.Bi kez daha kendimi ateşe atmak istemem.Evet iftira attı aileme bile.Babama silah çekmeye çalıştı.Bunları unutmamak lazım.Aklımı başıma alıp önüme bakmam lazım.

Annelik duygunuza el uzatarak kürtaja zorlamış
Namusunuza dil uzatarak iftira atmış
Ruhunuza el uzatarak psikoljik şiddet uygulamış
Başka hangi duygunuz hangi haliniz kaldı parçalanmayan??
Affedin hamile kalın yeniden sonra o yine desin banane senin çocuğundan sizi terketsin üstüne bir de aldatsın ailenizi dinlemediğiniz için ailenize de yüzünüz olmasın. Kafanızı karıştıran hayat buysa geri dönün.

Allah aşkına engelle her yerden, söz hakkı falan tanıma şu pisliğe.

Size siddet uygulayan bebeginizi kaybetmenize sebep olan kisi icin mi kafaniz karisik? Aileniz cok hakli ozlem gecer yasadiklariniz gecmez
Haklısınız yaşadıkalrımı asla unutamam.Artık hiç bir şekilde muhatap olmayacağım,mahkemede söz hakkım olunca bana yaşattığı şeyleri yüzüne çarpacağım.

Korunmuyor muydunuz ?
Eşiniz bebek istemediğini söylemiş miydi ?
Eşim önce memur olmamı istiyordu be bu konuda beni çok zorluyordu.Bende anne olmak istiyordum sonuçta herkes gibi güzel bir yuvam olsun düşüncesindeydim ama o istemiyormuş banada bunu söylemiyordu.korunmuyorduk,affedersiniz geri çekilme yöntemi oluyordu.

Evet namusuma iftira attı şerefsiz insan ama o görecek mahkemede ben delilerimle çıkacağım.Oda boş iftiralarıyla dolanıp dursun.
Polisti, şikayet etmiştiniz diye hatırlıyorum. Pişman olan tek bir zerresi yoktur onun, tutuşmuştur işimden de olurum diye, kendini aklamaya çalışıyordur.

Çok haklısınız.Bunları unutmamam gerekiyor.Çok zor şeyler yaşattı bana ne acılar çektim,şuan bile iyi değilim umarım yakın zamanda her şeyi aşmış biri olurum bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesin.

Haklısınız yaşadıkalrımı asla unutamam.Artık hiç bir şekilde muhatap olmayacağım,mahkemede söz hakkım olunca bana yaşattığı şeyleri yüzüne çarpacağım.
Hicbirseyi haketmiyo ona sarf edeceginiz hakareti bile. Birakin adalet konussun siz zaten kazanirsiniz allahin sopasi yok elbet cekecek yasattigini

Haklısınız sevseydi bebeği aldırmazdı.Umarım o bebeğimi vebalini öder.Bundan sonra önüme bakmam lazım.Yaşadığım şeyler her ne kadar kötü tecrübe olsana bir yerden başlamak ve ayağa kalkmak zorundayım.

Bebeği aldirdiniz.Yuvanizi ozluyorsunuz.Hiimmm ilginc

Asla dönme , çocuğuna kıyan adamdan hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…