Kafama anahtar fırlattı

sanırım eşiniz sinirli diye sizde karşısında iyice ezilmişsiniz ki birşey diyememişsiniz ..
alışmışsınız bu tavırlarına ve iş büyümesin diye alttan alan siz olmuşsunuz hep ..
tavır koymayo bilmiyorsunuz ,eminim birazdan yanınıza gelse ,biraz sırnaşsa hemen teslim olacaksınız ..

benim eşim böyle birşey yapacak olsa başına gelecekleri bilir ,ben herkesin içinde yapmam ama onu acıtacak bişey mutlaka bulurum ..
ezdirmeyin kendinizi ,sizde insan evladısınız ,sizde ana kuzusunuz ,yapmamalı böyle ..

hayır ben çalışmıyorum eşimin maddi durumu çok iyi sürekli bunu kullanıyor.ben boşanırsam eğer işim yok neyapıcam
:uhm:

pardon ben yanlış anlamışım sen noktalama işaretleri kullanmayınca öyle oldu.madem durumu iyi versin nafaka,bide erkek kardeşiniz eşinize ağzının payını vermedimi?

kaydirigubbakcemile5

aynen...

insan ablasını korur yaa.. o neden cvp vermedi. enişte iyi hoş da fazla ileri gidiyorsun. kendine ve ablama saygın kalmamış diyebilirdi

kardeşin sizde mi kalıyor?

oda ayrı bir burukluk yarattı içimde,herkesi sindirdi benim ailem zaten dişli olsalardı bunların hiçbirini yapamazdı.oysaki annem babam okumuş insanlar,aman kızım huyu bu boşver deyip geçiştiriyorlar.
severek evlendik birazda mantık.yaşım küçüktü 3 yıl flört ettik ben burası küçük yer babamlar başı önde gezmesin diye kazandığım halde ünv.gitmedim evlendim,ailemde bunu büyük bir memnuniyetle kabul etti.onlar hala beni polyanna sanıyolar amaaan boşveeeer huyu bu

bu aileler neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.içleri nasıl rahat oluyo,nasıl umursamaz davranıyorlar hayret.erkek aileleri böyle değil ama:umursamaz:

keşke üni.ye gitseydiniz. okurken de evlenebilirdiniz.
meslek durumunda asistan yazıyor? ben o yüzden çalışıyorsunuz diye düşünüyordum.

kardeşiniz yada aileniz sizin eşinizden maddi bir destek alıyor mu?:1closedeyes:

ailen okumus insanlar ama siz aileniz basi onde olmasin diye okumadiniz onlarda tamam dedi oyle mii:uhm:baskalari icin yasamaktan ne zaman vazgececez.aileniz sizi gercekten sevmiyor..sizde kendinizi sevmiyorsunuz..cok sinirlendim..kusura bakmayin..

bazen borç alıyorlar ama ödüyorlar,yani biz sıkıntı çekiyoruz sen rahatsın(maddi olarak)görmezden gel diyolar üstü kapalı.onlar bana bir el uzatsa koşa koşa giderim
buarada daha önce çalıştım eşimle birliket 1 yıldır çalışmıyorum orasınıda çekilmez hale getirdi,ordada ayrı bir rezil etti beni gıcık

yerden bi taş bulur kafasını yarardım
kardeşinin önünde yaptığı şeye bak.
boşan sen bundan

allah yardımcın olsun arkadaşım:teselli:ailen aile değil eş eş değil,sıkışıp kalmışsın sığınacak bi liman bulman zor.ama en kötüsüde ailenin sırt çevirmesi

anladım canım. herşey para değil ki..
ailen maddi olarak rahatsın diyor ama kızları saygı görüyor mu insan muamelesi görüyor mu düşünmüyolar. bu çok yanlış.
senin için çok üzüldüm. daha önce çalışıyordum dediniz. o zamanlar nasıldı.

bir de erkek kardeşiniz sizinle mi kalıyor diye sordum cvp vermediniz.fisfisfis

çok zülldüm yzıkk be arabanına anahtarnı fırlatmş sende onu kafasına atsaydın tekar...eşin saygızıı ve kaba...nezaket kurallarını bilmiyoo hadii onuda fgeçtim..ailesine çok düşkün demeekii..kendi ailesi gleince sular dkesiliyoo anladıgım kadarıyla..ama sana okadar deger bile vermiyorr...eşi ikinci belki 3 .sırada...çok zengin ama herşey malla mülkle bitmiyoor..insan olsun biraz...ayrıca sen çalışmıyosan bile eger çok yıprandıysan al nafakanı çık git...

Sanırım eşiniz ailesi ve sizin aranızda kaldığını düşünüyor gibi geldi bana.Tabiki yaptığı hareket son derece yanlış ve saygısızca.Eşler arasında küslük olmaz derler ama ben olsam kahvaltı bile hazırlamazdım insan ortasında bana o hareketi yapana.Ne denir ki Allah yardımcınız olsun.Sakinleştiğiniz bir zamanda konuşmayı deneseniz.Birbirinize rahatsızlıklarınızı anlatsanız karşılıklı belki çözülebilir bir durumdur,belki eşinizin de sorunları vardır.

Saygı denen bir şey kalmamış eşinizde...
Saygı bitince her şey bitiyor malesef ve tahammül edilmiyor hiçbirşeye...
Hakkınızda hayırlısı ..

hiçbir hak yok böyle bişey yapmaya. siz sakin olun altında kesin başka bişey vardır

çıkar kokusu saygısızlık yaptığı yaaa

9 yıllık evliymişsiniz, 9 yıldır böylemiydi bu adam ve sizin tavrınız hep alttan almakmıydı, alttan aldıkça kendilerini birşey sanmaya başlıyor malesef erkekler. Gerekli yerde tepkinizi de koymalısınız. Çalışmıyorsunuz diye herşeyi alttan almak zorunda değilsiniz. Çalışmamak hiçbirşeye söz hakkınızın olmaması değil ki. Eşisiniz sonuçta çalışsanız da çalışmasanız da o yuvada söz hakkınız ve saygı duyulmaya hakkınız var. Aşırı anneci eşiniz heralde.

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda yüzün güler. Canım kızım var demişsin o halde çocuk uyurken falan aranızın iyi olduğu bir zamanda konuş canım eşinle ve üzüldüğünü bir şekilde ona izah etmeye çalış. Çok sinirli biri illa ki üste çıkmaya çalışır ama kendini ifade etmelisin bir şekilde. Sen tavır yaptığında o daha çok sinirlense bile sinirlenir sinirlenir bir şekilde susar ama en azından senin de tavır koyabileceğini görmüş olur. Kendini devamlı ezdirirsen haklı olduğunda bile o sana bağırdığında haksız olduğuna sen bile inanırsın kendine güvenin hiç kalmaz.

Boşanamam demişsin ya baktın gördün işin içinden çıkamıyorsun ailenin maddi durumu iyi olmasa da en azından onların yanında huzurun olur. Ailen sana ve çocuğuna sahip çıkar inşallah ayrılma söz konusu olsa sen çalışırsın çocuğu ailene bırakırsın mümkünse. Kısaca demek istediğim kendini ne ezdir ne de güçsüz hisset eşinle güzellikle olmuyorsa tavır yaparak anlatmaya çalış. ış konusuna gelince, evin erkeği olmuş madem ki size en iyi şekilde bakmak zorunda tabi ki çalışacak üstelik çocukla çalışmak kolay mı? Bunları da anlatmaya çalış ki ne kendini büyük görsün ne seni aşağılasın.

Kim bilir telefonda neler söylediler eşine.
Ne diyelim ki çekme boşa desek olmaz çek otur desek olmaz.
İki ucu b..lu değnek.

densizlik denen şey şu erkekleri çok yaratıcı yapıyor vallahi.
yakında arabayı kaldırıp üzerime fırlattı diye konu okursam ona da şaşırmayacağım artık...akannehir
konu hakkında uzun uzadıya yorumum yok..
ben olsam eşim bana öyle davranmaya zaten cüret edemez çünkü ona o selayeti vermem en başından.lmaz:
he bi cahil cesareti yaptı mı; yediririm ben adama o anahtarı..:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…