Kafam karışık

lale_gul_papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
8
1
1
44
Merhaba ben yeni üyeyim ve sırf bu içimdekileri anlatmak ve paylaşmak için aranıza katıldım. O kadar bunladım ki aylardır içime atıyorum yazarak kurtulurum inşallah bu sıkıntıdan.
Mesele şu:
Geçtiğimiz aylarda kadın kadına arkadaşlarla yurt dışına tatile gittik. Orda ki rehberimiz benim yaşlarımda bir beydi. Çok kibar, zarif, naif, hoş sesli ve yakışıklı. İlk gün değil ama diğer günler çok dikkatimi çekti. Ve o da bana ilgili ve samimi davrandı. Yani herkese davrandığı gibi davranmıyordu daha yakındı. Öyle ki ben gezi boyunca gözlerimi ondan alamıyordum, sesi huzur veriyordu bana ve günler bitmesin istiyordum. Çok hoşlandım ondan. Arkadaşlarıma belli etmemek için hep içime attım. Son gün moralim bozuk olmasına rağmen yine tuttum kendimi. Onun veda konuşmasına ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım. Bir de şu mesele var, lütfen yargılamayın beni ama hayatımda biri var. Hislerimden dolayı çok kötü hissediyordum. Eve dönüp ona sımsıkı sarılıp ağlamak istiyordum. İlişkim iyi, anlaşıyoruz ama monoton. Ben romantik biriyim, beraber olduğum kişi iyi bir insan sıkıntımız yok ama öyle kibarlık, romantizm vs yok. Mesela ben bir söz okurum "Bu neydi şimdi" der saçma bulur. Yani sanki sevgili değil, arkadaş gibiyiz. Ama rehberin konuşması bile şiir gibiydi çok hoş ses tonu vardı. Ve ben döndüm. Havaalanından sevgilim aldı. Gezide para kaybetmiştim sevgilime bunu anlattım. Günlerce ayrı durmuşuz ama özlemek yerine para kaybettim diye beni azarladı, çok zoruma gitti. Zaten duygusal ve hassastım eve girer girmez banyoya gittim ve zırıl zırıl ağladım. Resmen hayaller hayatlar yaşadım o an. "Ben neden döndüm" dedim kendi kendime. Bu olay üstüne 2 gün konuşmadık bir de. Sonra normale döndük. Ama bu olay çok zorum gitti ve aylar geçmesine rağmen ben o rehberi hala unutamadım. Bazen çok bunalıyorum herşeyi bırakıp ona gidesim geliyor. Veya ona hislerimi söylemek. Bir yandan yaptığım şey çok ayıp, hayatımda birisi var. Empati yapıyorum ama bu kafayla o da olmuyor çünkü eğer sevgilim bir başkasına sevse onunla mutlu olsun diyorum. Çok çaresizim, çok ağlıyorum. Hissettiğim şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum. Onu iliklerime kadar çok özlüyorum, rüyalarımda görüyorum.
Aylardır sustum ilk defa sizlerle paylaştım artık dayanacak gücüm kalmadı. Lütfen bana yardım edin, yol gösterin. Canım çok yanıyor :'(

Bence siz hayallere dalmışsınız mesela rehberin size değişik bakması gibi. Adama gözlerinizi dikip bakmışsınız o da bakmış işte. O adam orada işini yapıyor. İşi de konuşmak anlatmak. Ve rehberler anlatma işini güzel yapmaya çalışır araya şakalar katmaya çalışır falan. Normalde nasıl biri oldugunu nereden bileceksiniz. Hele romantikliğini. Ama illa öyledir diyorsanız ayrılın yani. İlk ayrılan siz olmayacaksınız . Aşk bitince ayrılıyor zaten çoğu insan

Sevgilinizden ayrılın yazık sevgilinize aldatiliyor.

Sevgilinizden ayrilinca eğer hala icinizde ukde ise açılın diğer adama.

Sevgilinizle başka sorunlarınız da var belli ki. Ne cesaret size kaybettiğiniz para için kızıyor? O mu verdi parayı? Verse bile kızamaz buna, çocuk musunuz siz? Biraz anlatın diğer sorunlarınızı, ona göre yorum yapalım.

Önce seni bu kadar duygusal boşlukta bırakan sevgiliye yol ver. Sonra ismini vs biliyorsan sosyal ağlardan ara bul ekle, sevgilisi varsa kabul etmez zaten. Sen de onun ilgisini çekmişsen biseyler olur,ha devamı gelmezse eklemez konuşmaz vs demek ki sen kafanda kurmuşsun. Yani sonuçta birşey kaybetmezsin. O olmazsa duygularına hitap eden başkası olur. Elindekiyle mutsuz olacağına, milyon ihtimallere kapını aç derim.

Öbür adamla ne olur o sonraki konu
Önce sevgilinden ayrıl
İyi insan =iyi ilişki değil her zaman
Belli ki sevgin heyecanın bitmiş, ayrıl yoluna bak

Sevgilin kızmakta çok haklı.
Adama gelir gelmez paradan bahsetmişsin. Bir de kırıldım diyorsun.

Ayrıca rehber işi de çok boş bir hayal.
Eminim diğer kadınlardan da kendisine farklı baktığını, ayrı ilgilendiğini düşünen vardır.
Bir kez gördüğün rehber niye senle ilgilensin?
Boş işler..

Adam para için kızmamış ki.
Konu sahibi gelir gelmez para mevzusu açtığı için kızmış.
Adam özlendiğini duymak istemiş

Rehber konusunda yanılma payınız çok yüksek ama her halükarda sevgilinizden ayrılın. Birbirinize uygun da değilsiniz mutlu da değilsiniz.

rehberinevli olmadığından yada ilişkisi olmadıgından emin misiniz? eğerki size ilgi duysa iletişim bilgilerinize ulaşması çok kolay sizi arar ve size ulaşırdı bir şekilde.. rehber sevgililerim oldu , genelde etraflarında çok kadın olduğundan dolayı sürekli insanlarla iç içeler ve hitap şekilleri genelde büyüleyicidir çoğu zaman aldatmaya mehilli olurlar, yani sağlam pabuç değiller geneli böyle...
siz belliki sevgilinizi artık sevmiyorsunuz bence öncelikle var olan ilişkinizi bir gözden geçirin ve gerekirse ayrılın.
sonrasında hala aklınızda rehber bey varsa sosyal medyadan ekleyin gerisini zaman gösterir zaten ama ben olsam rehber mi asla derdim çünkü benim 2 kez ağzım yandı kimseyede tavsiye etmem rehber bir sevgili

Adam özlendiğini duymak istemiş[/QUOTE]

Hayır öyle değil. Nasıl geçti vs diye konuşurken oralardan bahs ediyordum ve lafın arasında bunu söyledim ve devam anlatıyordum ama o durup durup bu para konusuna döndü. Ablattığım şeylere değil kaybolan paraya taktı.

Adam özlendiğini duymak istemiş

Hayır öyle değil. Nasıl geçti vs diye konuşurken oralardan bahs ediyordum ve lafın arasında bunu söyledim ve devam anlatıyordum ama o durup durup bu para konusuna döndü. Ablattığım şeylere değil kaybolan paraya taktı.[/QUOTE]

Evet tekrar okudum öyleymiş.
Özür dilerim o konuda sert çıktım.

Duygusal boşluk. Galiba dediğiniz gibi yaşadığım bu.

Hayır çalışıyorum ve kendi paramdı. Ama dediğiniz gibi olsa bile kasıtlı yapılan birşey değil. Öyle büyük sorunlarımız, tartışmalarımız çok yok ama o duygusallık bağ kalmadı galiba. Dediğim gibi arkadaş gibiyiz.

Evet kendini tanıtırken bekar olduğunu söylemişti. Diğer arkadaşlar da orada konuşurken öğrenmişler hayatında kimse yok. Aynı biz aynı ülkede bile yaşamıyoruz yani olma ihtimali zaten çok zor ve dediğiniz gibi her seferinde başka bir yerde. Herşeyi düşündüm ama bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…