- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
kızlar şuanda bir iişkim var 10 aydır birlikteyiz. çok iyi birisi. birbirimize benziyoruz. fedakar. beni çok önemsiyor ve seviyor. hasta olsam işten izin alıyor geliyor beni hastaneye götürüyor falan. bende seviyorum onu. şu ana kadar evlilik mevzuları açıldı. sadece iş durumu düzene girsin diye beklemedeyiz. benim işim yok. kpss hazırlanıyorum. eee ne güzel niye anlattın derseniz şöyle ki; kültürel olarak farklıyız. aile yapılarımız yani. ve benim ailem böyle şeylere takar maalesef. beni mutlu eder mi diye tabiki düşünürler ama her aile çocuğu için daha iyisini ister ya onlarda benim için daha iyisini istemelerinden kaynaklı. bu da benim kafamda soru işaretiydi hep. ama evliliğe daha vakit var diye de hep erteledim bu sorunu... zamana bıraktım.. çok seversem çekerim resti bizimkilerde kabul eder dedim.
ama gel gör ki şuan garip bir çıkmazdayım. birisiyle tesadüf tanıştım. yani 2-3 kez konuştum art niyetli olarak değil tabiki. bir iş yerinde denk geldik. orda müdür yardımcısı. bana karşı birşeyler hissettiğini hissettim. zaten yakın bir iş arkadaşı da durumu söyledi üstü kapalı. aklımdan gitmiyor şimdi o kişi. bir hamle yapmıyorum sonuçta sevgilim var ve değer veriyorum ona. ama gel gör ki kafamı karıştırmaya yetti...
şimdi diyorum ki;
madem sevgilimi seviyorum niye o zaman o adam dikkatimi çekiyor? aklıma geliyor?
yada o aileden kaynaklı sorunlar beni sevgilimden soğuttu ve şimdi karşıma başkası çıkınca mı farkına vardım?
bu adam karşıma çıkmasaydı da sevgilimle evlenecek miydim yoksa hem sevip hem de bu sorunlar yüzünden ben de mi vazgeçecektim?
yanıtını veremiyorum.... sevgilimle evlenmeyi istiyor muyum bilmiyorum.. bu adamı bir daha görmemeliyim ( ki zaten sevgilim varken yapmam öyle birşey) ama ya yanlış kararsa?? ya asla sevgilimle evlenmeyeceksem?? ve bu karşıma çıkan kişi gerçek kaderimse? aradayım... bunaldım... fikir verin nolurrrr???
kızlar şuanda bir iişkim var 10 aydır birlikteyiz. çok iyi birisi. birbirimize benziyoruz. fedakar. beni çok önemsiyor ve seviyor. hasta olsam işten izin alıyor geliyor beni hastaneye götürüyor falan. bende seviyorum onu. şu ana kadar evlilik mevzuları açıldı. sadece iş durumu düzene girsin diye beklemedeyiz. benim işim yok. kpss hazırlanıyorum. eee ne güzel niye anlattın derseniz şöyle ki; kültürel olarak farklıyız. aile yapılarımız yani. ve benim ailem böyle şeylere takar maalesef. beni mutlu eder mi diye tabiki düşünürler ama her aile çocuğu için daha iyisini ister ya onlarda benim için daha iyisini istemelerinden kaynaklı. bu da benim kafamda soru işaretiydi hep. ama evliliğe daha vakit var diye de hep erteledim bu sorunu... zamana bıraktım.. çok seversem çekerim resti bizimkilerde kabul eder dedim.
ama gel gör ki şuan garip bir çıkmazdayım. birisiyle tesadüf tanıştım. yani 2-3 kez konuştum art niyetli olarak değil tabiki. bir iş yerinde denk geldik. orda müdür yardımcısı. bana karşı birşeyler hissettiğini hissettim. zaten yakın bir iş arkadaşı da durumu söyledi üstü kapalı. aklımdan gitmiyor şimdi o kişi. bir hamle yapmıyorum sonuçta sevgilim var ve değer veriyorum ona. ama gel gör ki kafamı karıştırmaya yetti...
şimdi diyorum ki;
madem sevgilimi seviyorum niye o zaman o adam dikkatimi çekiyor? aklıma geliyor?
yada o aileden kaynaklı sorunlar beni sevgilimden soğuttu ve şimdi karşıma başkası çıkınca mı farkına vardım?
bu adam karşıma çıkmasaydı da sevgilimle evlenecek miydim yoksa hem sevip hem de bu sorunlar yüzünden ben de mi vazgeçecektim?
yanıtını veremiyorum.... sevgilimle evlenmeyi istiyor muyum bilmiyorum.. bu adamı bir daha görmemeliyim ( ki zaten sevgilim varken yapmam öyle birşey) ama ya yanlış kararsa?? ya asla sevgilimle evlenmeyeceksem?? ve bu karşıma çıkan kişi gerçek kaderimse? aradayım... bunaldım... fikir verin nolurrrr???
2 kısı arasında kalırsanız 2.yı secın derım . Ilkı cok guclu olsaydı zaten aklınız karısmazdı . Nacızhane fıkrım bu yonde .
Himmm,biz kizlar genelde sikildigimizda yada onumuze bir sorun geldiginde baska seyler daha cazip gelir.
Ama o kisiyi gormek isteme sebebin gizemli olmasindan dolayi merak yani ilgisinin olup olmadigini onaylamak icin.
Bence suan sevgiline saril ve onu birakma senin icin fedakarlik yapan birisini ve iyi niyetlisini bu devirde bulmak zor.
Ha yine dersen ki aklimdan cikmiyor git gor ama bisey olmayacagini dusunuyorum ve empati kur lutfen..
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
2 kişi arasında kaldıysan 2.sini seç..kader meselesine gelince kaderinse el getirir,yel getirir,sel getirir..ha yok kaderin deilse el götürür,yel götürür,sel götürür...kader nerdede olsa cıkar karsına..adam ya bu adam ummudugun gibi deilse ya hiç anlaşamazsan?ya sevemezsen?pişman olursan nolcak?geri dönüşü olmayan yollara girme derim ben..
yok zaten net bir karar vermeden öyle birşey yapmam gidip görmek falan... ama kafamın karışması tuhafıma gitti. o adamla birşeyler olacağı için yada mutlu olacağım için değil.. böyle kafam karışıyorsa sevgilimle evlenmek mantıklı bir hareket olur mu? daha çok işin o boyutundayım ben..
Belki evlilik karari aklini karistirmis olabilir sonucta bu ikinizin verecegi bir karar istemezsen olmaz..
Ama simdi aklin karisikken acaba sevgilimi seviyormuyum diye dusunurken o adamin aklina girmesi sana secenek sunmasin..
Belki pisman olucaksin adami dusundugun icin belkide iliskine zaman tanidiginda farkediceksin ki hersey bir bir duzeliyor..
Bu hisleri yasayan sensin sen kendini daha iyi bilirsin bazen kafan karissada dogrularin vardir onu yapmalisin bence
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
teşekkür ederim. haklısınız..bence bir süre kendimi dinlemeliyim.
teşekkür ederim. haklısınız..bence bir süre kendimi dinlemeliyim.
peki sizce sevsem aklıma başkası gelir miydi?? yani hiç öyle bir şey yaşadınız mı? evet seviyorum kaybetmek istemiyorum ama aklım karışıyorken- başkası için değil, sevgilimle ikimiz için- o ilişkiyi sürdürmek doğru olur mu? yada evlenmek?
körkütük aşık olsanız elbette gelmez die düşünüyorum..belki bi boşluktasınız bundan kaynaklanıor.evet ne yazıkki böle bi durum basıma geldi.ama sevgilimle o zamanlar aramız cok kötüydü bana cok acı cekdiriordu..benimkisi bi boşluktu işte..zaten sonradanda aldattığını öğrenince iyice karısdı durumlar..ama bana sorsanz zamanı geriye alsalar ben sevgilimin beni aldattığını öğrensem dahi o kişiyi aklıma takmazdım..aradan 8-9 ay gecdi ama hala beni aldatan kişi aklımda.o an ona olan öfkemden onu sevdiğimi bile fark etmedim..o aklıma takılan kişiyle cıkma durumum olmadı ama yinede aklıma takmamalıydım..cok kıızıyorum kendime..lütfen acele etmeyin....evlililk meselesine gelince zaten o konuda asla acele etmeyin.zamana yayın..ben bu adamı seviyor muyum?her sabah uyandıgımda göreceğim kişi o mu olmalı?o hayatımda olmasa cok acı cekerr miyim?lütfen yasamıs biri olarak sizden ricam bu soruları sorun kendinize..pişman olmanızı asla istemem asla..
Eyer sevgilini gercekten sevseydin, yada onu hayatinin erkegi olarak gorseydin, bu yeni kisi aklini kurcalamazdi bence.
Yada belki mevkisi filan daha iyi diye aklini kurcaladi. Darwin amca demiski dogal seleksiyon. Yavrularini daha kuvvetli, mevkili bir beyden yapmak sana cekici gelmis olabilir.
körkütük aşık olsanız elbette gelmez die düşünüyorum..belki bi boşluktasınız bundan kaynaklanıor.evet ne yazıkki böle bi durum basıma geldi.ama sevgilimle o zamanlar aramız cok kötüydü bana cok acı cekdiriordu..benimkisi bi boşluktu işte..zaten sonradanda aldattığını öğrenince iyice karısdı durumlar..ama bana sorsanz zamanı geriye alsalar ben sevgilimin beni aldattığını öğrensem dahi o kişiyi aklıma takmazdım..aradan 8-9 ay gecdi ama hala beni aldatan kişi aklımda.o an ona olan öfkemden onu sevdiğimi bile fark etmedim..o aklıma takılan kişiyle cıkma durumum olmadı ama yinede aklıma takmamalıydım..cok kıızıyorum kendime..lütfen acele etmeyin....evlililk meselesine gelince zaten o konuda asla acele etmeyin.zamana yayın..ben bu adamı seviyor muyum?her sabah uyandıgımda göreceğim kişi o mu olmalı?o hayatımda olmasa cok acı cekerr miyim?lütfen yasamıs biri olarak sizden ricam bu soruları sorun kendinize..pişman olmanızı asla istemem asla..
konu disi olucak ama, eski sevgilinizi sevdiginizi zannetmeniz, kaybolan hayallerinize bir ozlem olabilir mi acaba ?
Cunku ozellikle gencler sevgiyi bir cok deyisik duyguyla karistiriyorlar.
Acikcasi ben direk birden bire olan bir sevgiye, yada temeli olmayan bir sevgiye inanmiyorum. Sevgi bana gore karsilikli birsey, iki tarain yaptiklariyla, hayattaki yerleriyle birbirlerini nasil doyurduklariyla da alakali. Bos bos sevgi, bana icimizdeki hayallerin yansimasina duydugumuz ozlem gibi geliyor, zaten de oyle oldugu icin insanlar birbirini aldatiyor yada hirpaliyor.
zamana bırakın..yalnız kalın onsuzluğa ne kadar dayanacaksınız bunu bi gözlemleyin.yani mevkisi mi yoksa ailem daha kolay kabullenir olayı mı?? haklı olabilirsiniz. kafam karışık neyi düşündüğümü ben bile irdeleyemiyorum şuan. çevremin ve ailemin dedikleri malesef etkiliyor beni.. keşke etkilemese de kendi isteğimle net bir karar verebilsem seviyor muyum sevmiyor muyum diye.. ama kardeşimin erkek arkadaşı ideal damat olunca şuanda ben ister istemez söylenenlere daha çok alınıyorum bu da ilişkimden kopartıyor beni sanki.. teşekkür ederim cevap için dediklerinizi düşünücem.
evet benim de en büyük korkum o.. bu kadar iyi bir insanı kaybetmek istemiyorum.. belki başka türden biri olsa bitirirdim ilişkimi.. ama ona kıyamıyorum sanki. emeğimize, benim için yaptıklarına.. evlilik konusunda aceleci değilim. sadece durum buysa onu da oyalıyorum gibi hissediyorum. kendimle ilgili net kararlar almam lazım...
sevdiğimi zannetmek değilki bu..gercekden hala seviyorum .hayatımdan cıkardım ama ne aklımdan ne de kalbimden atamadım..duydugum özlem ona..benim ilk askımdı..sevgi nedir ask nedir onda öğrendim..bende direk olan bi sevgiye inanmam kim kimi pat die sevebilir ki?
zamana bırakın..yalnız kalın onsuzluğa ne kadar dayanacaksınız bunu bi gözlemleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?