kafam karıştı =(

ben daha gencken cok asik olmustum birilerine. Cok aglamistim vizir vizir. Ama simdi bakinca gecmise kendime guluyorum. Bilemiyorum belki de sevgiden anladigimiz yillar boyunca deyisiyor.

Umarim unutursunuz en kisa zamanda.

keske öyle bi zaman gelseki bende tüm bu yaşadıklarıma gülebilsem..ne güzel atlatmıssınız..ama ben kendimi tanıorum kırk yılda gecse unutamicam onu..inşallah unuturm ama bu imkansız

Sevgili konu sahibim,

herkes farklidir. bazilari icin sevgi karin doyurmaz. Bazilari da kisilikleri gereyi herseyi hice sayar, sevdikleriyle evlenir herkesin saskin bakislari arasinda mutlu olur. Siz hangi kisma girdiginizi dusunun biraz.

Allah yardimciniz olsun.

PS: Ben olsam mantigimin sesini dinlerdim. Evlendiginde her zaman canim cicim olucagina eminsen, sevgilinin hep senin kiymetini bilecegione, yada senin onun kiymetini bilecegine eminsen evlen derim, ama emin deyilsen, dusun.

keske öyle bi zaman gelseki bende tüm bu yaşadıklarıma gülebilsem..ne güzel atlatmıssınız..ama ben kendimi tanıorum kırk yılda gecse unutamicam onu..inşallah unuturm ama bu imkansız

Kimler unutmuyor. Unutursun merak etme. Sen hala onu kaf daginda goruyorsun, yani onun sevdigin (onda oldugunu sandigin) ozelliklerine ve muhtemelen seni tavlamak icin yaptigi davranislarina asiksin. Merak etme, ne erkekler gorursun, ve hic hatirlamak bile istemezsin su anki duygularini.

Sevgilinle İyisin Ama Aileler Arasında Kültür Farkı Var Buda Sorun Başlı Başına Evlenince Sadece Sevgilinin İyi Olması Yetmez Ailelerle de Evleniyoruz Malesef Sen Bu Evlilik İşini Ertele Şu Aklındaki Kişiyi de Hemen Bırakma Derim

ahhh keşke ağzınızdan bal damlıyoronu unuttuğum gün hayata yeniden başlıyor olcam..su an yasadıgımı dahi hissetmiyorum..inşalllah dediğiniz gibi olur ama ilk aşklar hiç unutulmazmıs

ahhh keşke ağzınızdan bal damlıyoronu unuttuğum gün hayata yeniden başlıyor olcam..su an yasadıgımı dahi hissetmiyorum..inşalllah dediğiniz gibi olur ama ilk aşklar hiç unutulmazmıs

Bence Turk dizisi de izleme. Ben dayanamiyorum, icim bayiliyor annem seyrederken, devamli ask mesk acikli hikayeler filan. Bak bir cevrene, yasi 30 lu yaslardaki insanlara dertleri ask mesk mi, yoksa gecim, cocuk derdimi. Kafani ilerisi icin yor derim. Saglicakla kal sekerim, ben kacar.

Konu sahibim, sana da iyi dusunmeler dilerim. Aklinda bu tur gel gitler varsa evlenme, isleri biraz oluruna birak istersen. Emin ol, ask bitiyor, yerini sevgi bile doldurmuyor eyer cok fazla fark varsa, yada problemler olursa.

ahh ahh aşk olmadan olur muymuş hiçtavsiyelerini dikkate alcam:))saol..

bir sorunu 1ay ertelersiniz, 1yıl ertelersiniz ama 10yıl düsünmemek...
ben bazı ilişkilerdeki ayrılmayı boşanmadan farksız goruyorum. tabi ne kadar paylasımda bulundugunuz da belirleyici olabiliyor.

bence zaten henüz evlenmedik aramızda bir resmiyet yok diye rahatsınız ve bu yuzden baska birinden etkilenmeye de daha açıksınız.
şu kosullarda sevgilinize dönün veya diger adamla evlenin demem.

fakat aileinizin daha da begenecegi biri cıktıgında 10yıllık eşinizden boşanır mıydınız? veya mudur yardımcısını da bir baska mudur icin bırakmak ister miydiniz... bu sorulara gore hareket ederdim sanırım.

bu yuzden kendimi dinlemek adına ayrılırdım ve sonra yeni bir ilişki mi yoksa eskisinde yaptıgım hataları telafı ederek onunla yeni bir baslangıc mı buna daha sonra karar verirdim.

2 kısı arasında kalırsanız 2.yı secın derım . Ilkı cok guclu olsaydı zaten aklınız karısmazdı . Nacızhane fıkrım bu yonde .

ben de aynı fikirdeyim ama bi taraftan da vebal almak istemem, şu anki sevgilisi terkedilen olacak belki çok üzülecek bunları düşününce vicdan yapıyorum ama aileler arasında fark varsa o evlilik ya yürümüyor ya da düşe kalka yürüyor bunu da biliyorum.

Çok zor bi durum. Bende hemen hemen aynı çelişkiye kaldım ama benım sevgilim değildi iki teklif geldi ikiside senin anlattıgın gıbı ama benım aklım işi çok iyi olmayandaydı. İyapacak bişey yoktu ailemi biliyorum mükemmeli issterler bende yok istemiyorum dedim lakin hala daha mesaj atar falan filan benim mesele biraz daha karışıktı ama sana şunu soylıyım aşk her zaman olur mantıgına uy mantıklı olanı seç.ben oyle yaptım pişmanda değilim kolay gele 🙈🙈☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu bir erkek yapsa taşlarız burada aldatmak beyinde başlar diye
Aileni önemsemen çok güzel ama onları ikna edemeyeceğini düşünmediğin bir ilişkiye keşke devam etmeseydin, erkeklerin de duyguları var, yıkımları var. Olursa, karar verirsem, istersem vs.. düşüncelerle bir insanı bunca zaman oyalamak hoş bir şey değil
Erkek arkadaşının sana olan ilgisi, özeni hoşuna gidiyor ama sevgi yok
Sevgi olsaydı zaten aklın karışmazdı, onunla irtibatını kesip bir süre dinle kendini
Ondan sonra yeni birini aklına ve hayatına sokmayı dene, naçizane abla tavsiyesi evlilik odaklı değil önce içine sinmesi açısından bak hayatına girecek insana
Sözlerimin seni incitmek amacıyla yazmadım, biraz sert gelebilir ancak gerçek bu. Hem kendine hem de başka birine zarar vermemek için biraz kendini dinlemeye bak, hakkında hayırlısı olsun

evet sevgilimle ilgili net karar vermem lazım bencede.. onunla olacak mı kafamda oturtmam gerekiyor. soğuk davranıyorum sanırım dün akşam konuşurken noldu sende tuhaflık var dedi ne diyeceğimi bilemedim.. =/

evet işte daha önce evlenmedim. beni de bu korkutuyor. iyi birisi o.. ama ben onun ailesi ile anlaşabilecek miyim? bu da çok önemli. o da bazen ailesi gibi davranıyor. o zaman kavga ediyoruz.. onun dışında da hiç bir sorunumuz yok. hatta ikiz gibiyiz her olaya tepkimiz aynı. benzer yapıdayız kişilik özelliği olarak.. sizce hangisi daha önemli?? aynı olmak mı yoksa kültür farkı mı?? kültür farkını sorun edip ayrılırsam belki ufak birşeyden ayrılmış olucam.. o kadar benziyor ve birbirimizi anlıyorken... yada tam tersi.. kültür sorunu daha da büyüyecek!! siz ne düşünüyorsunuz?

evet evlilik farklı birşey tabi. ozaman böyle bir düşünce hiç olmazdı.. ama ailem açısından daha onaylanabilir biri gibi.. tabiki kendi mutluluğum daha önemli.. ama olduki sevgilimle evlendim zorluk yaşadık diyelim.. ailem her seferinde biz dedik diyecek...

bence bırakma sevgilini, bi düşün sevgilin başka bir kızdan hoşlandı yada aklına düştü ne hissederdin !

orası öyle tabi.. ama dedim ya elimde olan birşey değil.. aklım karıştı bi anda anlamadım.. yoksa zaten net bir karar almadan adım atmam asla!!

öyle mi gerçekten?? bende ondan korkuyorum.zaten burda sorduğum hangisini seçeyim değil!! 2 soru var
1: başkası aklımı karıştırıyorsa erkek arkadaşımla devam etmeli miyim?
2: kültür farkı çözülebilecek bir sorun mu? boşuna mı sıkıntı edip ilişkimi mahfediyorum. beni bu sorunlar soğutuyor çünkü ilişkiden...

mantığımda duygularımda karışt umarım çözerim en yakın zamanda.. teşekkür ederim cevap için...

kesinlikle haklısın. en başta ben eleştiriyordum böyle durumları.. ama gerçekten bi anda olan birşey.. bana kalsa yani bu durumu yaşamadan önce. seviyorum diye akışına bırakmıştım.. su yolunu bulur.. elbet bende iş bulurum o da kpss çalışıyor zaten biraz sabır diye bakıyordum anlaşıyoruz çünkü ve sevdiğimi düşünüyordum. sevmesem onunla işim ne? kafam karışmasına şaşırdım zaten. o zaman allak bullak oldum dünyam şaşırdı bi anda ne oluyor diye.. ama haklısın kendimi dinlemem lazım onu üzmeyi hiç istemem çünkü...

diger adamla mutsuz olsan, ailen ne diyecek peki?
yani olumsuz kosulları ailenin ne diyecegine gore degil, olumsuz birsey olmaması icin ugrasıp buna gore adım atmak bence daha dogru.

evliyken farklı olur mu olmaz mı bilemem, fakat benim için şu anda da etkili olurdu, hatta erkek arkadasım ailesine daha uygun oldugunu dusundugu biriyle benim aramda kalsaydı ayrılsın isterdim. sırf bu düsünceyi bilmek dahi gurur kırıcı...

konu, sevgi mi mantık mı dan daha farklı bence.
ayrıca illa ikisinden birini tercih etmek zorunda degilsin, hicbirini secmemek de bir tercih olabilir...
neyse, dilerim mutlu olursun...

evlenmek istiyor muyum bilmiyorum diyorsun. ikinci bir seçenek kafanı karıştıyor. keşke sevgilini bu kadar oyalamasaydın. sadece fedakarlıklarına karşılık verme çaban var gibi. sevgilinden ayrılman en doğru karar gibi. ondan sonra 2. seçenek mi 3. seçenek mi onları düşünürsün.

bence başkası aklını karıştırıyorsa devam etmemelisin.
kültür farkı çözülebilecek bir sorun ama zaten bunu sıkıntı gösterip ayrılma bahanesi yapma eğiliminde gözüküyorsun.

bence başkası aklını karıştırıyorsa devam etmemelisin.
kültür farkı çözülebilecek bir sorun ama zaten bunu sıkıntı gösterip ayrılma bahanesi yapma eğiliminde gözüküyorsun.

kültür farkı asla çözülemiyor çözüleceğine asla inanmıyorum...

kültür farkı asla çözülemiyor çözüleceğine asla inanmıyorum...

çözüllmez valla. bende tescilledim bunu yaşayaraktan. insanlar degişmiyo kafa hep aynı kafa.

konuya gelince dee. 1. cok cok seni sarmalamış olsaydı anlattıgın gibi başka birini gözün görmezdi. işin içine ailede girince benim dikkatimi cekti cünkü hali hazırda bir konum var aileler yüzünden biten bi ilişkiylee.. yanii seçiçeksen 2.sini seç ama kafam cok karıştı neden böyle oldum diyosanda kendini dinle biraz her ikisinden de uzaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…