Kafam karışık,olaya duygusal bakıyorum.

Her ayrıntı dehşet verici.
Siz de hâlâ duygusallık derdindesiniz.
Aynı konuyu yine açmışsınız, orada güya kararlısınız ama sonra bir mesaja tav olacak hale geliyorsunuz.
Çok şey yazabilirim ama fazla kırıcı olacak.

Evet çok haklısınız yaşadığım kötü şeyleri unutmam imkansız.Kendini düşünüyor zaten.Davayı falan çektirmek amacı

Çok güzel yazmışsınız bu yazı beni kendime getirdi.Bana yaşattığı onca acıya rağmen ona dönmem kendime ihanet olur zaten.

Ne deseniz haklısınız ve kendime çok kızıyorum.Bana yaşattığı onca acıya rağmen hala nasıl kafam karışabiliyor.

Benim dönüm noktam bebek oldu.Belki bu olay yaşanmasaydı hala o adamın yanındaydım.Bilmiyorum bazen çok duygusal yaklaşıyorum.
Bugüne kadar duygularızla hareket etmeniz bir işe yaramamış, bundan sonra aklınızı kullanmayı deneyin artık.

Böyle konulara yorum yazmam bende çok duygusal biriyim ama yemin ederim kk da bile böylesini ilk defa okuyorum . Yorum yapmadan duramadım . Hanımefendi sizi öldürmesi mi gerek adamı engellemeniz için ? Bebeğiniz gitmiş adamın o tavrı yüzünden . Adam bitti deyince bebek gidiyor . Size 2 mesaj yazınca tav oluyorsunuz . Allah aşkına yazılanlara AZcık kulak verin ailen de arkanda daha ne istiyorsun . Dayağı mi özlediniz ?

Haklısınız böyle vicdansız ve Şerefsiz insanlara kanmamak lazım.Böylelerini adelette teslim etmek lazım.Zorla kürtaj olduğuma dairde onun hakkında suç duyurusunda bulundum.

Engelledim bundan sonra mahkemede kendisiyle muhatap olacağım
Sana 1 ay önceki konunda neden bu adamla hala muhatapsın demiştim haklısınız engelledim zaten demiştin. Ben orda anlamıştım senin bu adamı affetmeye niyetin olduğunu. Niye kaldırdın engeli? Şimdi yine engellemişsin. Yine kaldırırsın engeli merak etme.

Bazı kadınlar mazoşist midir nedir anlamıyorum. Bir de iyi bahane bulmuşsun hee ben saf biriyim diye kılıfın hazır. Güya safsın ama elin şiddet bağımlısı, iftiracı herifi için aileni hiçe saymayı düşünebiliyosun. Allah sana akıl fikir versin. Burda ne söylenirse söylensin sen yine engelini kaldırır konuşursun bu adamla

Tüm bu yaşadıklarınızı nasıl sineye çekeceksiniz??? En küçük tartışmada aklınıza gelmeyecek mi??? Bebeği aldırmak istiyor ve aldırılıyor, boşanma davası açıyor, şiddet olaylarına hiç girmiyorum... Görünen köy kılavuz istemez. Affetmek, aynı şeyleri tekrar ve daha da fazla yaşamanız demek

Ne deseniz haklısınız.Hatta bende onunla muhatap olduğum için.Keşke güçlü be dik bir şekilde önüme bakabilseydim.yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Şuan bile travmasını yaşıyorum.Sadece şundan dolayı muhatap oldum önceden her ne olursa olsun sana boyun eğmeyeceğim demişti ama öyle güzel boyun eğdi ki bi nebze hoşuma gitti bu duruma düşmesi.Artık alacağımı aldım bundan sonra mahkemede muhatap olurum.Kendime saygım olmalı ve başaracağım her şeye rağmen buna inanabilirsiniz.

Asla sineye çekemem.Yaşadığım şeyler çok ağırdı .Umutmak mümkün değil ve şuan nasıl olurda aklım karışır diye kendime kızıyorum bana yaşattığı şeyleri arada okumam gerekiyor.

Ay yapmayin lutfen bu adam ne sizi ne de sizden olacak bir cocugu istiyor. Size nasil bir travma yasatmis baksaniza. O yalvarmalarin nedenini bilemem ama size olan sevgisi olmadigi kesin.

Ay yapmayin lutfen bu adam ne sizi ne de sizden olacak bir cocugu istiyor. Size nasil bir travma yasatmis baksaniza. O yalvarmalarin nedenini bilemem ama size olan sevgisi olmadigi kesin.
Evet biliyorum benide istemiyordu ama hep kendime sordum neden yaptı bunu ben ona hiç bir kötülük yapmamıştım.

Git de elindeki deliller yansın, bi daha onlara dayanarak dava açama, zaten cocugu aldırdığına da pişman oldu, aldırmasan bağın olacaktı onunla ne güzel, kolay boşanamayacaktin. Git de paracıkları cebinde kalsın, sen evde onun donunu yıkarken bulur bi yoluk afiyetle yedirir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…