- Konu Sahibi huzuncicegi18
-
1. nişan bir formalite midir? bir yüzükle sözlü olarak kaç sene beklenir?
2. neden bir kişi kendisinin ve ailesinin hatalarını kabul etmez sürekli karşı tarafı suçlar?
3. istediği olmayınca (tayin için nikah ama tayin anca seneye olur o zaman hakkım oluyor ancak şimdi istiyor ve ben hala sözlüyüm) annem kabul etmeyince annen benim için bitmiştir bir daha o eve gelip annenin yüzünü görmem ve de ilerisini düşünerek hareket ett diyerekten beni aileme göndermemekle daha şimdiden tehdit etmesi çok büyük bir sorun değil mi?
4. neyse 1 sene sonunda söz dışında evimize gelmediler haftaya nişan bahanesiyle geleceklerdi (nişanı da sırf nikah için istiyor) bunu söylediğimde uzak işi gücü bahane etmesi yani 5 saatlik mesafe uzak mı
5. ve bütün bunları söylediğimde kendi hatalarını görmeyip sen bunları haketmiyorsun diyen biri sen bundan anlarsın di
daha yazacak çok şey var ... bu kadarı yeter eğer anlamazsanız tekrar yazarım kafam çok karışık.... bunlar size ne düşündürüyor?
Sakın kafan karışmasın.
Kaç kurtul, kaç kurtul ve yine kaç kurtul.
Evlenince seni nelerin beklediği belli.
1. nişan bir formalite midir? bir yüzükle sözlü olarak kaç sene beklenir?
2. neden bir kişi kendisinin ve ailesinin hatalarını kabul etmez sürekli karşı tarafı suçlar?
3. istediği olmayınca (tayin için nikah ama tayin anca seneye olur o zaman hakkım oluyor ancak şimdi istiyor ve ben hala sözlüyüm) annem kabul etmeyince annen benim için bitmiştir bir daha o eve gelip annenin yüzünü görmem ve de ilerisini düşünerek hareket ett diyerekten beni aileme göndermemekle daha şimdiden tehdit etmesi çok büyük bir sorun değil mi?
4. neyse 1 sene sonunda söz dışında evimize gelmediler haftaya nişan bahanesiyle geleceklerdi (nişanı da sırf nikah için istiyor) bunu söylediğimde uzak işi gücü bahane etmesi yani 5 saatlik mesafe uzak mı
5. ve bütün bunları söylediğimde kendi hatalarını görmeyip sen bunları haketmiyorsun diyen biri sen bundan anlarsın di
daha yazacak çok şey var ... bu kadarı yeter eğer anlamazsanız tekrar yazarım kafam çok karışık.... bunlar size ne düşündürüyor?
Evlilik olursa eger, nasil olacagi gun gibi ortada. Allah sizi bu saygisiz kisinin serrinden korusun bence.
Evlilik olursa eger, nasil olacagi gun gibi ortada. Allah sizi bu saygisiz kisinin serrinden korusun bence.
vazgeç bence tatlım sonradan daha cok uzulursun
erkek arkadasın da cıkmazda olabilir ama senin aileni daha simdiden silmişse (sen agac kavugundan mı cıktın - annen ne yapmıs bu kadar büyük görmek istemiyom vs diyor ) büyük sorunlar yasanır ileride yuvanı kurdugunda diye düsünüyorum.
ayrıca kendi gelecegi bu sonucta bir kere olan birsey insan öyle diyerek yola cıkıyor özeniyor vs..
yazdıklarına istinaden diyecegim su : seni haketmiyor .
zamane gençlerine ne oluyor anlamıyorum. herşey ve herkez modernelşti. eskisi gibi görücü usulu kalmadı. herkez seçtiği beğendiği anlaştığı nsanla evleniyo, aileler destek oluyo ama ne bu şımarıklık. anlmıyorum gerçekten.
Nasıl başlarsa öyle gider sözü çok doğru tatlım... sizin olayınız baştan berbat... annene ilgili sözleri ne kaba ne çirkin.. ve hiç gelmemeleri de çok kötü...... iyi düşün derim
erkekler her zaman haklılardır zaten.. kadınların hep susmasını onlara itaat etmelerini hizmet etmelerini sözlerini dinlemelerini isterler.. hep isterlerrrr hepp
bir kişi daha sözlüyken böyle aileye tavır alıyorsa bunun sonu hiç hayırlı olmaz bence
birde evlilik gibi çok ciddi bir meselede neden hep erkek tarafının isteği oluyor anlamadım
benim anladığım kadarıyla sanki sözlünüz sizinle ayrılmak istiyor
yoksa neden sizi bu kadar zora koşusunki bence sizi kendinden soğutmaya çalışıyor ki bence hiç uzatadan ayrılın birde anne ve babanız ne diyorlar onların düşünceleri daha önemli çünkü onlar sizi en iyi tanıyan kişiler evlilik bu şakaya gelmez nihayetinde bir ömür bu
Sakın kafan karışmasın.
Kaç kurtul, kaç kurtul ve yine kaç kurtul.
Evlenince seni nelerin beklediği belli.
İlk kez damat adayı ile aynı görüşteyim.. Bence de valla hala onla bırak nişanlanmayı , konuşuyorsan bile galiba sen bundan anlıyorsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?