Kafam karışık

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Arkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Biliyorum allah ne yazdıysa, olacak neyse o olur.
Ama ya ben 20 yaşındayım, boşanıyorum, bunu ilerde herkes bilip bilmeden bu boşanmış deyip beni kimse istemez diye korkuyorum? Boşanmışa saadece boşanmış mı oluyor?

Önceki konularınıza bakmadım. Üçüncü evliliğini hiç evlenmemiş bir adamla yapıp, gayet mutlu olan bir kadın tanıyorum.
Sizi mutsuz edecek olan bir kez evlenip ayrılmış olmanız değil de, bunu bir kusur gibi görüp, karşı tarafa bunu hissettirmeniz ve onun da bunu bir kusur olarak görmeye başlaması olabilir ancak. Utanılacak bir şey yapmadınız, evlenmiş olmak sizi daha değersiz kılmıyor, hala aynı Merve'siniz.

O zihniyette olan insanlarda var, olmayanlarda. Umarım zihniyeti temiz sizi hak eden birisi ile bir gelecek kurarsınız 🙃🙃

Ama ya ben 20 yaşındayım, boşanıyorum, bunu ilerde herkes bilip bilmeden bu boşanmış deyip beni kimse istemez diye korkuyorum? Boşanmışa saadece boşanmış mı oluyor?
Nasip bu işler. Şuan ki durumunuzu düşünün. Çok zor olmalı.

20 yaşında evlenip boşandığınıza göre hayatta bir çok şeyi yarım bırakıp evlendiniz demektir. Bence ilerdeki evliliğinizi düşünmek yerine yarım bıraktıklarınıza odaklanın öncelikle. Kafanızı dinleyin , kendinize vakit ayırın. Bunları düşünmek için daha çook erken, genceciksiniz daha.
Sorunuzun cevabına gelirsek, etrafım hiç evlenmemiş adamlarla ikinci evliliğini yapan kadınlarla dolu.

Önceki konularınıza bakmadım. Üçüncü evliliğini hiç evlenmemiş bir adamla yapıp, gayet mutlu olan bir kadın tanıyorum.
Sizi mutsuz edecek olan bir kez evlenip ayrılmış olmanız değil de, bunu bir kusur gibi görüp, karşı tarafa bunu hissettirmeniz ve onun da bunu bir kusur olarak görmeye başlaması olabilir ancak. Utanılacak bir şey yapmadınız, evlenmiş olmak sizi daha değersiz kılmıyor, hala aynı Merve'siniz.
Hayır kendisi de boşanmış insan istemiyor gibi. Boşanmışa boşanmış mı olur sadece nasıl bir soru?

Kaç yaşında evlendin de 20 de boşanıyorsun, daha boşanmadan yeniden evlenmeyi dert ediyorsun arkadaşım? Biraz da başka bir şeye kanalize mi olsanız, eğitim, ya da mesleki gelişim mesela?

Konunuza baktım. Görümceniz abinizle evliymiş, ve onlar ayrılınca eşiniz de sizi baba evine yollamış. 2 ay oldu sanırım, boşanma davanız açıldı mı? Siz bu 2 ay hiç eşinizle konuşmadınız mı?

Nerden çıkartıyosunuz bu düşünleri ya ? Biraz kendinize güvenin. 2 kuzenim var ikisi de çocuklu bir sekilde eşlerinden ayrıldı ve ikisi de hiç evlenmemiş insanlarla evlendi. Umarım bir sonraki tercihiniz çok daha doğru olur. Allah gönlünüze göre versin

Canım bu işler nasip kısmet tamamen sen önce bu zor günleri atlat daha çok gençsin

Daha boşanmadan tekrar evlenemem diye mi korkuyorsunuz!hele bir.bosan önce bacım.

Bu piskoloji sanirim bosanmayi dusunun herkes de var bende oyleydim insanlar ne dicek evlendi bosandi olcam hakkimda ne düşüncekler vs.. Vs.. Ama iyiki bosanmisim valla millet ne dicek diye hayatimi zehir etmemisim simdi tekrar evliyim 😂 kocamin ilk benim 2. Yani daha once hic evlenmemis sevgilisi bile olmamis bi adamla evlendim..

senin durumunda olsam kurtulayım da ikinci kere evlenmek eksik kalsın derim ama sen hala neler düşünüyorsun.
Ben herşeyi ama herşeyi çok ince düşünen birisiyim. Ben tabi şimdi evleneyim evleneyim diye düşünmüyorum ama saadece fikir almak istedim

Teşekkür ederim doğrusun içime soğuk su serptin allah razı olsun

20 yaşında evlenip boşandığınıza göre hayatta bir çok şeyi yarım bırakıp evlendiniz demektir. Bence ilerdeki evliliğinizi düşünmek yerine yarım bıraktıklarınıza odaklanın öncelikle. Kafanızı dinleyin , kendinize vakit ayırın. Bunları düşünmek için daha çook erken, genceciksiniz daha.
Sorunuzun cevabına gelirsek, etrafım hiç evlenmemiş adamlarla ikinci evliliğini yapan kadınlarla dolu.
😊

Back
X