Kafam karışık:( Yardım!!!

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım vaar düşünmekten beynim durduuu...
Geçen hafta bir arkadaşım beni biriyle tanıştırdı,güzel bir tanışma oldu birbirimize ısındık daha tanışır tanışmaz ve tanıştıktan sonra arkadaşıma beni beğendiğini,ve bir daha görüşmek istediğini söylemiş.Biz de bir görüşme daha ayarladık ve görüştük ama bu sefer o kadar iyi geçmedi yani başkaları da vardı ve muhabbet pek olmadı benim de moralim biraz bozuktu o gün açıkçası...Ama o gün telefonumu falan aldı.Gelin görün kii o günden beri çocuktan hiiiç ses yok...arkadaşımla da konuşmamışlaaar yani sessizliğe gömüldü çocuk anlamadım...Anlayamıyorum yanii bana bir yol gösterin noluuur...

Üc sebeb geliyor aklima:delphin:

Ya istemiyordur
Ya cekingendir
Yada aramaya firsat bulamamistir (is, güc, hastalik vs. vs. )

Bana sorarsan birinci sebeb derim, cünkü bence bir erkek istese ne olursa olsun arar!benneyaptımki

Hic üstüne düsmem yerinde olsam:kahve:

Üc sebeb geliyor aklima:delphin:

Ya istemiyordur
Ya cekingendir
Yada aramaya firsat bulamamistir (is, güc, hastalik vs. vs. )

Bana sorarsan birinci sebeb derim, cünkü bence bir erkek istese ne olursa olsun arar!benneyaptımki

Hic üstüne düsmem yerinde olsam:kahve:

Yani benim de aklıma ilk bu geldi ama hoşlandığım için bunu kabul etmek istemedim belki başka nedeni vardır diye düşünmek istedim:((
Yok ztn hiçbişey yapmıyorum arkadaşıma bile sormuyorum artık...

arkadaşa katılıyorum okuduğımda ilk aklımA ilk seçenek geldi.arayasıya kadar üstüne düşmemek gerek boşverrr

arkadasım saf olma:kahve: cocuk senı ıstemedıgını ıllakı agzıyla mı solesın:kahve: cocuk cekıngene benzemıo baksana hemen arkadasına yenı bulusma ayartlatmıs......2.gorusmede tel almıs:kahve: bu erkege cekıngen demek ıcın delı olmak lazım:kahve: erkekler boledır şekerım maymun ıstahlıdır:kahve: guzel oynatmıs senı:kahve: bı daha bulusalım demıs hemen ayagına gıtmıssın tel wermıssın :1shok: yok artık yaa daha neler:1shok: e cocuga basıt gelmıs olmalısın.erkekler zoru sewer...yanı sozun kısası senı ıstemedıg acıkca ortada....dost acı soler kırılma bana gerceklerı soledım dıe:kahve: sıkma canını optuma.s.

onunda kafası seninki gibi karışmıştır bence.beğenmiştir ama tam karar verememiştir ne yapacağına dair.. diye düşünüyorum..

bence hemen paniğe kapılma. direk sen ara öğren diyeceğim bu senin zor duruma düşürebilir. bence en güzeli o arayı yapan arkadaşını sıkıştır bir an önce konuşsun sen hala hoşlanıyorsan aranızı yapma odaklı konuşsun bir buluşma ayarlasın o da mı olmadı yine o arkadaşın ona bir şey çaktırmadan ikinizi tesadüfmüş gibi karşılaştırsın ille bir kafe gibi yerde değil ayaküstüde olabilir yanii. yine mi olmadı o senin numaranı aldıysa sende onunkini almışsındır umarım hemmen yanlış msj yolla kısa öz olsun gerçekten yanlışmış gibi anlaşılsın işe yarıyor emin ol ama bu son çaren olsun;) bunları ne kadar dinlersin bilmiyorum ama başarılar canım sonuçlardan beni de haberdar edersen sevinirim merak ederim de:)

aman canım ne takıyorsun kafana ya, bırak aramazsa aramasın, 1-2 kere görüştüğün insan, herhangi 1 duygu yoktur içinde, üzgün olmanın nedeni 'beni beğenmedi' duygusudur. o da onun kendi kaybı artık :dilcikar:

buarada, birbirinden elektrik almış 2 insandan, birinin buluşmayı teklif edip, diğerinin nazlanmadan kabul etmesi 'basitlik' değildir. bir erkek kız buluşmayı kabul etti, telini verdi diye kızı basit görecekse, yolu açık olsun zaten... gayet normal şeyler bunlar, şakkıdı

ilk gorusmede begenir gibi olmus, 2. gorusmede ise kafasina yatmadigi seyler cikmis o yuzden de bidaha aramamis, aramaz da...bence dusunme bile artik

üzerine düşme.bence de arayacak olsa arardı zaten.sen sakın arama bu hata olur.unut gitsin.

bir ilk görüşte vurulmak var yani sizi görür ve sersemler telaşa kapılır acilen görmek ister.birde tam karar verememiştir sizide ümitlendirmek istememişti abideki durum böyle görünüyor.ama ne olursa olsun olumlu yada olumsuz fikrini söylemeliydiki sizde merakınızı giderin.ciddiyeti burdan belli o yüzden takılmayın fazla bence kayıp değil

Belki de hemen arayıp aceleci ve ısrarcı görünüp korkutmak istememiştir, olamaz mı?

Veyahutta benim içime bugün Pollyanna da kaçmış olabilir...bilemedim. :kahve:

Zamana bırak..
Belki işleri vardır vakit bulamamıştır..
Bir sürü sebebi olabilir..
Bu kadar kafana takmana değmez bence..

Zorla güzellik olmaz canim benim ...

Birak ne hali varsa görsün ....

Belki böylesi daha hayirlidir ...

Takmaya bile degmez ...

bir iki kere görüştüğün bir erkek için neden bu kadar sıkıntı yapıyosun anlamış değilim...
numaran onda olduğuna göre ister arar ister aramaz paşa gönlü bilir...
sende boş yere kafana takıyosun..
bi insanın eğer isterse her durumda 5 dk konuşma vakti olur...
demekki istemiyo...
ararsa şans verirsin aramazsa zaten kaybediceğin bişey yok 2 kez gördüğün bi erkekle...
sakın arkadaşına sorup kendini küçük düşürme. peşinde koşuyo gibi olursun...
zor duruma düsersin...
zamana bırak
...:delphin::kahve:

Herşey olabilir arkadaşım... Bu erkek milletini anlamak ne mümkün :dilcikar: Eğer senden hoşlanmasa arkadaşına ikinci kez buluşmak istediğini söylemezdi bence ve numaranı da almazdı..Ama belki sen ikinci kez gidince demekki bu kız da benden hoşlandı deyip kendini ağırdan satıyo olabilir.. Ama aramazsada hiç üzülme dengesiz biri belli yolun başından dönmek daha iyi her zaman yerimseniben

istemese beğendim demez telini almaz hem telini alıp görüşmek östeyip sonra kız da (yani sen:) buna karşılık verince nie basit olsun allah allahhh ,madem basit ız die düşünce nie görüşmek istio,,
bence cool bi tip hanie ağır takılan aslında ben de istiyorum ama dur biraz kendimizi ağırdan satalım moduna girmiş obırak boşver

aradan ne kadar zaman geçti tel. alalı ? belki hemen atlamış gibi olmasın diye aramıyodur,ya da erkendiye düşünodur ??

Back
X