Kafam öyle karışık ki 🤯

Nazya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
451
587
33
Iyi akşamlar güzellikler 🤗
4 ay önce görücü usulü biriyle tanıştım. Yani direkt evlilik niyetiyle. Ailesi siz tanışıp konuşun karar sizin dedi.Kafama takılan şey tanıştık konuştuk ama evlilik ile ilgili hicbir konuşma soru geçmedi aramızda.Okul iş muhabbeti ,ortak tanıdıklar var onlardan konuştuk kalktık aslında çok güzel geçti😊
Görüşme sonrası ne o aradı ne ben aradım. Evlilik konusunu açmayınca birde ailesi kimseyle tanışmaz sana hayır demedi diyince bende herhalde evlenmeyi düşünmüyor ailesinin ısrarıyla gelmiş ki hiç asıl meseleye girmedi diye düşünüp aramadım 😑
Aslında tam istediğim kişiydi.Yani anlayacağınız ne bitti ne başladı.
Sonra virüsten dolayı ailesiyle iletişim koptu aylarca gidiş geliş olmadı. Yeni yeni görüşmeye başladık ailecek.
Annesi ablası sürekli bana bakarak ondan bahsedip övüyorlar. Bana aşırı ilgi gösteriyorlar değer veriyorlar.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa hala vazgeçmediler mi yada kimi de olumlu olduğunu belli et konuyu açsınlar diyor sizce nasıl davranmalıyım yada istediğimi nasıl belli etmeliyim?

Son düzenleme:
Iyi akşamlar güzellikler 🤗
4 ay önce görücü usulü biriyle tanıştım. Yani direkt evlilik niyetiyle. Ailesi siz tanışıp konuşun karar sizin dedi.Kafama takılan şey tanıştık konuştuk ama evlilik ile ilgili hicbir konuşma soru geçmedi aramızda.Okul iş muhabbeti ,ortak tanıdıklar var onlardan konuştuk kalktık aslında çok güzel geçti😊
Görüşme sonrası ne o aradı ne ben aradım. Evlilik konusunu açmayınca birde ailesi kimseyle tanışmaz sana hayır demedi diyince bende herhalde evlenmeyi düşünmüyor ailesinin ısrarıyla gelmiş ki hiç asıl meseleye girmedi diye düşünüp aramadım 😑
Aslında tam istediğim kişiydi.Yani anlayacağınız ne bitti ne başladı.
Sonra virüsten dolayı ailesiyle iletişim koptu aylarca gidiş geliş olmadı. Yeni yeni görüşmeye başladık ailecek.
Annesi ablası sürekli bana bakarak ondan bahsedip övüyorlar. Bana çok aşırı ilgi gösteriyorlar değer veriyorlar.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa hala vazgeçmediler mi yada kimi de olumlu olduğunu belli et konuyu açsınlar diyor sizce nasıl davranmalıyım yada istediğimi nasıl belli etmeliyim?
eğer gerçekten istediğin biriyse bence ailesine belli et veya sen bir adım atıp mesaj at baktın olmuyor demekki evlenmeye gönlü yok boşver gitsin. Aklın kalmasın

Ben olsam ailenin yüzüne bakmazdım.

Olumlu ya da olumsuz bir cevap vermeleri gerekirdi. Resmen askıda bırakmışlar aylarca!

eğer gerçekten istediğin biriyse bence ailesine belli et veya sen bir adım atıp mesaj at baktın olmuyor demekki evlenmeye gönlü yok boşver gitsin. Aklın kalmasın
Evet her anlamda çok uygunuz ve olmasını istiyorum.Aradan aylar geçti mesaj atmam doğru olmaz ama ailesine olumlu olduğumu belli ederim.

Koca koca insanlar soramamışlar mi kızım kararın ne olumlu mu olumsuz mu diye? Şimdi onu övmeler falan. Aylarca askıda bırakmak nedir?

Adam sizi istese belli ederdi diye düşünüyorum. Aileler kendi kafalarına göre iş yapmayı çok severler. Hareketleri yanıltmasın yani sizi. Sakın mesaj falan atmayın. İstekli görünmeyin.

Görüşme sonrası ne o aradı ne ben aradım.
Sorunuzun cevabı burda saklı.Kişi beğenmemiş ki iletişimi kesmiş.Ailenin değil sizlerin kararı önemli.Onlar istese bile karşınızdaki istemedikten sonra bir anlam ifade etmez.Mesaj atsanız olumlu cevap alacağınızı sanmıyorum.

Adam sizi istese belli ederdi diye düşünüyorum. Aileler kendi kafalarına göre iş yapmayı çok severler. Hareketleri yanıltmasın yani sizi. Sakın mesaj falan atmayın. İstekli görünmeyin.
Yok mesaj atmayı kesinlikle düşünmüyorum 😒 Sadece ailelerin istemesiyle olacak iş değil zaten.

Buna benzer bir olay yaşadım adam beni ne aradı ne sordu annesi çok ısrarcıydı adamı bende birşey demeden engelledim annesi aradığındada bir daha beni aramayın çocuk büyütecek halim yok benim dedim ve adam benim peşimden koşmaya başladı ama boşşşş geçti tren :)

Yani olacak olsa sizinle tekrar görüşmeye çalışır ya da ailelerle haber yollardı. Sadece ailenin istemesiyle gelip sizinle tanışmış ve sizinle evlilik düşünmemiş ki konusunu hiç açmamış. Çevremde evlilik buluşmalarının çoğu ciddi ciddi evlenebilirim diyorsa erkek mutlaka aile, evliliğe bakış, kendi ailesindeki değer yargıları, önemli konuların altını çiziyor oluyorlar. Hiçbiri konuşulmadı diyorsunuz. O günden sonrada hiçbir hareket olmamış. Aile sizi beğenmiş muhtemelen ama bu şekilde de olmaz bence. Hani en fazla evet iyi bir insan, hoş sohbet diyebilirsiniz zannımca. Ama beklenti içinde olmamakta fayda var.

Evet her anlamda çok uygunuz ve olmasını istiyorum.Aradan aylar geçti mesaj atmam doğru olmaz ama ailesine olumlu olduğumu belli ederim.
Aradan aylar geçti madem bitmiş gitmiş
Boşverin unutun
Sonuçta sizi isteseydi sizinle konuşurdu

Buna benzer bir olay yaşadım adam beni ne aradı ne sordu annesi çok ısrarcıydı adamı bende birşey demeden engelledim annesi aradığındada bir daha beni aramayın çocuk büyütecek halim yok benim dedim ve adam benim peşimden koşmaya başladı ama boşşşş geçti tren :)
Benim de öyle oldu beğenmiştim ama hevesim kaçtı .Annesi rahat bıraksa unuturum ama bırakmıyor ve aynı binada oturuyoruz:/

Back
X