Kafam karıştı

Kalimero123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
21
6
1
36
Selam kızlar
Brnim bu kişiye karşı hislerim yok ama kafami karıştırıyor ve çevremde kötü biri olarak taninmak istemiyirum hiç uygun gördüğüm bir durum değil.Tanidigim bir arkadaş var.Evli ve sürekli benimle uğraşıyor kanka falan diyor sizce bekar bir kızla evli bir erkek kanka olur mu böyle düşündüğüm için bana yobaz diyorlar ben evli bir erkekle özel hayatımi konuşmak istemiyorum sırf bu yüzden arkamdan kezban diyorlar ben o kişiyi görmediğim günler beni özledin mi sen yokken seni sordum falan diyor kötü bir niyeti olsa herkesin içinde söylemez başta bana değil digerlerine karşıda öyledir diye düşündüm ortamda sürekli bir ovmeler ben yokken nasıl bilmiyorum.Arkadaşının yanında seni sordum herkese dedi ben böyle kalakaldım o da ne yaptin falan dedi diğer arkadaş
O da benim kankam falan diyor benim için . kimsenin günahına girmek istemiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum ben mi abartiyorum acaba arkamdan yobaz ya da kezban desinler istemiyorum iki insan arkadaş olur ben buna karşı değilim ama o kişiyle konuşurken rahat olamıyorum ortak çevremiz olduğu için mecburen görmek zorunda kalıyorum.Ben mi abartiyorum acaba

Kotu biri degıl de y*vsak.
Kotuyu y*vsaklardan daha cok severım mesela ben.
Evlı barklı adamsın seni özledim nedir ya, kanka da degılım diyorsunuz.
Hıc sevmem böyle lacka tipleri.
Erkek kankam olur ama kankaligini istemedigim biriyse ve boyle davranıyorsa tiksinirim.

Fazla samimi birine benziyor. Hani sınırını bilmeyen samimiyetler olur ya? Başka bir niyeti olsa herkesin içinde söylemez zaten.

Kotu biri degıl de y*vsak.
Kotuyu y*vsaklardan daha cok severım mesela ben.
Evlı barklı adamsın seni özledim nedir ya, kanka da degılım diyorsunuz.
Hıc sevmem böyle lacka tipleri.
Erkek kankam olur ama kankaligini istemedigim biriyse ve boyle davranıyorsa tiksinirim.
kesinlikle yavşak
sen hayırdır ya ne kankalığı filan desenize
şöyle bir sert çıkın bence :kahve:

Sürekli tersliyorum sonra pişman oluyorum ben mi abartiyorum diyorum kendi kendime
Açık açık söyleyin o zaman, ben seninle bu sekilde bir samimiyetimiz oldugunu düşünmüyorum, bundan hoşlanmıyorum da, lütfen şu gereksiz hitapları, laçka muhabbeti kaldıralım diye.
Yahu size kezban demesinler diye her şeye eyvallah mi edeceksiniz?
Az durusunuz olsun.

Terslesene neden susuyorsun. Susarsan ondan hoslandigini sanar
Sürekli tersliyorum konuşmuyorum ama yine aynı en başta böyle davranmiyordu sonra cinsel şakalar kankamsin sen benim falan demeye başladı ben hiç bu kadar yakinlasmadim kimseyle kanka olmadım açıkçası seviyeli oldum bu yüzden dedim acaba problem bende mi

Sizde herkesin içinde tersleyin bir gün. O madem herkesin yanında seni sordum herkese diyor. Kanka deme rahatsız oluyorum deyin. Hiç hoş değil deyin.

Sürekli tersliyorum konuşmuyorum ama yine aynı en başta böyle davranmiyordu sonra cinsel şakalar kankamsin sen benim falan demeye başladı ben hiç bu kadar yakinlasmadim kimseyle kanka olmadım açıkçası seviyeli oldum bu yüzden dedim acaba problem bende mi
Cinsel şakalar derken ? Yok artık!

Bir şey yapabilene kadar kezban. Siz aman benim için şunu mu derler, aman benden nefret etmesinler diye sessiz sakin, sinik bir duruş sergiledinizse hemen atlayan atlaya

Ne kadar da sizi baskı ile durumu normalleştirmeye çalışmışlar. Abi - kanka ayağı g.t ayağı demişler, doğru.
İş yerinde benim de çok arkadaşım oldu, samimi olduklarım da oldu ama ben rahatsız hissetmedim. O hissiyatı bir şekilde alıyorsanız zaten bir sıkıntı vardır. Direk tersleyeceksiniz. Kezbansam kezbanım ne var?

Olsun iş yerinde saygılı, mesafeli ve kezban olayım, herkes işine dönsün. ... bey hiç hoşuma gitmiyor, lütfen bu hitapları kullanmayın. Ben iş yerinde yakınlığı sevmem. Bu kadar.

Siz size kezban diyen insanlarla muhatap olmamalısınız siz gayet doğru olanı yapıyorsunuz adam evli ve bu hoş gelmiyor size asıl onlar kezbanmışki böyleleriyle arkadaşlıkları iyi buluyorlar terbiyesizler Allah adamın karısına sabır versin

Insanlara gore mi durus sergileyeceksiniz,
rahatsiz olmussunuz, izin vermeyin.
ben de insan icinde bozmalisiniz diyorum,
emin olun kezban falan demek yerine size daha cok saygi duyacaklardir.

Back
X