kafam karma karışık çıldırıcam..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
bundan 1 ay öncesine kadar tanıştığım biri vardı..flört yada arkadaşlık adına değildi tanışmamız..bir arkadaşım tarafından,evlilik adına tanışma aşaması olsun dedik ve aradan 1 ay geçtii..kesinlikle çok iyi yüreği çk güzel bir insan..bugün yine beraberdik ve ailelerimiz tanışsın size gelelim dedi,bende tmm dedim ama sadece tanışmaya..ramazan ayındada iftarda buluşuruz dedi ama benim ailem adı olsun istiyor,tanışma faslı sonrada,araya ramazan giriyor yine uzadıkça uzuyor ve ben bu güzel büyü bozulacak diye çok korkuyorum..bunun üzerinede 8 ay önce beni sebepsiz terk eden,sayesnde depresyon tedavisi gördüğüm insan,faceye msj atmış dün gece..1 hafta önce doğumgünümdü ve (geç oldu ama doğum günün kutlu olsun,seninle bişeyler paylaştıysam hatırlamak zorundayım)diye yazmış...tabii o artık eskide kaldı ama kafam bu kadar karışık iken,nunda msj atması beni daha çok mahvetti arkadaşlar..lütfen fikir verin bana...

bundan 1 ay öncesine kadar tanıştığım biri vardı..flört yada arkadaşlık adına değildi tanışmamız..bir arkadaşım tarafından,evlilik adına tanışma aşaması olsun dedik ve aradan 1 ay geçtii..kesinlikle çok iyi yüreği çk güzel bir insan..bugün yine beraberdik ve ailelerimiz tanışsın size gelelim dedi,bende tmm dedim ama sadece tanışmaya..ramazan ayındada iftarda buluşuruz dedi ama benim ailem adı olsun istiyor,tanışma faslı sonrada,araya ramazan giriyor yine uzadıkça uzuyor ve ben bu güzel büyü bozulacak diye çok korkuyorum..bunun üzerinede 8 ay önce beni sebepsiz terk eden,sayesnde depresyon tedavisi gördüğüm insan,faceye msj atmış dün gece..1 hafta önce doğumgünümdü ve (geç oldu ama doğum günün kutlu olsun,seninle bişeyler paylaştıysam hatırlamak zorundayım)diye yazmış...tabii o artık eskide kaldı ama kafam bu kadar karışık iken,nunda msj atması beni daha çok mahvetti arkadaşlar..lütfen fikir verin bana...
siz 1 aydırmıçıkıyorsunuz yoksa daha fazlamı.onu tam çıkaramadım.1 aydır çıkıyorsanız çok daha erken bence ,isteme ve adı konması için..

meldacım bu 1 aydır sevgilin olan kişi diğer topiğinde anlattığın kişi mi? eğer o ise 1 ay isteme için çok erken. yanlış hatırlamıyosam yalanlarını yakalamıştın. doğru kişi olup olmadığına emin olmadan sakın ciddi bi adım atma canım

Daha önce ayrıldığın sevgilin hakkında konunu okumadığım için yorum yapamayacağım. Ancak şu an bir ilişkin varsa bu kaç günlük ya da aylık olursa olsun eskiyi kafanfa net bir şekilde bitirmeden yeni ilişkine yoğunlaşamazsın kaldı ki evlilik gibi bir durumdan bahsediyorsun bu daha da ciddi ve zor bir karar. Önce eskiyi tamamen bitir derim. Hem aklında, hem kalbinde bitir ki yeni ilişkin yürüsün, hem de face denilen yerden sil sana ulaşmasını engelle bence.
Yeni arkadaşınla henüz 1 ay olmuş aileleri tanıştırıp işi resmileştirmek için biraz erken gibi geldi bana. Önce siz birbirinizi daha iyi tanısanız biraz vakit geçirseniz daha iyi olur. Birbirinizin hayattan ve ilişkinizden beklentilerinizi anlamaya çalışıp, ortak noktada bulaşabileceğinizi ve ömür boyu birlikte olabileceğinizi anladığınız zaman aileleri tanıştırırmalısınız diye düşünüyorum.
Sakin olun, olayları akışına bırakın eğer gerçekten birbirinizden hoşlanıyor ya da seviyorsanız hiç bir şeyin büyüsü bozulmaz merak etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

1 ay öncesine kadar tanışıyorduk ama 1 aydır evlilik sözkonusu..bende artık zamanı geldiğini düşünüyorum ama,bu hafta ailesiyle gelicek tanışmaya..yalnız onun ailesi çok muhafazakar ve korkuyorum kötü şeyler olucak diye..benim ailem ise resmiyete dökülsün istiyor ama bilemiyorum çok zor günler bekliyor gibi geliyor bana:(

cnm evt o insan ama bana evlilik adına gelince güvenimi sağladı yeniden ancak bahsettiğim gibi,ailelerin birbirini beğenmemesinden ve herşeyin ters dönmesinden korkuyrum..benim ailem ise neden istemeye değilde tanışmaya geliyorlar diye baskı yapıyr bana..yaa arada klmış durumdayımm...bunun üzerinede bahsettiğim gibi,eski ayrıldığım kişinin msjı geldi faceye..doğumgünü msjı...tabii artık onunla olmaz ama,yinede onun pişmanlığını görüyorum ve bu benii iyi hissettiriyor..

cnm evt o insan ama bana evlilik adına gelince güvenimi sağladı yeniden ancak bahsettiğim gibi,ailelerin birbirini beğenmemesinden ve herşeyin ters dönmesinden korkuyrum..benim ailem ise neden istemeye değilde tanışmaya geliyorlar diye baskı yapıyr bana..yaa arada klmış durumdayımm...bunun üzerinede bahsettiğim gibi,eski ayrıldığım kişinin msjı geldi faceye..doğumgünü msjı...tabii artık onunla olmaz ama,yinede onun pişmanlığını görüyorum ve bu benii iyi hissettiriyor..

usul önce tanışma sonra isteme değil midir?

aileniz neden aceleci davranıyor hayret doğrusu. hemen sizden kurtulmak istiyorlar gibi:1ninca:

eskisiyle iletişimini koparmadan yenisine devam etmen hiç de hoş bir davranış değil:umursamaz:

tanidan nasil nasi adi konulmak isteniyor hemde aileniz istiyor bunu,neden bu kadar acele hemen adi konulursa tanismadan insalarla o gün mü tanisacak aileniz..bence istenmek,söz,nisan vs bunlarda cok erken iliski zamaniniza bakilirsa ama sanirim mantik evliligi yapiyorsunuz

Fazla acele etmeyin derim ama eskiyi bir an önce hayatınızdan çıkarmaya bakın.Mesaj atmış diyorsun gerekirse onu faceda engelle telefonunu değiştir.Sana ulaşmasına kafanı karıştırmasına izin verme.Yeni bir ilişki için de çok erken evlilik yani ne bileyim insanlar kaç sene çıkıp da anlaşamadık deyip ayrılıyolar.İyi düşün derim..

cnm eski beraber olduğum insanla,iletişim içinde değilim..6 ay önce sebepsiz beni terk eden insan,doğumgünümden dolayı msj atmış ama,tabii onun benimle iletişim kurmak istediğini anladım bu yüzden ancak o benim için yok artık..sadece zamanında çok sevdiğim için,msjı kafamı karıştırdı...annem neden tanışma isteme değil diye sitem ediyor bana inan cnm arada kalmış durumdayım

cnm çok sevgi aşk olduğu söylenemez..ancak kendimi o kadar sahipsiz yalnız hissediyorumkii,beni sahiplenen bir eş ve sıcacık bir evim olsun istiyorum..annem ise uzatmak istemiyor..adı belli lsun istiyor ama,gelme sebepleri tanışma şu an..sadece bundan dlayıı arada kaldım:((

daha önceki konularından biliyorum seni.psikolojinden dolayı yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum.evlilik yalnız kalmamak için yapılmalı mı sence?
daha 1 aydır tanıdığın biriyle evlenmeyi düşünmek mantıklı mı?

haklısın değil ama yepyeni bir hayata başlamak istiyorum..bir evim bir düzenim ve beni sahiplenecek bir eşim olsun istiyorum..her zaman bekledikçe hayal kırıklıkları yaşadım ve yine yaşamaktan korkuyorum

bence hayatın ne getiriceği belli olmaz..
bu korkuyla yaşanmaz evet
ama bu korkuyu yaşamamak için attığın ciddi adım sonucunda ya daha kötü korkularla karşılaşırsan?
belki sen şu anda kendini yalnız hissetmesen, böyle ciddi bi adım atmak da istemiceksin.
belki de kendini boşlukta hissettiğin için O'nu istiyosun
O'nunla evlenme sebebin sadece bu olmamalı
sen yepyeni bi hayata tek başına da başlayabilirsin.
yürüyeceğin yolda elini tutan bir eşin olmasına gerek yok.
sen varsın, sen sen olduğun için güzelsin
sen bugünlere düşe kalka eşin sayesinde gelmedin, kendi çabalarınla geldin
belki bunalımdasın, ama bunalımda olduğun için iyice dibe batmak yerine doktora gidiyosun,iyileşmek için,hayata sımsıkı tutunabilmek için,
çaba veriyosun
kendi kendine..
sen güçlüsün aslında, ama bu gücün farkında değilsin
kimseye ihtiyacın yok senin meldacım
hayat arkadaşın olucak,elbet bi gün elinden tutucak
ama sen yalnızsın,güçsüzsün diye değil
tam tersine seninle gurur duyduğu için,sana taptığı için, seni sevdiği için elinden tutucak..
her şey zamanında güzel
bunun da zamanı gelicek canım
ama o zaman şu an değil, hem de hiç değil..

bence hayatın ne getiriceği belli olmaz..
bu korkuyla yaşanmaz evet
ama bu korkuyu yaşamamak için attığın ciddi adım sonucunda ya daha kötü korkularla karşılaşırsan?
belki sen şu anda kendini yalnız hissetmesen, böyle ciddi bi adım atmak da istemiceksin.
belki de kendini boşlukta hissettiğin için O'nu istiyosun
O'nunla evlenme sebebin sadece bu olmamalı
sen yepyeni bi hayata tek başına da başlayabilirsin.
yürüyeceğin yolda elini tutan bir eşin olmasına gerek yok.
sen varsın, sen sen olduğun için güzelsin
sen bugünlere düşe kalka eşin sayesinde gelmedin, kendi çabalarınla geldin
belki bunalımdasın, ama bunalımda olduğun için iyice dibe batmak yerine doktora gidiyosun,iyileşmek için,hayata sımsıkı tutunabilmek için,
çaba veriyosun
kendi kendine..
sen güçlüsün aslında, ama bu gücün farkında değilsin
kimseye ihtiyacın yok senin meldacım
hayat arkadaşın olucak,elbet bi gün elinden tutucak
ama sen yalnızsın,güçsüzsün diye değil
tam tersine seninle gurur duyduğu için,sana taptığı için, seni sevdiği için elinden tutucak..
her şey zamanında güzel
bunun da zamanı gelicek canım
ama o zaman şu an değil, hem de hiç değil..

cnm ne kadar güzel yazmışsın..vereliniortak bir ay içinde sana yalan söyleyip seni inandırması düşündürücü 4 buçuk yıllık bir lişkim var bi kre bna yalan söledi hala ne kadar çabalasada tam güvenimi alamıcak... kendini bu kadar kolay bırakma tanımaya çalış insanlar senelerce tanıdığı insanlarla evlenmek için zor karar veriyor. tabiki senin hayatın cnm ailenede güzel bi dille tanımak istediğini anlatabilirsin.. aileler tanıştığında aslında birbirinizi daha kolay bile tanıyabilirsin... hakkında herşey için hayırlısı olsun mantığını ve kalbini bir arada dinlemeyi unutma.opuyorumnanaktan

Back
X