kafam karışık yardım edin...

seneye olacak tayin için neden şimdi nikah istiyor:44:eminim kafasında birşeyler var ama kesinlikle kabul etme.anlaşamayacağın gün gibi ortada.bu forumda kaç tane konu okuduk,tayin için erken nikah yapıp düğün yapmadan boşanan.

bencede hully e katılıyorum :)) hully canım heryere de yetişiyon maşallah ama bizi boşlama sakın

mednecım ben sadece tecrubelı olduğum konularda yazıorm yaşadıpğım için sonradan neler olabıleceını tahmın edıorm...ben bu yuzden kocamı bırakıcam valla az kaldı:)o yuzden dıorm vazgec

Adam sana şimdiden olacakları söylüyor
haa ama evlenince değişir nasılsa değil mi
aşk sevgi her şeye kadir
değil işte

canım burda bu kadar insan sana kaç kurtul diyorsa vardır hepsinin bi bildiği demi
çok iyi düşünüp karar ver yanlış birşey yapıp kendine yazık etme

mednecım ben sadece tecrubelı olduğum konularda yazıorm yaşadıpğım için sonradan neler olabıleceını tahmın edıorm...ben bu yuzden kocamı bırakıcam valla az kaldı:)o yuzden dıorm vazgec

allah korusun kız .... Yaa aslında kimsenin ewliliğir düzgün değil işte zavalı kadınlar ewlwlensen olmuyor ewlenmesen olmuyor olan hep biz kadınlara oluyor idare eden hep biziz...maalesef

allah korusun kız .... Yaa aslında kimsenin ewliliğir düzgün değil işte zavalı kadınlar ewlwlensen olmuyor ewlenmesen olmuyor olan hep biz kadınlara oluyor idare eden hep biziz...maalesef

valla canım herkes yerını bılecek;bilmezsede sonuç bu ne yazıkkı yapacak bişeyim yok bana bişicik olmaz cok sukur dağğğğ gibi anam var:)

valla canım herkes yerını bılecek;bilmezsede sonuç bu ne yazıkkı yapacak bişeyim yok bana bişicik olmaz cok sukur dağğğğ gibi anam var:)

benim dağ gibi aslan gibi anoşum var rabbimmm şu mübarek kandil gününün hürmetine anacığımı başımdan eksik etme yarabb.... Amiiiiinnnnn.....
Buarada herkesin kandili mübarek olsun..

Lafta sizi peri padişahının kızı ilan etse ne olur??? Sizin isteklerinizi
hiçe sayıp esip gürlüyorsa 'bencilliğini' gözünüze sokmaktan öteye
gitmesin bence. Nişan şart değil ama gönlünüzü de alabilir, nikah
konusunda anlaşamadığı o anne doğurdu sizi, bu yaşa getirdi. Dünkü
çocuktan daha iyi biliyordur bazı şeyleri, kaldı ki hemen de al git kızımı
diyecek değil... Her türlü nazınızı çekmek zorundalar. Paşa hazretleri
anasına kıymetli de siz ağaç kavuğundan mı çıktınız???

Haddini bilsin bence. O ömrü boyunca 'el' kalabilmek için uğraşıyor
muhtemelen. Değer yargısı, ölçüsü buysa biraz da kendine değer
versin ya da değerini de alsın gitsin...

( Çok sinirlendim, kusura bakmayın )

Bu adam daha ne yapsın geleceğin sinyellerini davul çalarak veriyor hala düşünüyorsanız ne yapayım bu adamla diye vah sizin halinize yani.

valla bu kadarı yettı benım ıcın bu ınsanla mutlu olamazsın dıye dusundum ben sankı sen ona ne yaparsa yapsın muhtacmıssın havası var yaptıklarında cok mu saf buldu ne yuklenmıste yuklenmıs senın ısteklerının hıcbır onemı yokmus gbı davranmasına ızın verme

seni kullandığını düşünüyorum. daha şimdiden bu kadarcık şeye siliyorsa yarın birgün hiçbir şey yapmaz senin için.
herkes mutlu olmak için evlenir. sadece evlenmek için de mutsuzluğu seçme. neden dertlerle uğraşmak yerine mutlu olmayasın?
hem bence sadece sözlü olman bir işarette olabilir. nişan olursa iş daha da ciddileşecek.

Hayatta en değerlisi sensin unutma. Hayat senin hayatın ve doğru seçimler yapmak için sadece duygularını değil mantığınıda kullan. Aslında cevabı sende çok iyi biliyorsun bu soruların.

eger şimdiki aklım olsa eşim için bırakın ailemi yoldan geçen birinin bile kalbini kırmazdım
çünkü o öyle yapıyor
illa bişeyleri yaşayarak tecrübe etmeye kalkışmayın
biraz etrafınıza bakın ders alın
lütfen...

bu işi bitirdim hadş hayırlı olsun bakalım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun....

hah soyle, en mantiklisini yaptin,sil onu hayatindan,kafani bulandirmasina izin verme
asla asla geri donme oyle mi adama

amin canim hepimize insallah

Son düzenleme:

bizim iş yerinde oldu kıza ..nikah olup tayin geldi ve adam kızı bıraktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…