- Konu Sahibi huzuncicegi18
-
vazgeç bence tatlım sonradan daha cok uzulursun
1. nişan bir formalite midir? bir yüzükle sözlü olarak kaç sene beklenir?
2. neden bir kişi kendisinin ve ailesinin hatalarını kabul etmez sürekli karşı tarafı suçlar?
3. istediği olmayınca (tayin için nikah ama tayin anca seneye olur o zaman hakkım oluyor ancak şimdi istiyor ve ben hala sözlüyüm) annem kabul etmeyince annen benim için bitmiştir bir daha o eve gelip annenin yüzünü görmem ve de ilerisini düşünerek hareket ett diyerekten beni aileme göndermemekle daha şimdiden tehdit etmesi çok büyük bir sorun değil mi?
4. neyse 1 sene sonunda söz dışında evimize gelmediler haftaya nişan bahanesiyle geleceklerdi (nişanı da sırf nikah için istiyor) bunu söylediğimde uzak işi gücü bahane etmesi yani 5 saatlik mesafe uzak mı
5. ve bütün bunları söylediğimde kendi hatalarını görmeyip sen bunları haketmiyorsun diyen biri sen bundan anlarsın di
daha yazacak çok şey var ... bu kadarı yeter eğer anlamazsanız tekrar yazarım kafam çok karışık.... bunlar size ne düşündürüyor?
bencede hully e katılıyorum :)) hully canım heryere de yetişiyon maşallah ama bizi boşlama sakın
mednecım ben sadece tecrubelı olduğum konularda yazıorm yaşadıpğım için sonradan neler olabıleceını tahmın edıorm...ben bu yuzden kocamı bırakıcam valla az kaldı:)o yuzden dıorm vazgec
allah korusun kız .... Yaa aslında kimsenin ewliliğir düzgün değil işte zavalı kadınlar ewlwlensen olmuyor ewlenmesen olmuyor olan hep biz kadınlara oluyor idare eden hep biziz...maalesef
valla canım herkes yerını bılecek;bilmezsede sonuç bu ne yazıkkı yapacak bişeyim yok bana bişicik olmaz cok sukur dağğğğ gibi anam var:)
1. nişan bir formalite midir? bir yüzükle sözlü olarak kaç sene beklenir?
2. neden bir kişi kendisinin ve ailesinin hatalarını kabul etmez sürekli karşı tarafı suçlar?
3. istediği olmayınca (tayin için nikah ama tayin anca seneye olur o zaman hakkım oluyor ancak şimdi istiyor ve ben hala sözlüyüm) annem kabul etmeyince annen benim için bitmiştir bir daha o eve gelip annenin yüzünü görmem ve de ilerisini düşünerek hareket ett diyerekten beni aileme göndermemekle daha şimdiden tehdit etmesi çok büyük bir sorun değil mi?
4. neyse 1 sene sonunda söz dışında evimize gelmediler haftaya nişan bahanesiyle geleceklerdi (nişanı da sırf nikah için istiyor) bunu söylediğimde uzak işi gücü bahane etmesi yani 5 saatlik mesafe uzak mı
5. ve bütün bunları söylediğimde kendi hatalarını görmeyip sen bunları haketmiyorsun diyen biri sen bundan anlarsın di
daha yazacak çok şey var ... bu kadarı yeter eğer anlamazsanız tekrar yazarım kafam çok karışık.... bunlar size ne düşündürüyor?
bu işi bitirdim hadş hayırlı olsun bakalım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun....
bu işi bitirdim hadş hayırlı olsun bakalım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun....
seneye olacak tayin için neden şimdi nikah istiyor:44:eminim kafasında birşeyler var ama kesinlikle kabul etme.anlaşamayacağın gün gibi ortada.bu forumda kaç tane konu okuduk,tayin için erken nikah yapıp düğün yapmadan boşanan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?