densizlik denen şey şu erkekleri çok yaratıcı yapıyor vallahi.
yakında arabayı kaldırıp üzerime fırlattı diye konu okursam ona da şaşırmayacağım artık...akannehir
konu hakkında uzun uzadıya yorumum yok..
ben olsam eşim bana öyle davranmaya zaten cüret edemez çünkü ona o selayeti vermem en başından.lmaz:
he bi cahil cesareti yaptı mı; yediririm ben adama o anahtarı..:dilcikar:
kardeşimi almış karşısına(kardeşim erkek) ben çok fedarkarlık yaptım zamanında babamla eşim beni bu hale getirdiler ikisindende nefret ediyorum sevmiyorum onları diye konuşuyo.bende yatıyorum diğer odada duyuyorum
nasıl yedirirsin çok merak ettim valla.
inan bilmediğimden soruyorum,alaya aldığımdan değil.:1ninca:
çiğ çiğ, haşlamadan.
haşlarsan hazmeder, çiğ vereceksin ki midesine otursun çıkaramasın..yerimseniben
çiğ çiğ, haşlamadan.
haşlarsan hazmeder, çiğ vereceksin ki midesine otursun çıkaramasın..yerimseniben
Dünyanın en güzel annesi, esmer gacı, insan bi sosa yatırır o anahtarı. Son işkencen bari leziz olsun. Ne kadar vicdansızsın nan sen. bayanssulusmile
Cidden eşinizin yaptığı çok ama çok çirkin bir hareket. Kendinizi ezdirmeyin. Sizde dişinizi gösterin. Kimse kimsenin kölesi veya şamar oğlanı değildir.
yanı dısarıdan bakınca aslında sorununuzun cozumu bellı ama sızın kendınıze ve aılenıze guvenınız yok
esınızın tavrı net ama ya bu deveyı gudeceksın ya da bu dıyardan gıdeceksın dıyor[/Qtabiki benim güven sorunum var buda ailemden kaynaklanıyor ailem hep ezik hep elalem neder diye yaşayanlardan.
eşim beni çok seviyormuş(seven insan böyle birşey yaparmı?)ama ben böyle sevgi istemiyorum.
aslında çalışmaya başlasam kendime güvenim gelir.paramıda kendim kazanınca daha iyi olur tabii...
yoksa aynen senin dedğin gibi ya bu deveyi güderim yada giderim.gidebilirmiyim orası meçhul:1no2:
oyy güzel dillerine kurban senin.. opuyorumnanaktan
ne sosu abla ne sosuuuu.
o anahtarın tırtıklı kısımlarını da iyice bileylemeli ki çıkışı feci olsun..:dilcikar:
tabiki benim güven sorunum var buda ailemden kaynaklanıyor ailem hep ezik hep elalem neder diye yaşayanlardan.
eşim beni çok seviyormuş(seven insan böyle birşey yaparmı?)ama ben böyle sevgi istemiyorum.
aslında çalışmaya başlasam kendime güvenim gelir.paramıda kendim kazanınca daha iyi olur tabii...
yoksa aynen senin dedğin gibi ya bu deveyi güderim yada giderim.gidebilirmiyim orası meçhul:1no2:
en sevmediğim erkek tipiel gün bilmeden herkesin içinde karısını küçük düşüren erkeklere sinir oluyorum
sebep ne olursa olsun hiçkimsenin eşini başkalarının yanında küçük düşürmeye hakkı yoktur:1no2:
tavrını koy canım senden özür dileyene kadar konuşma eşinle bence
sanirim calisiyosun eger calisiyosan bu senin icin cok ii bi arti bence bunu kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?