kafam karmakarışık :( nolur fikir verin

haklısınız... parası olmayana mutlulukta yok..!!!
şimdi delirmemek için uğraşıyorum

hayatın acı gerçekleri bunlarkafamçokkarıştı

evlenirmisiniz elbette evlenirsiniz ama istediğiniz koşullara sahip olamazsınız. ve ileride o sahip olamadıklarınız gözünüze batar. cicim aylarından sonra da başlarsınız ağlamaya "ne acelem vardı" diye:umursamaz:

beklentilerini düşürürsen mutlu olursun . aylık 700 lra maaşla kredi ile ev almayı ve üstüne 2 evi geçindirmeyi düşünüyorsunuz. eğer kayınvalidenizin yanında yaşarsanız kıt kanaat yaşanır. ama işlerinize düzeninize müdahale eden bir kaynanayı ne kadar kaldırır bünyeniz bilemembuyrunnnnnnnnn

bir zamanlar ben de bunları düşünüyordum, çok iyi anlıyorum seni, ben de kafayı yemek üzereydim. Sevmek güzel şey ama ilerisini düşün, 700 tl ile 2 ev geçindirmek, kaynana ile yaşamak vs bilmiyorum zor.. ilerde çocuğunda olucak... Evli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur diye tahmin ediyorum, ev geçindirmek, çocuk bakmak, çocuğun ihtiyaçları, kaynana ile yaşamak,maddi sorunlardan yaşanacak kavgalar o sevgiyi ne kadar ayakta tutar...

Çok fazla düşünmekte iyi değil, herşey olacağa varıyor, ben o kadar kafa patlattım başka sebeplerden ayrıldık

sen bir an önce işe girmeye çalış canım.iş bulduktan sonrada kaynanana yakın bir ev kiralarsınız ona da destek çıkıp yaşayabilirsiniz
bu da zor kolay değil ama yinede aynı evde olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum ben

geliri sabit mi derken?şu anki geliri bu, ya iş değişimi yapacak ya da maaşında artış olacak tabiki..Bana gelince grafikerim fakat işsizler kervanındayım..iş bulamıyorum ne yazık ki... Farklı girişimlerde bulunmayı düşünüyorum..

Bu arada fikirleriniz için sağolun olumlu ya da olumsuz....
Bu kararı ertelemeye karar verdik.. En azından ayrı evde oturma kararı aldık..Bir süre kendimizi ve işimizi toparlayacağız.

Back
X