- 20 Şubat 2020
- 21
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi Kalimero123
-
kesinlikle yavşakKotu biri degıl de y*vsak.
Kotuyu y*vsaklardan daha cok severım mesela ben.
Evlı barklı adamsın seni özledim nedir ya, kanka da degılım diyorsunuz.
Hıc sevmem böyle lacka tipleri.
Erkek kankam olur ama kankaligini istemedigim biriyse ve boyle davranıyorsa tiksinirim.
Sürekli tersliyorum sonra pişman oluyorum ben mi abartiyorum diyorum kendi kendimeHoşlanmadıysanız halinden tavrından, bozun bir kaç kere, çekilin kenara.
Size iyi hissettirmeyen bir şeye zorla maruz kalacak değilsiniz..
Açık açık söyleyin o zaman, ben seninle bu sekilde bir samimiyetimiz oldugunu düşünmüyorum, bundan hoşlanmıyorum da, lütfen şu gereksiz hitapları, laçka muhabbeti kaldıralım diye.Sürekli tersliyorum sonra pişman oluyorum ben mi abartiyorum diyorum kendi kendime
Sürekli tersliyorum konuşmuyorum ama yine aynı en başta böyle davranmiyordu sonra cinsel şakalar kankamsin sen benim falan demeye başladı ben hiç bu kadar yakinlasmadim kimseyle kanka olmadım açıkçası seviyeli oldum bu yüzden dedim acaba problem bende miTerslesene neden susuyorsun. Susarsan ondan hoslandigini sanar
Cinsel şakalar derken ? Yok artık!Sürekli tersliyorum konuşmuyorum ama yine aynı en başta böyle davranmiyordu sonra cinsel şakalar kankamsin sen benim falan demeye başladı ben hiç bu kadar yakinlasmadim kimseyle kanka olmadım açıkçası seviyeli oldum bu yüzden dedim acaba problem bende mi
Evet diğer kızlarada aynı şekilde yapıyor agdalarini bile biliyor yani isin komik tarafı herkes onu seviyor anlamiyirum gerçektenCinsel şakalar derken ? Yok artık!
İğrenç gerçekten. Herkes nasıl seviyor anlamıyorum.Evet diğer kızlarada aynı şekilde yapıyor agdalarini bile biliyor yani isin komik tarafı herkes onu seviyor anlamiyirum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?