• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam kurcalanacak artık...

slm yazmis alti ustu. adam cevap vermemis. mesaji gormemis bile. sence 2 gundur gormemesi mumkun mu. demekki kaale bile almamis. bence uzatmadan yaz.
esime mesaj cekme,hesabi ortak kullaniyoruz falan filan. bi de resim patlat bol gulucuklu, esinin agzindan da karicimli falan birsey yaz. anca oyle kurtulursun. yoksa belki gene mesaj ceker. hirs yaparsa fake hesap acar yine yazar. onunu kesmek lazim. hicbirsey yapamazsan esini bi sekilde hesabi kapatmasi icin ikna et. ama bu da cozum degil tabi. keske cevap vermeyip direk evliyim,kimsiniz bilmem ama mesaj cekmeyin der gecerdim.
ama ben olsam direk engeller gecerdim
paranoya yapma kendine .
İnternet bağlantısı yokmuş iki gündür farklı mesajları da görmemiş bakmamış

Engelleyin kadını başınızı agritmayin eşinize de söylemeyin bence. Şifresini değiştirmez hem siz de rahatça bakarsiniz sonra :D

Sosyal medyadan iş düşürmek isteyen hayat kadınları onlar. Kocanızın suçu ne ki rastgele beğenip yorum atıyorlar. Nerden iş gelirse...
Paranoya yapmayın adamı da darlamayın suçsuz yere. Bana bile mesaj geliyor bu şekilde.
Siz istediğiniz kadar kısıtlayın hatta gözünü elini bağlayın. Yapmak isteyen her şartta her koşulda yapar içinde varsa.

Merhaba birkaç aydır burayı okuyarak paranoyak olduğumu düşünürken eşime bir kadın mesaj atmış sosyal medyadan yakaladım.
Kısaca eşim çok kullanmazdı sosyal medya benim hesaptan oyun falan oynardı hesap açtı birkaç ay önce.Şifresi mailleri vs.de bende var daha önce de tel.ler ortada durur sorun yaşamayız.
Birkaç gün önce arkadaşı olmayan bir bayan paylaşımını beğenmişti tanımıyordum sonra baktım beğenisi yok az önce de baktım mesaj atmış bu bayan slm yazmış bi gün önce eşim görmemiş ben slm yazdım.Arkası nasıl gelir yanlış mı yaptım nolcak bilmiyorum sürekli aldattığını düşünürüm artık...bu arada resimleri var ama isim falan sahte bayanın.Napsam sizce
Sanmıyorum altından bir şey çıkacağını.Teli ortada duran adamdan korkmam.(İş yerinde sağda solda başka teli olmadığından eminsem) Bir de şifreleri vs varsa hiç korkulacak bişey yok.Siz yine teli falan farkettirmeden kurcalayın az:D

Kaldıramıyorsanız kapatın sosyal medya hesaplarını, biz ikimiz de kullanmıyoruz ve kafamız rahat gayet. Bir de cevap yazıp konunun üzerine gitmişsiniz.

Back
X