Kafam karıştı şimdi ne yapacağım?

Lady Midnight

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
3
0
1
30
Geçtiğimiz yaz bir adamın bakışları dikkatimi çekmişti. Ondan çok etkilenmistim. 6 ay önce ona olan ilgimi itiraf ettim. O da bana benden etkilendiğini söyledi. 1 hafta kadar konuştuktan sonra biz birbirimize göre uygun değiliz diyip kestirip attı ve bir daha ona mesaj atmamamı söyledi. Hiç mesaj atmadım. Bu yaz tekrar karşı karşıya geldik. Benden kaçıyor mu yoksa halen birşeyler hissediyor mu kafam karıştı. İkimizin evleri karşı karşıya bakıyor ve ikimizde 4.katta oturuyoruz. İki ev arasındaki mesafe 50 metre ya var ya yok. geçtiğimiz yaz balkona her çıktığında hep bana doğru dönük oturur öyle bakardı. Bu yaz balkonda en köşeye çekiliyor. Ara sıra egilip ya da dönüp bakıyor. Balkona çıktığında önce en uca gelip benim evime doğru bakıyor sonra gidip en köşeye oturuyor görünmeyecek şekilde. Geçen gün çamaşır asıyordum , bir baktım evin önünde yürürken bana bakıp gidiyor benim baktığımı görünce kafasını çeviriyor. Söylediğiyle yaptığı birbirini tutmuyor. Ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım. O mesaj atma dedikten sonra asla mesaj atmadım. Onun baktığını da yegenimden biliyorum. Ben arkamı dönüp oturuyorum hep. Lütfen bana bir akıl verin. Dalga geçmeden lütfen.

Akil verecek bir durum yok canım,o laftan sonra ben ona bakmazdim bile ki; baktigini göreyim..O andan sonra benim icin bitmistir hadi diyelim bakiyor gururunu ayaklar altina alip tekrar mi döneceksin?

Onun yaptığı herşeyi görüyorsunuz demek siz daha çok bakıyorsunuz belki bu adamın dikkatini çekiyor bakıyor
Siz bakmayın görmeyin
Yaşlar kaç bu arada
Adamın ilgisi varsa ki sanmıyorum bakmakla ne ilgisi var gelir söyler
Kaç gün daha bakıcak ki
Afedersiniz öküz tren meselesi gibi

Yani hiç bir şekilde umursamayın...görüşme olmuş ve uygun değiliz demiş size...bu sizin için yeterli olmalı. Ayrıca balkon olsa bile sürekli bakması rahatsız edici bir durum...bende gördüğünüz yerde söyleyin bunu. Tm görüştük uygun değiliz dendi...ben balkonumda rahat oturamıyacakmıyım bakıp bakıp durmasanız sevinirim gibi birşeyler.

Ama şimdi diğer yazanları okudum onlarada katıldım..bir insan veğenildiğini biliyorsa acaba bakıyormu düşüncesiyle bakabilir..rahat bırakın adamı baköayın daha🤣🤣🤣🤣

Adam daha ne kadar net olabilir ki sizinle ilgilenmediği konusunda?

17 yaşında değilseniz balkondan balkona kimse bakışmaz. Siz öyle anlamlandırmak istiyorsunuz sadece.

Geçtiğimiz yaz bir adamın bakışları dikkatimi çekmişti. Ondan çok etkilenmistim. 6 ay önce ona olan ilgimi itiraf ettim. O da bana benden etkilendiğini söyledi. 1 hafta kadar konuştuktan sonra biz birbirimize göre uygun değiliz diyip kestirip attı ve bir daha ona mesaj atmamamı söyledi. Hiç mesaj atmadım. Bu yaz tekrar karşı karşıya geldik. Benden kaçıyor mu yoksa halen birşeyler hissediyor mu kafam karıştı. İkimizin evleri karşı karşıya bakıyor ve ikimizde 4.katta oturuyoruz. İki ev arasındaki mesafe 50 metre ya var ya yok. geçtiğimiz yaz balkona her çıktığında hep bana doğru dönük oturur öyle bakardı. Bu yaz balkonda en köşeye çekiliyor. Ara sıra egilip ya da dönüp bakıyor. Balkona çıktığında önce en uca gelip benim evime doğru bakıyor sonra gidip en köşeye oturuyor görünmeyecek şekilde. Geçen gün çamaşır asıyordum , bir baktım evin önünde yürürken bana bakıp gidiyor benim baktığımı görünce kafasını çeviriyor. Söylediğiyle yaptığı birbirini tutmuyor. Ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım. O mesaj atma dedikten sonra asla mesaj atmadım. Onun baktığını da yegenimden biliyorum. Ben arkamı dönüp oturuyorum hep. Lütfen bana bir akıl verin. Dalga geçmeden lütfen.
Dalga geçilecek bir durum yok ama o ilgi duysa birşey mi deyişecek? Kendinizi ' o istediği zaman ayrilir, ama yeniden ilgi gosterirse de başimin ustunde yeri var' konumuna getirmeyin...

Dalga geçilecek bir durum yok ama o ilgi duysa birşey mi deyişecek? Kendinizi ' o istediği zaman ayrilir, ama yeniden ilgi gosterirse de başimin ustunde yeri var' konumuna getirmeyin...
Hayır sadece ne tepki vereceğimi şaşırmış haldeyim. Çünkü gerçekten ona karşı birşeyler hissediyordum ve bir anda kestirip atması çok üzmüştü beni. Şimdi bir anda karşımda görünce ve bakmaya da devam ettiğini görünce ne bileyim. O bir haftalık konuşma da yüz yüze bile değildi. Sadece mesaj.

Balkonu kapattırın perde asın varsa cam yoksa ip gerip örtü asın 2/3 gun dursun :) ıletısıme gecer derdı bakmaksa değilse aynen devam eder.😂

Hayır sadece ne tepki vereceğimi şaşırmış haldeyim. Çünkü gerçekten ona karşı birşeyler hissediyordum ve bir anda kestirip atması çok üzmüştü beni. Şimdi bir anda karşımda görünce ve bakmaya da devam ettiğini görünce ne bileyim. O bir haftalık konuşma da yüz yüze bile değildi. Sadece mesaj.
Anliyorum canim. Tabi insaniz duygular bizler için. Ama fazla bağlanmamaya çaliş çunki uslubu çok yalniş onun. Bu yuzden ayni şeyin ikinci kez tekrarlanma ihtimali her zaman olucak eyer devam ederseniz konuşmaya. O olmazsa karşi binada nasil davranicaksan oyle davranmaya çaliş. Mesela balkonda işin yoksa bakma. Hem bakdikca onun ekmeyine yağ suruyorsun. Hiç sevmem birinin totosunu kaldirmayi. Kaçan kovalanir taktiyini uygula. Sen umursamamaya çaliş

Back
X