- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Rezill olurum diye adamı görünce yüz çevirmiş hdjdjdj 35 yaş bunalımıAdama bu kötülüğü yapmaz umarim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezill olurum diye adamı görünce yüz çevirmiş hdjdjdj 35 yaş bunalımıAdama bu kötülüğü yapmaz umarim![]()
Sanmıyorum mu?Hayır sanmıyorum
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama ben mesela şimdi konu sahibini tanımlarken kibirli, istemem yan cebime koyculardan desem hoş olur mu? OlmazHalaa bu saat oldu bu cümleye gülüyorum
Kara bir şey diye beğenmediği adama kapı aralamış![]()
Hayır öyle değil, kadınların çoğu da görüntüsünden dolayı beğenmezdi . İyiliği nezaketine karakterine asla laf olmazHalaa bu saat oldu bu cümleye gülüyorum
Kara bir şey diye beğenmediği adama kapı aralamış![]()
Gel gelelim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz dimiHayır öyle değil, kadınların çoğu da görüntüsünden dolayı beğenmezdi . İyiliği nezaketine karakterine asla laf olmaz
Aaa neden acaba düşündüm düşündüm neden bulamadım ben.Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Ahahahaha hiç güleceğim yoktu, kahkaha attımHayır sanmıyorum
Hay maşallah ne güzel cevap olmuş ya ağzınıza sağlık ağzınıza6 yıldır ikisiyle de bir ilerleme olmadıysa şu saatten sonra olacağını sanmıyorum. Ama temennim olursa umarım ikincisi olur. İlkine layık değilsiniz çünkü, daha iyilerini hak ediyor.
Nasıl bir üslup bu? Çirkin kara bir şey ne demek? Sanki böcekten bahsediyorsunuz. Kurban olun ayol. Yaşınız 35 ama bir ergenlik var sizde.Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Verin adamın adresini biz yazalım kurtulsun madem siz yazmıyorsunuz. Diyelim bu kadın sizi böyle görüyor diye.Aslında bu kelimeyi kullanmamam gerekiyordu ama söyledim bı defa bunu kendisini öyle gördüğümü anlasa daha benimle konuşmaz iyice kendi dünyasına çekilir . Nasıl yapayım bilmiyorum
Bunu yaparım hiç yoksa birşeylerden emin olmak adına artık içimi kemirmesin. Instagram hesabıni verebilirim gizli olarakVerin adamın adresini biz yazalım kurtulsun madem siz yazmıyorsunuz. Diyelim bu kadın sizi böyle görüyor diye.
Arkasından şikayet ediyorsunuz ya bu şekilde. Bari yürekli davranın da yüzüne net bir şekilde söyleyin. Bu ne böyle yedek kulübesinde bekletir gibi.
182ye sen olumlu bakıyosun da o senden haberdar mı acaba denizcim. Yanına yakıştırıyor mu çirkin kara bir şey diyor mu bilemiyoruzMerhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
bana verBunu yaparım hiç yoksa birşeylerden emin olmak adına artık içimi kemirmesin. Instagram hesabıni verebilirim gizli olarak
Yok burdan bir şekilde yazın üyelere yazın tek benim dememle olmaz sizi çok seviyor ya belki konduramaz sizin öyle dediğinizeBunu yaparım hiç yoksa birşeylerden emin olmak adına artık içimi kemirmesin. Instagram hesabıni verebilirim gizli olarak
Böcekler falan bize çirkin, kara bir şey olarak görünüyor küçük oldukları için ama yakından tüm yüzü görünür şekilde çekilen fotolarında çok güzeller. Bazılarının alacalı renkleri var bazılarının gerçek olmayacak kadar güzel maske gibi gözleri. Bazılarının 5 tane minnacık ışıldayan gözleri. Bizler göremiyoruz sadece. Buradaki adamın içimin güzelliğinin konu sahibi tarafından fark edildiği halde görülmemesi gibi.Nasıl bir üslup bu? Çirkin kara bir şey ne demek? Sanki böcekten bahsediyorsunuz. Kurban olun ayol. Yaşınız 35 ama bir ergenlik var sizde.
Bu eleştiriniz çok iyi dikkate alacağımBöcekler falan bize çirkin, kara bir şey olarak görünüyor küçük oldukları için ama yakından tüm yüzü görünür şekilde çekilen fotolarında çok güzeller. Bazılarının alacalı renkleri var bazılarının gerçek olmayacak kadar güzel maske gibi gözleri. Bazılarının 5 tane minnacık ışıldayan gözleri. Bizler göremiyoruz sadece. Buradaki adamın içimin güzelliğinin konu sahibi tarafından fark edildiği halde görülmemesi gibi.
Umarım adam bir an önce uyanır ama ya konu sahibi iyi rol yapıp düşüncelerini saklıyor ya da adam baya saf. Zor görür gibi
Ne güzel yazmışsınız. Yani ben böceği örnek verince bile bi durup ya böceği de Allah yarattı dedim. Ama konu sahibini anlamam mümkün değilBöcekler falan bize çirkin, kara bir şey olarak görünüyor küçük oldukları için ama yakından tüm yüzü görünür şekilde çekilen fotolarında çok güzeller. Bazılarının alacalı renkleri var bazılarının gerçek olmayacak kadar güzel maske gibi gözleri. Bazılarının 5 tane minnacık ışıldayan gözleri. Bizler göremiyoruz sadece. Buradaki adamın içimin güzelliğinin konu sahibi tarafından fark edildiği halde görülmemesi gibi.
Umarım adam bir an önce uyanır ama ya konu sahibi iyi rol yapıp düşüncelerini saklıyor ya da adam baya saf. Zor görür gibi