• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık yardıma ihtiyacım var :(

nurnur123

nurnur123
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
87
32
18
31
Sevdiğim insan cezaevindee . 7 yıllık beraberliğim var. Beni çok seviyor onunla çok mutluyum kişiliği karakteri çok duzgun başkası beni mutlu etmiyor ama biliyorum ki sonu yok ailem karşı hele ki babam . Aklım karışık çok yoruldum

Sevdiğim insan cezaevindee . 7 yıllık beraberliğim var. Beni çok seviyor onunla çok mutluyum kişiliği karakteri çok duzgun başkası beni mutlu etmiyor ama biliyorum ki sonu yok ailem karşı hele ki babam . Aklım karışık çok yoruldum
Suçu nedir peki ?

Neden cezaevinde? Ne zamandır orada ve ne zaman çıkacak? Çok soru sordum ama aydınlanmaya ihtiyacım var bu konuda

Yardım ve yataklıktan cezaevinde 2 buçuk yıldır. Avukat 2 seneyi bulmaz çıkar diyor. Aramız çok iyi dışardayken çok iyidik içerde ama hep birbirimize destek durumdayız ama ailem yapmıyo açıkçası babam alkol kullanan bi insan ve zarar veriyo etrafındakilere bu durumu oğrense biliyorum ki hepimize zarar verecek seviyorum başkalarıyla yapmayı denedim ama olmuyo yapamıyorum aklımdan çıkmıyor. Canım yanıyo

Kisiligi ve karakteri iyi derken? Neye göre. Hapiste yatmis biri size gelecekte ne verebilir bir kere insan utanir esinden sevgilisinden bu sebebten.

Neye yardım ve yataklık etmiş? Babanın normal bir biçimde kabullenmesini bekleme ve bana kalırsa onu dinle.

Yardım ve yataklıktan cezaevinde 2 buçuk yıldır. Avukat 2 seneyi bulmaz çıkar diyor. Aramız çok iyi dışardayken çok iyidik içerde ama hep birbirimize destek durumdayız ama ailem yapmıyo açıkçası babam alkol kullanan bi insan ve zarar veriyo etrafındakilere bu durumu oğrense biliyorum ki hepimize zarar verecek seviyorum başkalarıyla yapmayı denedim ama olmuyo yapamıyorum aklımdan çıkmıyor. Canım yanıyo

Hangi suça yardım ve yataklık?

O kadar saklıyor gibi görünüyorsunuz ki çok düzgün karakterde biri olduğunu sanmıyorum.

Bir insanın kişiliği onun cezaevindde olmasıyla belirlenemez cezaevlerinde binlerce insan var . Normal bi tepki beklemiyorum ama babam bana ve ailemdekilere zarar veren insan sebepsiz yere şiddet küfürler ve daha niceleri ben babamdan korkarak sığındım saten sevdiğim insana babalığı gordum onda

hangi suctan icerde oldugu cok onemli bence bire su var bu insan seni cok dusunen biri olsa bir suca hapse gircegini bile bile yardım edermi demekki onunda gelecekle ilgili bir planı yok

Back
X