Kafam karıştı yardım

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
Kese etrafında 2nci defa kanamam oldu 1gün hastanede kaldım hala çok koyu kanamam var istirahat ederek geçeceğini söyledi. merak ettiğim şu en son ultrasonda bebeğim 11hafta 3gün gözüküyordu sonda baktığında 10hafta 6gün dedi nasıl oluyor soramadan gitti bile. Bilgisi olan yazsın lütfen.

Kese etrafında kanamam olmuştu istirahat ve günde en az 1. 5 litre su icerek kurtuldum.Bebegin duruşuna göre değişebiliyor.Bebegin kafa bacak gobek gibi ölçüleri toplanıp makina ona göre hesaplıyor.

Kese etrafında kanamam olmuştu istirahat ve günde en az 1. 5 litre su icerek kurtuldum.Bebegin duruşuna göre değişebiliyor.Bebegin kafa bacak gobek gibi ölçüleri toplanıp makina ona göre hesaplıyor.
Kanamadan dolayı küçülme değil yani duruştan mı

Beta kontrolu yapılıyormu? Betada düşüş var mı?ayrıca kesede bebek var mı?

Beta bakılmadı ama bebekte görünüyordu kalp atışı da vardı
O zaman sıkıntı olucagını sanmıyorum
. Buyuk ihtimal ultrason farkından dolayı kese boyutu degişmiştir. Doktorunun tavsıyelerını dinle. Rabbım saglıcakla kavustursun yavruna

Kanama kese dışında olduğu sürece bebegin gelişimini etkilemiyor. Kesin istirahat yapmak gerekiyor. Afadersin tuvalet dışında 6 ay yattım. Bide igne vermedi mi doktor sana. Onu merak ettim
Acile gittiğimde bir iğne serum veruldu sonra ki gün sadece progestan. Kanamayı Kese dışında anladım yakın devlet hastanesi olduğu için gece birde gittim maalesef ne doğru düzgün bir şey söydiler ne ilgilendiler.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.bende iki defa kanama bölgesi yaşayan ve yeni atlatan birisiyim.insallsh bir daha oluşmaz bir an önce iyileşirsin.canim oluyor öyle şeyler 3 gun ilerde yada 4 gun sonra falan takılma.ultrason ölçümleri tutmayabiliyor.rahat ol..sa ta göre hangi günsen odur canım.

Olcume gore soyluyolar ultrasonda kac gnluk oldugunu panik yapma cnim yanlis olcse yanls sonuc cikiyomus. Dr kotu bsy olsa soylerdi zten

Benim de farklı doktorlarda farklı çıkıyordu sürekli en son geç döllenme dedi birisi şimdi iki hafta olması gerekenden geri yani adet tarihiyle uyuşmuyor belki öyledir senin de kanamayla alakası olmaz bence

Kanama kese dışında olduğu sürece bebegin gelişimini etkilemiyor. Kesin istirahat yapmak gerekiyor. Afadersin tuvalet dışında 6 ay yattım. Bide igne vermedi mi doktor sana. Onu merak ettim
Az önce eşim söyledi hemşire kesede yırtılma oldu demiş zamanla düzelir mi haftası acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…