- 7 Aralık 2014
- 15
- 11
- 18
- Konu Sahibi bitanepapatya
-
Yaşça benden büyük olduğunuzu düşünüyorum öpmek dediğimde alnımdan öper insanların arasında en fazla öyle sandığınız gibi değil lütfen kırıcı olmayın.okulda öpmek nedir ya madem herkes size karşı aşkınızı gizli yaşayın sonra ders çalışın.
Annesinin neden böyle olduğunu inanın bilmiyorum rehberlik konusuna gelince de kendisi de söyledi zaten hoca çeken olur çekemeyen olur siz birbirinize yardım ederek derslerinizi düzelttiniz çok uzun süredir de görüşüyorsunuz okulumuz da böyle şeyler pek hoş karşılanmasada bizim nasıl bir ilişkimiz olduğunu bildikleri için kimse bişey demiyordu bu olay cidden beni mahvetti hiç bişey olmamasına rağmen o duruma düşmek.Annesi simdiden böyle yaparsa ooo daha çok eve gelmez o çocuk tepkisi neden öyle annesinin.Ayrica rehberliğe nasil duyuldu bu kadar bi masum lise askiysa .
Devamsizlik yada annesini yildiracak birşey olabilir de size tepkisi çok uçari garip.Annesinin neden böyle olduğunu inanın bilmiyorum rehberlik konusuna gelince de kendisi de söyledi zaten hoca çeken olur çekemeyen olur siz birbirinize yardım ederek derslerinizi düzelttiniz çok uzun süredir de görüşüyorsunuz okulumuz da böyle şeyler pek hoş karşılanmasada bizim nasıl bir ilişkimiz olduğunu bildikleri için kimse bişey demiyordu bu olay cidden beni mahvetti hiç bişey olmamasına rağmen o duruma düşmek.
Erkek arkadaşımın evet ilk sevgilisi benim tedirginliği bu yüzden çünkü o kapalı en az kendisi kadar muhafazakâr birini istiyor ve geleceği düşünüyor. Haklısınız önceliğimin sınavım olması gerekiyor teşekkür ederimDevamsizlik yada annesini yildiracak birşey olabilir de size tepkisi çok uçari garip.
Fazla okul aski karistirmayin dersleri düzeltin atlatin son seneyide insallah üni'ye gidince zaten bu kadar müdahil olamazlar çok fazla.Ayrica erkek arkadasinin annesi simdiden ciddilik olursa diye ilerisi için önlem almaya mi çalışıyor nedir ?
Haklısınız ne diyebilirim kiallah askına o yasta ne askı ne sevgisi sacma sapan hareketler yapıpta ortalarda gezmeyin
adın rahat kıza cıkar herkez okuldan sonra seni öyle hatırlara ögretmenlerin bile bu duyguları yasamak istermisin
hepimiz o dönemleri yasdık yavrum
şimdi bile kaç sene gecmesine ragmen yolda cıvık kötü davranıslı kız görsem hatırlarım beee
sende öyle düşünülüp hatırlanacaksın akıllı kız
o erkek öper koklar senin adın cıkar anneni babanı kardesini ve kendini düşün kendine gel
tama önemli hayatına yön verecegn dönemde tutturmussun asıgım seviyom görürsün sınavın kötü gelirse aglamayı
evlerde bir kal ders calısta anla dünyanın kaç bucak oldugunu
diger arkadasların üniversiteler kazandıgı bölümlere kayıt yaptırmya giderken sen o cocugu biraz daha öp oldumu
En güzeli okumak Aşk sa zaten bi sekilde yolunu bulur .a.e.o. sevgilerErkek arkadaşımın evet ilk sevgilisi benim tedirginliği bu yüzden çünkü o kapalı en az kendisi kadar muhafazakâr birini istiyor ve geleceği düşünüyor. Haklısınız önceliğimin sınavım olması gerekiyor teşekkür ederim
Annenin tutumu yanlış, rehber öğretmenininki yanlış, iki genç insan olarak belli bir disiplin içinde olmanız gerekirken takındığınız tutum yanlış.
İşe rehber öğretmeninizden özür dileyerek başlayabilirsiniz. Odadan hesapsız kitapsız çıkmak hoş olmamış. Fikir birliğine varın. Kötülüğünüz için konuştuğunu zannetmiyorum öğretmeninizin. Sevgilinizi korumanıza gerek yok o da genç bir erkek olarak annesine karşı ilişkisini savunabilir, savunmaya değer görüyorsa. İkinci olarak ilişkinizi okul içinde bedensel temasa girmeden yaşamalısınız. Elbette aşık olabilirsiniz, flört edebilirsiniz ama oraya belli bir amaç için toplandınız öğretmen ve öğrenciler olarak ve ne okul yönetimi, ne öğretmenler, ne sistem el ele, göz göze aşk yaşamanıza izin vermez. Belli kurallar var. Gerekli özürleri diledikten sonra bu konunun üzerine bir sünger çekin ve liseden hakkıyla mezun olun. Bir aşkı savunmak, bir erkeğin arkasında durmak, onun annesini püskürtmek, sisteme isyan etmek için çok erken. Kız öğrenci olarak, üstelik adı aşk ilişkisine karışmış bir kız öğrenci olarak sizi affetmezler iş büyürse. Ortamdaki algı belli, akadamisyenleri yrrde sürüklüyorlar. Temmuzda özgürsünüz, kozlarınızı o zaman paylaşın.
Çok teşekkür ederim en çok yardımcı olan kişi sizsiniz .genç bir insanla empati kuramayıp, yargılayan, seninle dalga geçen ve olumsuz yorum yapan üyeleri de umursama. Onlar yetişkin birinin derdi olduğunda ''psikoloğa git'' diyen, genç bir kız akıl istediğinde bugün yediğin hurmalar yarın bir tarafını tırmalar diyen kk klasikleri ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?