Kafam karışık

Arkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Biliyorum allah ne yazdıysa, olacak neyse o olur.
Ama ya ben 20 yaşındayım, boşanıyorum, bunu ilerde herkes bilip bilmeden bu boşanmış deyip beni kimse istemez diye korkuyorum? Boşanmışa saadece boşanmış mı oluyor?
Bende 20 yaşındayım. İnan böyle düşünen boşanmış vs diye yok artık. Varsa da geri kafalı yobaz insanlardır onlarda uzak olsun zaten. Sıkma canını Zaten kötü bir deneyim atlatmışsın yeniden evlilik falan düşünmek için erken zamanı gelince allah hayırlısını çıkarır karşına

Zaten senin bosanmis olmani sorun eden biri karsina cikarsa asla evlenme. Sana defolu muamelesi yapilmasina musade etme. Bosanmak suc degil. Ben de bosandim. Bekarim.

Konunuza baktım. Görümceniz abinizle evliymiş, ve onlar ayrılınca eşiniz de sizi baba evine yollamış. 2 ay oldu sanırım, boşanma davanız açıldı mı? Siz bu 2 ay hiç eşinizle konuşmadınız mı?
Evet 2 ay oldu, dava yakında açılacak her iki taraf için... eşimle konuşmadım şöyle çünkü.. abimin eşi geri geldiğinde (bende kayınannem gil le oturduğum için oradaydım, kendi babam ortalık soğuyana kadar 1 hafta gel burda dur dedi, kocam benim gitmemi istemedi bende gitmedim. 3 gün bana sahip çıktı, ailesi benle hiç konuşmuyordu çünkü saaten kızları baştan beri yalan uydururdu onlarda inanır, güçleri bana yettiği için bana eziyet ederlerdi... sonra kocam bi baktım bana git dedi, yalvardım yakardım neden noldu dedim, sen git dedi (kendi babam gile - onlarla aramız 2 saat yol) benden de telefon bekleme, seni sormayacam, kafamı dinleyecem dedi, bi kaç ay git dedi, seni görmeyede gelmeyecem heves etme dedi. Ve gidince burdan bi ev kirala herşeyi karşıla ben belki gelir yanına oturum dedi. Kısaca kovdu beni

Ben evliyim ama bugün bosansam yeminle söylüyorum zerre aldırmam başım dimdik gezerim.Hayir ne oluyor boşanınca anlamıyorum.Erkeksiz kadın yada boşanmış kadın hiç mi yani?Sanki adam öldürmüş,sanki yüz kızartıcı suç mu işlemiş? Nedir yani boşanmış olmak kırın bu sacma sapan yargıları..

Bende 20 yaşındayım. İnan böyle düşünen boşanmış vs diye yok artık. Varsa da geri kafalı yobaz insanlardır onlarda uzak olsun zaten. Sıkma canını Zaten kötü bir deneyim atlatmışsın yeniden evlilik falan düşünmek için erken zamanı gelince allah hayırlısını çıkarır karşına
İnşallah🤲🏼

Back
X