- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.453
- 548
- 37
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Her ayrıntı dehşet verici.Haklısnız.Bu hayatta denenmişi denememek gerekiyor.Bi kez daha kendimi ateşe atmak istemem.Evet iftira attı aileme bile.Babama silah çekmeye çalıştı.Bunları unutmamak lazım.Aklımı başıma alıp önüme bakmam lazım.
Evet çok haklısınız yaşadığım kötü şeyleri unutmam imkansız.Kendini düşünüyor zaten.Davayı falan çektirmek amacıNormal tabiki yaşanmışlık var ama önemli bir nokta: insanlar asla değişmez. Sana beterini yapar bu sefer çünkü yaptıklarına rağmen geri dönmüş kabul etmiş olursun. Kanma sakın. Bi kere bitmiş bir daha düzelmez. Hem de o yavruyu asla unutamaz kendini affedemezsin.
Kesinlikle çok haklısınız.Asla dönme , çocuğuna kıyan adamdan hayır gelmez
Çok güzel yazmışsınız bu yazı beni kendime getirdi.Bana yaşattığı onca acıya rağmen ona dönmem kendime ihanet olur zaten.Annelik duygunuza el uzatarak kürtaja zorlamış
Namusunuza dil uzatarak iftira atmış
Ruhunuza el uzatarak psikoljik şiddet uygulamış
Başka hangi duygunuz hangi haliniz kaldı parçalanmayan??
Affedin hamile kalın yeniden sonra o yine desin banane senin çocuğundan sizi terketsin üstüne bir de aldatsın ailenizi dinlemediğiniz için ailenize de yüzünüz olmasın. Kafanızı karıştıran hayat buysa geri dönün.
Ne deseniz haklısınız ve kendime çok kızıyorum.Bana yaşattığı onca acıya rağmen hala nasıl kafam karışabiliyor.Her ayrıntı dehşet verici.
Siz de hâlâ duygusallık derdindesiniz.
Aynı konuyu yine açmışsınız, orada güya kararlısınız ama sonra bir mesaja tav olacak hale geliyorsunuz.
Çok şey yazabilirim ama fazla kırıcı olacak.
Engelledim bundan sonra mahkemede kendisiyle muhatap olacağımAllah aşkına engelle her yerden, söz hakkı falan tanıma şu pisliğe.
Bugüne kadar duygularızla hareket etmeniz bir işe yaramamış, bundan sonra aklınızı kullanmayı deneyin artık.Benim dönüm noktam bebek oldu.Belki bu olay yaşanmasaydı hala o adamın yanındaydım.Bilmiyorum bazen çok duygusal yaklaşıyorum.
Böyle konulara yorum yazmam bende çok duygusal biriyim ama yemin ederim kk da bile böylesini ilk defa okuyorum . Yorum yapmadan duramadım . Hanımefendi sizi öldürmesi mi gerek adamı engellemeniz için ? Bebeğiniz gitmiş adamın o tavrı yüzünden . Adam bitti deyince bebek gidiyor . Size 2 mesaj yazınca tav oluyorsunuz . Allah aşkına yazılanlara AZcık kulak verin ailen de arkanda daha ne istiyorsun . Dayağı mi özlediniz ?Çok haklısınız.Duygusal davranmamak adına buraya böyle bir konu açtım.Hepinizde aynı şeyleri söylüyorsunuz.Ben duygusal davrandığım için aklım karışıyor.Ama izin vermeyeceğim beni kandırmasına,engelledim onu.Ailem kesinlikle karşı ve ailemi dinlemem gerekiyor.duygularımı değil.
Kesinlikle haklısınız.Duygularımın kurbanı oldum.Bundan sonra mantığımı kullanacam.Bugüne kadar duygularızla hareket etmeniz bir işe yaramamış, bundan sonra aklınızı kullanmayı deneyin artık.
Ben zaten bıraktım.Adelet haklının yanında zaten o zaman onu göreceğimHicbirseyi haketmiyo ona sarf edeceginiz hakareti bile. Birakin adalet konussun siz zaten kazanirsiniz allahin sopasi yok elbet cekecek yasattigini
Haklısınız böyle vicdansız ve Şerefsiz insanlara kanmamak lazım.Böylelerini adelette teslim etmek lazım.Zorla kürtaj olduğuma dairde onun hakkında suç duyurusunda bulundum.Böyle konulara yorum yazmam bende çok duygusal biriyim ama yemin ederim kk da bile böylesini ilk defa okuyorum . Yorum yapmadan duramadım . Hanımefendi sizi öldürmesi mi gerek adamı engellemeniz için ? Bebeğiniz gitmiş adamın o tavrı yüzünden . Adam bitti deyince bebek gidiyor . Size 2 mesaj yazınca tav oluyorsunuz . Allah aşkına yazılanlara AZcık kulak verin ailen de arkanda daha ne istiyorsun . Dayağı mi özlediniz ?
Sana 1 ay önceki konunda neden bu adamla hala muhatapsın demiştim haklısınız engelledim zaten demiştin. Ben orda anlamıştım senin bu adamı affetmeye niyetin olduğunu. Niye kaldırdın engeli? Şimdi yine engellemişsin. Yine kaldırırsın engeli merak etme.Engelledim bundan sonra mahkemede kendisiyle muhatap olacağım
Tüm bu yaşadıklarınızı nasıl sineye çekeceksiniz??? En küçük tartışmada aklınıza gelmeyecek mi??? Bebeği aldırmak istiyor ve aldırılıyor, boşanma davası açıyor, şiddet olaylarına hiç girmiyorum... Görünen köy kılavuz istemez. Affetmek, aynı şeyleri tekrar ve daha da fazla yaşamanız demekKızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Ne deseniz haklısınız.Hatta bende onunla muhatap olduğum için.Keşke güçlü be dik bir şekilde önüme bakabilseydim.yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Şuan bile travmasını yaşıyorum.Sadece şundan dolayı muhatap oldum önceden her ne olursa olsun sana boyun eğmeyeceğim demişti ama öyle güzel boyun eğdi ki bi nebze hoşuma gitti bu duruma düşmesi.Artık alacağımı aldım bundan sonra mahkemede muhatap olurum.Kendime saygım olmalı ve başaracağım her şeye rağmen buna inanabilirsiniz.Sana 1 ay önceki konunda neden bu adamla hala muhatapsın demiştim haklısınız engelledim zaten demiştin. Ben orda anlamıştım senin bu adamı affetmeye niyetin olduğunu. Niye kaldırdın engeli? Şimdi yine engellemişsin. Yine kaldırırsın engeli merak etme.
Bazı kadınlar mazoşist midir nedir anlamıyorum. Bir de iyi bahane bulmuşsun hee ben saf biriyim diye kılıfın hazır. Güya safsın ama elin şiddet bağımlısı, iftiracı herifi için aileni hiçe saymayı düşünebiliyosun. Allah sana akıl fikir versin. Burda ne söylenirse söylensin sen yine engelini kaldırır konuşursun bu adamla
Asla sineye çekemem.Yaşadığım şeyler çok ağırdı .Umutmak mümkün değil ve şuan nasıl olurda aklım karışır diye kendime kızıyorum bana yaşattığı şeyleri arada okumam gerekiyor.Tüm bu yaşadıklarınızı nasıl sineye çekeceksiniz??? En küçük tartışmada aklınıza gelmeyecek mi??? Bebeği aldırmak istiyor ve aldırılıyor, boşanma davası açıyor, şiddet olaylarına hiç girmiyorum... Görünen köy kılavuz istemez. Affetmek, aynı şeyleri tekrar ve daha da fazla yaşamanız demek
Ay yapmayin lutfen bu adam ne sizi ne de sizden olacak bir cocugu istiyor. Size nasil bir travma yasatmis baksaniza. O yalvarmalarin nedenini bilemem ama size olan sevgisi olmadigi kesin.Kızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Evet biliyorum benide istemiyordu ama hep kendime sordum neden yaptı bunu ben ona hiç bir kötülük yapmamıştım.Ay yapmayin lutfen bu adam ne sizi ne de sizden olacak bir cocugu istiyor. Size nasil bir travma yasatmis baksaniza. O yalvarmalarin nedenini bilemem ama size olan sevgisi olmadigi kesin.
Hirsiza neden evimi soydun denmez. Esinizin de size neden kotuluk yaptigini sorgulamayin sadece kotu biri o kadar.Evet biliyorum benide istemiyordu ama hep kendime sordum neden yaptı bunu ben ona hiç bir kötülük yapmamıştım.
Evet çok güzel örneklendirme yaptınız.HaklısınızHirsiza neden evimi soydun denmez. Esinizin de size neden kotuluk yaptigini sorgulamayin sadece kotu biri o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?