- 4 Temmuz 2021
- 3
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Lady Midnight
Geçtiğimiz yaz bir adamın bakışları dikkatimi çekmişti. Ondan çok etkilenmistim. 6 ay önce ona olan ilgimi itiraf ettim. O da bana benden etkilendiğini söyledi. 1 hafta kadar konuştuktan sonra biz birbirimize göre uygun değiliz diyip kestirip attı ve bir daha ona mesaj atmamamı söyledi. Hiç mesaj atmadım. Bu yaz tekrar karşı karşıya geldik. Benden kaçıyor mu yoksa halen birşeyler hissediyor mu kafam karıştı. İkimizin evleri karşı karşıya bakıyor ve ikimizde 4.katta oturuyoruz. İki ev arasındaki mesafe 50 metre ya var ya yok. geçtiğimiz yaz balkona her çıktığında hep bana doğru dönük oturur öyle bakardı. Bu yaz balkonda en köşeye çekiliyor. Ara sıra egilip ya da dönüp bakıyor. Balkona çıktığında önce en uca gelip benim evime doğru bakıyor sonra gidip en köşeye oturuyor görünmeyecek şekilde. Geçen gün çamaşır asıyordum , bir baktım evin önünde yürürken bana bakıp gidiyor benim baktığımı görünce kafasını çeviriyor. Söylediğiyle yaptığı birbirini tutmuyor. Ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım. O mesaj atma dedikten sonra asla mesaj atmadım. Onun baktığını da yegenimden biliyorum. Ben arkamı dönüp oturuyorum hep. Lütfen bana bir akıl verin. Dalga geçmeden lütfen.