hayır ben çalışmıyorum eşimin maddi durumu çok iyi sürekli bunu kullanıyor.ben boşanırsam eğer işim yok neyapıcameşin çalışmıyo yani adama bak hem suçlu hem güçlü,neyine bu adamın artistliklersen diyosun şimdi boşanırsam nasıl geçinecem güzelim evi ben geçindiriyorum diyosun ee demekki elin ekmek tutuyo adam zaten çalışmıyo sen evlide olsan bekarda olsan çalışıcan bekar kalınca sadece kendine ve kızına çalışıcan bide üstüne bi kocayı çekicen iyi düşün
¤ decemBer ¤;11736773 .!.:kardeşinize sizden nefret ettiğinimi sölüyo? bu olaylar bi de erkek kardeşin yanında gerçekleşiyo ölemi?
sizin o erkek kardeşiniz hiçbişi demiyomu ya? ben erkek olcam, kardeşime kocası böle yapcak akıtırım pekmezini!!
oda ayrı bir burukluk yarattı içimde,herkesi sindirdi benim ailem zaten dişli olsalardı bunların hiçbirini yapamazdı.oysaki annem babam okumuş insanlar,aman kızım huyu bu boşver deyip geçiştiriyorlar.
severek evlendik birazda mantık.yaşım küçüktü 3 yıl flört ettik ben burası küçük yer babamlar başı önde gezmesin diye kazandığım halde ünv.gitmedim evlendim,ailemde bunu büyük bir memnuniyetle kabul etti.onlar hala beni polyanna sanıyolar amaaan boşveeeer huyu bu
bazen borç alıyorlar ama ödüyorlar,yani biz sıkıntı çekiyoruz sen rahatsın(maddi olarak)görmezden gel diyolar üstü kapalı.onlar bana bir el uzatsa koşa koşa giderim
buarada daha önce çalıştım eşimle birliket 1 yıldır çalışmıyorum orasınıda çekilmez hale getirdi,ordada ayrı bir rezil etti beni gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?